Σελίδα 7 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 119

Θέμα: Goldendeals!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    29 ευρω το κουπονι ( apo 78)για τοποθετηση αντιηλιακες μεςμβρανες solar gurd με τρια κουπονια βαζεις μπροστα τζαμια,πισω τζαμια και φινιστρινια και πισω παρμπριζ
    https://www.goldendeals.gr/deals/29euros-solar-gard-2
    Εμπαξα τα δυο (κουπονια)για πισω και μαλλον θα παρω και το τριτο για μπροστα να ξεμπερδευουμε μια και καλη.
    Nino αν προλάβεις πάρε με τηλ. οταν ερθεις να βαλεις τις μεμβρανες να πιουμε και καφεδάκι. Ειναι πολύ κοντα στο σπίτι μου!! Στο Χ3 θα τις βάλεις??
    Σου στελνω pm

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nino αν προλάβεις πάρε με τηλ. οταν ερθεις να βαλεις τις μεμβρανες να πιουμε και καφεδάκι. Ειναι πολύ κοντα στο σπίτι μου!! Στο Χ3 θα τις βάλεις??
    Σου στελνω pm
    Ναι, σημερα εκλεισα και το τριτο κουπονι ( ο Μεγαλοδυναμος να εχει καλα τον jordan και τις online αγορες του) και πιστευω μεμβρανες με 87ευρω σε χ3 δεν βρισκεις πουθενα (260 μου εδωσαν τιμη αλλου)
    Καλο deal εκανε ο επαγγελματιας και φυσικα καλη τιμη για εμας..μεχρι πριν ειχε 536 αγορες.
    536χ29=15544
    μενει τωρα να ειναι ενταξει στην εφαρμογη και στους χρονους "αναμονης" της τοποθετησης.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν θες πριν τις βάλεις , να δεις την δική μου για να αποφασισεις ποσο μαυρες τις θέλεις. Εγω εβαλα LLUMAR βέβαια αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα.

Περιοχή
    ATHENS-LAMIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλησπέρα Στάθη, επειδή ενδιαφερομαι κι εγω, πιστεύω οτι οι LLUMAR αξιζουν.. δεν ξερω για τις αλλες interneτικές προσφορές αν η χαμηλη τιμη συνδυαζεται με ποιοτητα. εσενα ποσο πηγαν, και ηταν για ολα τα παραθυρα?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι, σημερα εκλεισα και το τριτο κουπονι ( ο Μεγαλοδυναμος να εχει καλα τον jordan και τις online αγορες του) και πιστευω μεμβρανες με 87ευρω σε χ3 δεν βρισκεις πουθενα (260 μου εδωσαν τιμη αλλου)
    Καλο deal εκανε ο επαγγελματιας και φυσικα καλη τιμη για εμας..μεχρι πριν ειχε 536 αγορες.
    536χ29=15544
    μενει τωρα να ειναι ενταξει στην εφαρμογη και στους χρονους "αναμονης" της τοποθετησης.
    τελικο ποσο αγορων 754
    σε τηλ επικοινωνια σημερα το ραντεβου δωθηκε μεσα στη βδομαδα, λογω δικων μου υποχρεωσεων το ζητησα για την ερχομενη,ετσι δευτερα πρωι πρωι (να ειναι και ξεκουραστοι και ορεξατοι απο σκ χαχαχαχα) θα μπαχτουν οι μεμβρανες.
    Θα¨"επανερθω" μετα την τοποθετηση με εντυπωσεις...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

το ζητησα για την ερχομενη,ετσι δευτερα πρωι πρωι (να ειναι και ξεκουραστοι και ορεξατοι απο σκ χαχαχαχα)
    Μη το λες ΓιάααΝΝ, οι Γερμανοί έχουν μια έκφραση για τα προβληματικά αυτοκίνητα, τα λένε monstagauto (αμάξια της δευτέρας), υποδηλώνοντας ότι βγήκαν έτσι από την κρεπάΛη του σκ των εργατών.

Όπως κ να χει σου εύχομαι να γίνει καλή δουλειά με τις μεμβράνες σου
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

7. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Nino (03-05-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη το λες ΓιάααΝΝ, οι Γερμανοί έχουν μια έκφραση για τα προβληματικά αυτοκίνητα, τα λένε monstagauto (αμάξια της δευτέρας), υποδηλώνοντας ότι βγήκαν έτσι από την κρεπάΛη του σκ των εργατών.

Όπως κ να χει σου εύχομαι να γίνει καλή δουλειά με τις μεμβράνες σου
    Λοιπον Πανο τους εδειξα τη φωτο που ποσταρες και τους λεω ετσι το θελω... αλλα... δεν μου εδειναν αυτοκολλητο για το κτεο ετσι!!
    Για αυτο εμπαξα σκουρες πισω(4 σταδιο) και 2ο σταδιο μπροστα ( το ξερω και αυτο ειναι "παρανομο".
    Απο δουλεια, γρηγοροι και αψογοι, ουτε ατελειες,ουτε να ξηλωσουν πορτες.
    Με πολυ προσοχη παρατηρησα τη διαδικασια εφαρμογης και μπορω να πω οτι μου εκανε εντυπωση.
    Α ααα του λεω εκανες καλο deal... την επομενη φορα βγαλε deal-προσφορα για εφαρμογη carbon μεμβρανης (καπο ,καθρεπτες,ουρανο κλπ) και ειπε οτι θα το κανει.

9. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (09-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.goldendeals.gr/deals/19e...ash-vrilission

19¤ για 5 επαγγελματικές περιποιήσεις του αυτοκινήτου σας με πλύσιμο εσωτερικό, εξωτερικό και ζαντών, υγρό κέρωμα και στέγνωμα, καθώς και γυάλισμα ταμπλό στο Super Car Wash Βριλησσίων
    αν ειναι αυτο διλπα στα Jumbo... Μην πατε...

πλυντε το με σκουπα καλυτερα..
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=nino X3;157832
    536χ29=15544
    [/QUOTE]

τελικο ποσο αγορων 754
    754 x 29 = 21.866 / 1.23 = 17.777 - 30% του νταβ....εεεε goldendeals = 12.444 net

754 / 3 κουπόνια (ή 1 αυτοκίνητο) = 251 αυτοκίνητα

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα μαστόρια θα καταφέρουν να βγάλουν 5 αυτοκίνητα / ημέρα, αυτή η κίνηση τους έχει εξασφαλήσει δουλειά για 50 ημέρες ή σχεδόν 2 μήνες ή 6.222 / μήνα, μείον τα υλικά της μεμβράνης, μείον τα έξοδα του μαγαζιού (ενοίκια / μεροκάματα κτλ κτλ). Που στα 87 - φπα δλδ 70 ευρώ, μένει δε μένει ένα 20άρικο για να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα. Μίλησε κανείς για κέρδος ??

Αυτό δυστυχώς λέγεται ένα βήμα πριν το γκρεμό.

Ο μόνος κερδισμένος Γιάννη μου είσαι εσύ και οι υπόλοιποι 753.

Μεγειές

Rides
    0

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP