Τι ειναι το bootarεις? Σορρυ ειμαι ασχετος..Sharky μενω Ιταλια,τι να πω στον τεχνικο να του κανει οταν του το παω?
Τι ειναι το bootarεις? Σορρυ ειμαι ασχετος..Sharky μενω Ιταλια,τι να πω στον τεχνικο να του κανει οταν του το παω?
σε περιπτωση υπερθερμανσης συνηθως κλεινει το λαπτοπ στην ψυχρα.
σε μερικα υπαρχει ρυθμιση και στο bios, οπου του λες ποτε θες να σβηνει.
2 λαπτοπ που ειχα πεταγαν μπλε οθονη οταν πηγαιναν να συνδεθουν στο ιντερνετ.
εκανα φορματ και στα δυο.
το 1 εφτιαξε
το 2ο οχι.
το 2ο τρεχει linux τωρα και ειναι μια χαρα λειτουργικοτατο - γιατι απλα ΔΕΝ υπαρχει bsod. :-)
// μπουταρεις, εννοω να εκκινησεις τον υπολογιστη και να φορτωσει τα windows :-) .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos90 : 08-05-11 στις 21:13
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Αυτο μου εμφανιζει παιδια. Αλλα δεν καταλαβαινεις τι γραφει
E60_Arkadia (08-05-11)
δεν καταλαβαίνεις τι γράφει γιατί προφανώς έχεις ελληνικά windows, στην αγγλική version όχι όμως.
Προσωπικά θα εκτιμήσω ότι ή μάλλον υπάρχει κάποιο περιοδικό σφάλμα στην εκκίνηση των windows πράγμα ποιο σίγουρο και μετά για κάποιο άλλο hardware π.χ. γραφικών.
Αυτό που θα σου έλεγα να πάρεις άμεσα είναι ένα backup του σκληρού σου και των προσωπικών δεδομένων σου και μετά να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας σε dvd πιθανόν (δεν ξέρω τι ακριβώς μηχάνημα έχεις), ο λόγος που σου το λέω είναι ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνει ποιο έντονο αυτό το φαινόμενο και τελικά να βγεί εκτός που τότε θα πας αναγκαστικά για φορμάτ.
E60_Arkadia (08-05-11)
Οκ τουλαχιστον τωρα θα ξερω πανω κατω τι να περιμενω.Οταν ειχα περασει απο τον τεχνικο που θα το παω (αλλα χωρις το λαπτοπ) μου ειχε πει οτι ευθυνεται ενας driver που μπλοκαρει τον δισκο η κατι τετοιο τελοςπαντων.
Οπως φαίνεται στην 4η γραμμή του σφάλματός σου (Blue Screen Of Death - BSOD)
Paged_fault_in_nonpaged_area
Σϋμφωνα με το support της Microsoft, αυτή είναι η λύση https://support.microsoft.com/kb/329293/en-us
Αν δεν δουλέψει, googlaρισε το paged_fault.... για περισσότερες λύσεις
Το πρόβλημα είναι σε λειτουργικό / λογισμικό, στο τέλος αν δεν δουλευει κάποια λύση και έχεις backup, κάνε ένα format να ησυχάσεις!
...
bill_m3 (08-05-11), E60_Arkadia (08-05-11), Vasilis (08-05-11)