Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1024

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 2ο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη σκέφτομαι και εγώ για την κάμερα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θέλω ξύλωμα κονσόλας, ταμπλό και μοκετών. Να φανταστώ τα έκανες αυτά?
    Στρατο στο δικο σου δεν ξερω τι γινεται. Να σου πω για το δικο μου που το ειδα σημερα κιολας..
    Ανοιγεις πορτ-παγκαζ, βγαζεις μοκετα για ευκολη προσβαση (πεφτει μες τη μουρη και τα χερια σου συνεχεια). Λυνεις προφυλακτηρα για να βαλεις τις 2 κεραιες, λυνεις αριστερα που μπαινει ενα module που δεν ρωτησα τι κανει, λυνεις δεξια για να κλεψεις σημα απο το λαμπακι της οπισθεν (ετσι τριγκαρει και οταν σβησει μετα απο 5 δευτερολεπτα σβηνει και η καμερα και γυρναει στο navi).
    Ενωνεις 3-4 καλωδια στη πλεξουδα του tuner. Στα Ε46 και Χ5 η καμερα μπαινει σε μια ορθογωνια βαση βιδωτη, και αυτη με τη σειρα της πισω στο πορτ παγκαζ, εργοστασιακα πραματα. Στο Ζ4 η ιδια η BMW σου λεει να μετρησεις προφυλακτηρα, πανω απο τη πινακιδα και ενδιαμεσα των 2 φωτων(30mm), να κοψεις το κομματι με σεγα, να περασεις τη καμερα και να τη βιδωσεις. Σφαξιμο αλλα δεν γινεται αλλιως. Δεν φαινεται εκει που ειναι.

2. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Panos 316T (03-05-11), zaharias (28-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP