Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: m54b30 χταπόδι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νομιζω οτι τη προσθηκη προγραμματος μετα δεν τη γλυτωνεις.. Check Engine.. Σε καποιους δεν αναβε αμα πηγαιναν χαλαρα, αλλα μολις το πλακωνανε αναβε..
    Επισης η αυξηση του θορυβου μετα, ειναι ενα θεμα που πρεπει να λαβουμε υποψη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επισης η αυξηση του θορυβου μετα, ειναι ενα θεμα που πρεπει να λαβουμε υποψη..
    Σχετικά είναι όλα, αν θέλεις ένα τρίλιτρο να ακούγεται σαν χιλιοτετρακοσαράκι, κανένα πρόβλημα. Αλλά εδώ κάνουν σαματά τα gtiγαμ@δια, το θηρίο δεν πρέπει
    να βρυχάται;;;

3. The Following User Says Thank You to 330Ci For This Useful Post:

Christos 330 (25-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικά είναι όλα, αν θέλεις ένα τρίλιτρο να ακούγεται σαν χιλιοτετρακοσαράκι, κανένα πρόβλημα. Αλλά εδώ κάνουν σαματά τα gtiγαμ@δια, το θηρίο δεν πρέπει
    να βρυχάται;;;
    Συμφωνώ απόλυτα.... Όλα ακούγονται αλλά λίγα φεύγουν...... Και να ακούγεται και να φεύγει!

Άλλωστε υπάρχουν πολλά μεσαία και τελικά που κάνουν καλή δουλειά και ακούγονται άμα περνάς τις 4500.... Δηλαδή πόσο θα πηγαίνεις τάπα?

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    να βρυχάται;;;
    Για τους πιο συντηρητικους, ακομη και το "μαμα" 6κυλινδρο τελικο βγαζει ενα διακριτικο μπασακι και τους ειναι αρκετο (οχι και σαν 1400αρακι το straight six!!).. Εγω εχω μονο ενα χειροποιητο τελικο και νομιζω οτι ειμαι οκ.. Εσυ, εχεις φουλ supersprint και γουσταρεις.. Για μενα ομως μαλλον θα ειναι αρκετος ο θορυβος (τον οποιο θορυβο τον γουσταρω κι εγω, αλλα οχι ολες τις ωρες.. οποτε λεω, καλα ειναι και μονο το τελικο..)..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP