Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 116

Θέμα: MegaSquirt άγραφος εγκέφαλος!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλός Μικε να ξέρεις ότι θα πρέπει να ασχοληθείς ΕΣΥ με αυτό και να ξέρεις πως δουλεύει!
    Δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να φτιάξει τους χάρτες του μόνο μου, αλλά και σε δυναμόμετρο να πας θα πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει το λογισμικό του. Δεν μπορείς να περιμένεις απο τον προγραμματιστή να ξέρει που έχει και τι έχει το πρόγραμμα.
    Πάντως μέχρι τώρα δείχνει πολύ κατανοητό και όντως μπορεί να φτιάξει τους χάρτες μόνο του!(Δεν λέω για τις μικροδιορθώσεις που κάνει στο μείγμα απο τον λάμδα!)
    Κι εσενα τι σ'εχω ρε επιστημονα! και μετα στο δρομο για τελειοποιηση χαρτογραφησης...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εσενα τι σ'εχω ρε επιστημονα! και μετα στο δρομο για τελειοποιηση χαρτογραφησης...
    Ρε τρελιάρη εννοείτε ότι θα σε βοηθήσω, αλλά αν το αποφασίσεις να ξέρεις οτι θα πρέπει να ασχοληθείς γιατί δεν είναι haltch ή κάποιος αντίστοιχος για να πεις ότι θα πας σε ένα μαγαζί να στο βάλουν και να δουλέψει. Βέβαια θα γλυτώσεις και ένα σκασμό λεφτά. Θέλει ψάξιμο πρώτα, αλλα πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω!! Στο Αμέρικα το δουλεύουν και σε Μ3.
    Προς το παρόν με τα καλώδια είμαι κατά 95% έτοιμος, το μόνο με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί είναι το A/C.

3. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (09-05-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP