πριν πληρωνεις κερατιατικα...
οτι λενε τα παιδια...μπακαπ κ μετα φορματ!
αν δεν φτιαξει , τελευταια λυση ο τεχνικος!
πριν πληρωνεις κερατιατικα...
οτι λενε τα παιδια...μπακαπ κ μετα φορματ!
αν δεν φτιαξει , τελευταια λυση ο τεχνικος!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
E60_Arkadia (08-05-11)
Blue screen of death είναι πρόβλημα hardware (συνήθως).
Θα δεις που βρίσκεται το σφάλμα απο την τελευταία γραμμή (στην φώτο που έβαλες)
Έχει έναν κωδικό σφάλματος τύπου "7Χ0000000000000345" (τυχαία ψηφία έβαλα, αλλά σχεδόν πάντα είναι αριθμός το γράμμα Χ και πολλα ψηφία μετά).
Προσπάθησε να συγκρατήσεις αυτόν τον κωδικό και βάλτον στο Google ή πόσταρε το εδώ.
Εχω ανοιχτο tο λαπτοπ απο τις 9 και δεν εχει σβησει ακομα,χθες το εκανε πολλες φορες ωσπου τον εκλεισα απο το κουμπι.Την μπλε οθονη την δειχνει για δευτερολεπτα και αμεσως κανει restart,δεν νομιζω να προφτασω να δω τον κωδικο.
χμ...μνημη παει το μυαλο μου.
Εννοεις σκληρο Σπυρο?
Τα προβλήματα των Windows είναι ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ και δυστυχώς, δεν αναπαράγονται ευκολα ή με στανταρ τρόπο.
Ο κωδικός σφάλματος που αναφέρει ο Κωνσταντίνος μπορεί να σε βοηθήσει λίγο παραπάνω αλλα αν κατάλαβα καλά, δεν είσαι και "χακεράς" (καμια ειρωνία, βέβαια!). Αν δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι ύστερα από τόσες ώρες, προχώρα παρακάτω - φθείρεσαι χωρίς λόγο.
Αν πάλι θες να το παλέψεις, λύσεις (χωρίς εγγυημένα αποτελέσματα) θα βρεις αρκετές (με αναζήτηση κυρίως στο Internet).
Μια λύση ακόμα παραπέρα είναι οι επαγγελματίες, ομως επειδή οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σφιχτό χρόνο (και μερικοι και "στενές" γνώσεις) φαντάζομαι οτι αμέσως μετά την παραλαβή και την γρήγορη διάγνωση θα σου προτείνουν το FORMAT σαν λύση...
...
E60_Arkadia (09-05-11)
κάρτα γραφικών...δίσκος λίγο χλωμό. αν την είχε ακούσει δεν θα ξεκινούσε καν. όταν θα
πείγαινε να μπουτάρει ο δίσκος, θα έτρωγες το γνωστό disk boot faillure, και πολύ απλά
δεν θα ξεκινούσε ποτέ...εγώ το πάθαινα σε ένα παιχνίδι που έπαιζα, όπου τα γραφικά τα
είχα αρκετά ανεβασμένα, και μια δεύτερη φορά, που όντως είχε κλάσει η κάρτα γραφικών.
πάντως και τις δύο φορές σε μένα και μια στης ελίνας τον υπολογιστή, ήταν απο γραφικά.
sympether with chiefτης