Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ -ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣ !

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

το αμαξι δεν παιρνει προς. αντε και το πηρα σε ποιον να το παω?ποιος μου λεει οτι αλλος θα βρει τι εχει και αν δεν μου πει και αυτος να το ξανανοιξω να το δω και να κανει τα δικα του.... στον μαστορα τι θα πληρωσω που μονταρε το μοτερ.. το θεμα μας ειναι γιατι ξερναει το μπεκ πετρελαιο το οποιο το εκανε και απο την αρχη που δεσαμε το μοτερ.. τα υπολοιπα προτιμω να τα σχολιασω οταν τελειωσω με αναλυτικες λεπτομερειες.

ευχαριστω για την βοηθεια σας παντως οποια και αν ειναι αυτη και ελπιζω να μην παρεξηγηθω που ζηταω να μεινουμε στο θεμα. ελπιζω να με καταλαβαινετε οτι πλεον και τα νευρα μου εχουν διαλυθει.

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αμαξι δεν παιρνει προς. αντε και το πηρα σε ποιον να το παω?ποιος μου λεει οτι αλλος θα βρει τι εχει και αν δεν μου πει και αυτος να το ξανανοιξω

μαστορια απο αθηνα δεν ξερω....αν καποιος συμφορουμιτης γνωριζει ας προτηνει καποιον..

ελπιζω να με καταλαβαινετε οτι πλεον και τα νευρα μου εχουν διαλυθει.
    εδω τα δικα μας νευρα εχουν γινει ζαρτιερες με τους μαλ@@@κες που εχει μπλεξει........οποτε μην το συζητας.......εστω και με αυτον τον τροπο εποικοινωνιας......ειναι κατι καλυτερο....απο το τιποτα!!!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP