S8N (12-05-11)
Άντε, να πω και τα δικά μου!
Εμπάχθη ασφάλεια!![]()
fanisk (12-05-11), Panos 316T (12-05-11)
Το σκεφτηκα και εγω αυτο με τον αναπτηρα στο πορτ-μπαγκαζ.......
αλλα σκεφτηκα οτι ισως το ξεχασω καμια φορα,για τον λογο οτι δεν θα το βλεπω........
ετσι λοιπον αγορασα πλαστικο αρσενικο-θυληκο αναπτηρα,καλωδιο,κολλητηρι και καλαι και εκανα μια προεκταση,την οποια εχω αποθηκευσει πισω απο τον πισινο τεμπελη,οπου πισω του ειναι μια ταπα κουμπωτη και χωραει απο εκει το καλωδιο για να ενωθει με την προεκταση και να κουμπωσει στον κανονικο αναπτηρα,τον οποιο και θα βλεπω......
Εκανα ολη αυτην τη φασαρια,για τον λογο που ειπα στην αρχη......
Να το βλεπω συνεχως και να μην το ξεχασω,με αποτελεσμα να αδειασει η μπαταρια......
ειναι και αυτοματο το οχημα......οπωτε δεν μπορω και να το σπροξω!!!!χαχαχα
Σημερα επιτελους εκανα μια τεραστια αγορα για το project σκαθαρι μου. Το χρημα το εστειλα σημερα και τα περιμενω πλεον να παρουνε την θεση τους μεσα στο ταπεινο μου αμαξακι. Η MBT εχει μακραν παραδοση στα συγκεκριμμενα πραγματα.
WRC is for boys
GROUP B was for men
BILL007 (12-05-11), bill_m3 (12-05-11), Panos 316T (12-05-11), S8N (12-05-11), stratos (12-05-11)
Χθες έγινε φοβερό μπάξιμο....φιλτράκι στη βαλβίδα του Vanos....![]()
Panos 316T (24-05-11), S8N (18-05-11)
Gregory_///M (18-05-11)
Χθές το βράδυ έβαλα τις ταπετσαρίες που πήγα για ντύσιμο με δέρμα στο χρώμα του αυτοκινήτου μιάς και το σαλόνι που έβαλα ήταν απο τρακαρισμένο αμάξι και οι πλευρικοί αερόσακοι είχαν ανοίξει με αποτέλεσμα το δέρμα να είχε καταστραφεί!Επί τη ευκαιρία θα βάλω και φώτο από το σαλόνι που τοποθετήθηκε περίπου ενάμιση μήνα πρίν!Είναι σαν καινούριο μιάς και το αμάξι που το φορούσε ήταν ενα 325 κόμπακτ με λιγότερα απο 10.000 χιλιόμετρα,ηλεκτρικό,θερμα ινόμενο με μνήμες και υποστήριξη οσφυ'ι'κής χώρας!
Uploaded with ImageShack.us
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 18-05-11 στις 16:21 Αιτία: Διόρθωση φωτογραφιών
Γιαννη οι φοτο δεν παιζουν τι γινεται?