Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 119

Θέμα: Goldendeals!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    754 x 29 = 21.866 / 1.23 = 17.777 - 30% του νταβ....εεεε goldendeals = 12.444 net

754 / 3 κουπόνια (ή 1 αυτοκίνητο) = 251 αυτοκίνητα

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα μαστόρια θα καταφέρουν να βγάλουν 5 αυτοκίνητα / ημέρα, αυτή η κίνηση τους έχει εξασφαλήσει δουλειά για 50 ημέρες ή σχεδόν 2 μήνες ή 6.222 / μήνα, μείον τα υλικά της μεμβράνης, μείον τα έξοδα του μαγαζιού (ενοίκια / μεροκάματα κτλ κτλ). Που στα 87 - φπα δλδ 70 ευρώ, μένει δε μένει ένα 20άρικο για να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα. Μίλησε κανείς για κέρδος ??

Αυτό δυστυχώς λέγεται ένα βήμα πριν το γκρεμό.

Ο μόνος κερδισμένος Γιάννη μου είσαι εσύ και οι υπόλοιποι 753.

Μεγειές
    Συμφωνα με τα λεγομενα τους "βγαζουν" εως και δεκα αυτοκινητα την ημερα,
    κατι το οποιο ισχυει αν υπολογισεις οτι στο δικο μου αμαξι που ειναι και αρκετα μεγαλυτερο απο το μεσο ορο εκαναν ουτε μια ωρα.
    Τωρα οσο για το deal που εκαναν για να το κανουν μαλλον τους συμφερει...
    ποιο ακριβως ειναι το κερδος τους δεν μπορω να το ξερω,ομως σιγουρα αυτη η τιμη καλυπτει τα εξοδα τους.
    Αν υπολογισει κανεις τωρα οτι αυτη η τιμη ειναι το ενα τριτο απο τιμη που μου εδωσαν αλλου,βγαζει ο καθενας χρησιμα συμπερασματα για το τι συμβαινει...
    Να συμπληρωσω οτι και τον φεβρουαριο ειχαν κανει αναλογο deal με 30 ευρω το κουπονι και τοτε πουλησαν 600 κουπονια, αρα μεσα σε 4 μηνες το υποθετικο νουμερο των αυτοκινητων αγγιζει τα 450 και αυτα μονο απο τα golden deals, γιατι η προσφορα εχει δωθει και σε παρομοια site...
    Η ληξη δε, ειναι το νοεμβριο,πραγμα που σημαινει οτι ο τυπακος εξασφαλισε δουλεια για ολο το χρονο,πληρωμενα εξοδα υπαλληλο κλπ που ετσι και αλλιως θα τον πληρωνε και καποιο μεροκαματο που επετρεψε μου προσωπικα να πιστευω οτι δεν ειναι τελικα τοσο μικρο.
    Οσο για το κοστος των υλικων και αυτο ειναι κατι που σηκωνει πολυυυυ κουβεντα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνα με τα λεγομενα τους "βγαζουν" εως και δεκα αυτοκινητα την ημερα,
    κατι το οποιο ισχυει αν υπολογισεις οτι στο δικο μου αμαξι που ειναι και αρκετα μεγαλυτερο απο το μεσο ορο εκαναν ουτε μια ωρα.

Οσο για το κοστος των υλικων και αυτο ειναι κατι που σηκωνει πολυυυυ κουβεντα.

Γιάννη μου, σου αποτύπωσα όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα με αυτά τα site και τους τζίρους που γίνονται, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Επίσης μη ξεχνάς ότι πρόκειται για μία προσφορά σε site, πράγμα που σημαίνει ότι αν μπει πελάτης στο μαγαζί να ρωτήσει τιμή, μάλλον τη 'νορμάλ' θα του δώσουν και όχι τη μειωμένη.

Μου κάνει επίσης μεγάλη εντύπωση πως δύο άτομα τελειώνουν ένα αμάξι σε 1 ώρα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες θέλουν δύο και / παρά κάτι, ανάλογα τη περίπτωση.

Όσο για το κόστος θα συμφωνήσω ότι σηκώνει πολύ κουβέντα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μειώσεις το αρχικό σου κόστος, όπως για παράδειγμα να φέρεις μερικά κοντέινερ με ρολά μεμβράνης ή να αγοράσεις β' διαλογής που αμέσως-αμέσως σου μειώνει το κόστος στο 1/2. Οι περισσότεροι επιλέγουν το β' για αυτονόητους λόγους. Ο πελάτης δεν θα το καταλάβει παρά μόνο μετά από 2-3 καλοκαίρια στον ήλιο (και αν είναι αρκετά παρατηρητικός).

Όπως και να χει πάντως, η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει και αρκετά οφέλη για τους διαφημιζόμενους. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν σπαταλούν άσκοπα χρήματα σε 'ειδικό' τύπο κτλ με αμφίβολα αποτελέσματα. Αγόρασε κάποιος κουπόνι? Πληρώνεις & πληρώνεσαι. Δεν έγινε πράξη? Δε χρωστάς, ούτε και παίρνεις τίποτα. Αλλά επιμένω στην άποψή μου πως πρόκειται για ένα βήμα πριν το γκρεμό, καθώς υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να προβληθείς στο internet με μία πολύ ελκυστική προσφορά προς το κοινό που στοχεύεις, χωρίς να χρειάζεται να 'τσιτσιδωθείς' μ αυτό το χυδαίο τρόπο.

Το '....βγαζει ο καθενας χρησιμα συμπερασματα για το τι συμβαινει....' πίστεψέ με είναι πολύ πιο πολύπλοκο απ όσο θες να ακούγεται. Είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων που δε λύνεται έτσι απλά με το να σηκώσει κάποιος μια προσφορά στο 1/3 της κανονικής του τιμής.

Δεν ξέρω αν με κατάλαβες, είμαι μαζί σου όσο αφορά το θέμα των τιμών (πρέπει να μειωθούν) απλά αυτό που προσπαθώ να πω μέσα από το πληκτρολόγιο, είναι ότι δυστυχώς το ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν λύνεται έτσι απλά με μία ....μείωση την επόμενη το πρωί.

Θα κλείσω τονίζοντας ότι μία τέτοια ενέργεια μπορεί αρχικά να φαίνεται 'ελκυστική' στα μάτια του επιχειρηματία, όμως μακροπρόθεσμα μπορεί πολύ εύκολα να έχει εντελώς αντίστροφα (boomerang effect) αποτελέσματα. Περισσότερα κάποια στιγμή από κοντά.

Meanwhile, για να μαστε και ον-τόπικ, εγώ ψάχνω να πάω κάπου για κάνα 3-ημεράκι τώρα που φτιάΝει κι ο καιρός.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP