Ναι, σημερα εκλεισα και το τριτο κουπονι ( ο Μεγαλοδυναμος να εχει καλα τον jordan και τις online αγορες του) και πιστευω μεμβρανες με 87ευρω σε χ3 δεν βρισκεις πουθενα (260 μου εδωσαν τιμη αλλου)
Καλο deal εκανε ο επαγγελματιας και φυσικα καλη τιμη για εμας..μεχρι πριν ειχε 536 αγορες.
536χ29=15544
μενει τωρα να ειναι ενταξει στην εφαρμογη και στους χρονους "αναμονης" της τοποθετησης.
Αν θες πριν τις βάλεις , να δεις την δική μου για να αποφασισεις ποσο μαυρες τις θέλεις. Εγω εβαλα LLUMAR βέβαια αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Kαλησπέρα Στάθη, επειδή ενδιαφερομαι κι εγω, πιστεύω οτι οι LLUMAR αξιζουν.. δεν ξερω για τις αλλες interneτικές προσφορές αν η χαμηλη τιμη συνδυαζεται με ποιοτητα. εσενα ποσο πηγαν, και ηταν για ολα τα παραθυρα?
τελικο ποσο αγορων 754
σε τηλ επικοινωνια σημερα το ραντεβου δωθηκε μεσα στη βδομαδα, λογω δικων μου υποχρεωσεων το ζητησα για την ερχομενη,ετσι δευτερα πρωι πρωι (να ειναι και ξεκουραστοι και ορεξατοι απο σκ χαχαχαχα) θα μπαχτουν οι μεμβρανες.
Θα¨"επανερθω" μετα την τοποθετηση με εντυπωσεις...
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Nino (03-05-11)
Λοιπον Πανο τους εδειξα τη φωτο που ποσταρες και τους λεω ετσι το θελω... αλλα... δεν μου εδειναν αυτοκολλητο για το κτεο ετσι!!
Για αυτο εμπαξα σκουρες πισω(4 σταδιο) και 2ο σταδιο μπροστα ( το ξερω και αυτο ειναι "παρανομο".
Απο δουλεια, γρηγοροι και αψογοι, ουτε ατελειες,ουτε να ξηλωσουν πορτες.
Με πολυ προσοχη παρατηρησα τη διαδικασια εφαρμογης και μπορω να πω οτι μου εκανε εντυπωση.
Α ααα του λεω εκανες καλο deal... την επομενη φορα βγαλε deal-προσφορα για εφαρμογη carbon μεμβρανης (καπο ,καθρεπτες,ουρανο κλπ) και ειπε οτι θα το κανει.
Ptboul (09-05-11)
[QUOTE=nino X3;157832
536χ29=15544
[/QUOTE]
754 x 29 = 21.866 / 1.23 = 17.777 - 30% του νταβ....εεεε goldendeals = 12.444 net
754 / 3 κουπόνια (ή 1 αυτοκίνητο) = 251 αυτοκίνητα
Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα μαστόρια θα καταφέρουν να βγάλουν 5 αυτοκίνητα / ημέρα, αυτή η κίνηση τους έχει εξασφαλήσει δουλειά για 50 ημέρες ή σχεδόν 2 μήνες ή 6.222 / μήνα, μείον τα υλικά της μεμβράνης, μείον τα έξοδα του μαγαζιού (ενοίκια / μεροκάματα κτλ κτλ). Που στα 87 - φπα δλδ 70 ευρώ, μένει δε μένει ένα 20άρικο για να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα. Μίλησε κανείς για κέρδος ??![]()
Αυτό δυστυχώς λέγεται ένα βήμα πριν το γκρεμό.
Ο μόνος κερδισμένος Γιάννη μου είσαι εσύ και οι υπόλοιποι 753.
Μεγειές![]()