Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 116

Θέμα: MegaSquirt άγραφος εγκέφαλος!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ωραια περιγραφη !
    Λιγο περιπλοκο μου φαινεται βεβαια....

Δηλαδη τη δυνατοτητα να μας δωσει τις πληροφοριες τις εχει ηδη το μοτερ μας, απλως τα εργοστασια δεν εχουν (να το πουμε τελειως απλα) συνδεμενο car-pc και megasquirt (ή καποια αντιστοιχη διαταξη) ?

Αναμενουμε περισσοτερα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

kloukakis (07-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ωραια περιγραφη !
    Λιγο περιπλοκο μου φαινεται βεβαια....

Δηλαδη τη δυνατοτητα να μας δωσει τις πληροφοριες τις εχει ηδη το μοτερ μας, απλως τα εργοστασια δεν εχουν (να το πουμε τελειως απλα) συνδεμενο car-pc και megasquirt (ή καποια αντιστοιχη διαταξη) ?

Αναμενουμε περισσοτερα...
    Το megsquirt είναι εγκέφαλος.
    Ο μαμά εγκέφαλος μπορεί να δώσει τις πληροφορίες του έτσι κι αλλιώς είτε στο carpc είτε σε ενα διαγνωστικό απλό. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να σου πληροφορίες άλλες όπως πχ πίεση και θερμοκρασία λαδιού. Με αυτό το οποίο θα αντικατασταθεί ο μαμά εγκέφαλος θα μπορώ να βάζω ότι αισθητήρες θέλω.
    Το ποιό σημαντικό είναι ότι θα μπορώ να ρυθμίζω το μοτερ με ακρίβεια και όχι στο περίπου!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ καλό φαίνεται. Απίστευτες δυνατότητες. Καλή τύχη Κώστα και καλά αποτελέσματα.

Μήπως βασίζεται σε μια πιο πρωτόγονη μορφή του σημερινού Haltech?
    Δεν θα το έλεγα πρωτόγονη μορφη, το δικό μου ολοκληρώθηκε το 2010. Απλά δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση γιατι δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι ένας haltech που δεν μπορεί το megasquirt πλέον και τι είναι αυτό. Η παραμετροποίηση που τρώει πάντως είναι βαθμό εμετικό, μόλις μπορέσω να δω τι κάνουν όλες αυτές οι παραμετροποιήσεις θα το αναλύσω, πάντως μέχρι τώρα έχει πολλά παραπάνω απο αυτά που χρειάζομαι. Το θέμα είναι ότι έχει πάρα πολλές εφαρμογές(μέχρι και dashboards για να βλέπεις στον κινητό) οι οποίες είναι πολύ ευχάριστες, εύχρηστες και χρήσιμες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα με γεια και καλά σκαλίσματα! Μπράβο σου πάντως και για το μεράκι σου!

Η μοναδική μου ένσταση με το όλο εγχείρημα αφορά καθαρά το όνομα του προϊόντος: Megasquirt 3. Σαν τίτλος από τσόντα ακούγεται. Γιατί όχι Megafacial 3? Ή Anal-attack 3? Ή Cumbang 3? Ή ακόμα καλύτερα Please-don't-tell-my-wife-I-assf**cked-the-babysitter 3?
    Μα έλα ντε!!
    Τι έμπνευση ήταν αυτή να το ονομάσουν έτσι?? Σε όσους το λέω με πιάνουν στο ψιλό και με το δίκιο τους, τι να πείς?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP