Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: M42 compressor

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικά δεν βρέθηκε κανένας πουθενά να μου πει αν γίνεται η εν λόγο μοντα με τις εισαγωγές. Μάλλον θα πάω κατ ευθείαν σε κάτι custom.

Πάντως να ξέρετε ότι όσοι έχετε Ε30 318ις(και όχι μόνο) η εφαρμογή του συγκεκριμένου κομπρέσσορα έχει γίνει και υπάρχει αρκετός χώρος για να μπει χωρίς παντέντες!

Σήμερα πήρα καταλύτη remus για 200+ άλογα, καθώς και το μεγάλο φίλτρο Κ&Ν σε κατάσταση καινούργιου. Πάει και αυτό. Μόλις βρω χρήματα θα πουλήσω το χταπόδι μου σε φίλο που μου το ζήτησε και τα το αντικαταστήσω μάλλον με αυτό(https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-SPLIT...ht_2023wt_1199)

Πλέον δεν μου λοίπουν και πολλά πράγματα

Το καλό νέο είναι οτι εδω και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου τον άγραφο εγκέφαλο που πήρα ασυναρμολόγητο μαζί με κάποια extra και τις πλεξούδες του. Ο λόγος για το Megasquirt. Βέβαια αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα και θα σας τα γράψω όλα αναλυτικά σε άλλο θρεντ, μια και ενδιαφέρει αρκετούς...

Το κακό είναι οτι το βίντεο που τράβηξα για να σας δείξω στον υπολογιστή πως δουλεύει το έχασα

Η τοποθέτηση του και η ρύθμιση είναι το επόμενο βήμα που θα ξεκινήσω άμμεσα!

2. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (29-04-11), bill_m3 (28-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP