Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 46 από 46

Θέμα: Σε περίπτωση που είμαστε παρκαρισμένοι μας χτυπήσουν και φύγουν.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mίλησα σήμερα με την κυρία που το οδηγούσε.

Πρέπει να έχει γαλάζιο αίμα και να έχει πέσει από τα @@ κάποιου πολύ μεγάλου (μ@λ@κ@ προφανώς).
    ,,,,,,,,,,,,,,,................................... ......,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Γαλαζοαίματη με παλιό FORD ;;;; (Αν είχε RR τότε μάλιστα !!!) μάλλον το δεύτερο ισχύει !

Υ.Γ. Θα πρέπει να σβήσεις απ'την πινακίδα στη φωτογραφία το "SON OF" αρκεί πλέον το " A BITCH "

2. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

oldcarskickass (22-04-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θυμήθηκα παρόμοιο περιστατικό που είχα με το Ε36. Ηθελα να βγώ στην Κυφησίας και πατινάριζα μέχρι να βρώ χώρο στην κίνηση να βγώ. Ξαφνικά ακούω ένα μπάμ και τραντάζομαι. Ενας 60άρης απο πίσω με ένα jeep μέ έχει εμβολίσει κανονικά. Μάλλον η μαούνα του ήταν αυτόματη και μόλις άφησε το φρένο τσούλησε πάνω μου.

Κατεβαίνω κάτω να δώ την ζημιά και αυτός καθόταν με απάθεια και με κοίταζε. "Δεν θα έρθεις να δείς το έκανες?" τον ρωτάω? Κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει: "Ελα μωρέ δεν έπαθε και τίποτα. Μπες μεσα να πάμε στην δουλειά μας."

Δεν έπαθε τίποτα απο γρατζουνιές αλλά το δικό του είχε σπάσει η μάσκα εντελώς και σε εμένα είχε ξεκουμπωθεί ο προφυλακτήρας. Σκέφτηκα και του είπα οτι ο επόμενος δεν θα είναι τόσο ευγενικός όσο εγώ και έφτιαξα με ελάχιστο κόστος τον προφυλακτήρα. Πραγματικά μερικοί ζούν στον κόσμο τους.

Μάλλον ο τίτλος απο "son of a bitch" πρέπει να αλλάξει σε "daughter of o bitch, THE BITCH"

4. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδιά πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου, το πόσο απλά θα ήταν όλα.

Πόσο απλά!!! Τώρα πάμε δικαστήριο και η ασφαλιστική μας κινείται εναντίον της (όχι της ασφαλιστικής)

Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου γιατί και κέρδος δεν έχω από το νταβαντούρι που θα πάθει αυτή ούτε τίποτα, αλλά και δεν πρόκειται να πληρώσω αλλουνού ζημιά.

Τι να πω;

Εκτός από θέμα παιδείας ρε γμτ, είναι και θέμα ΚΟΙΝΗΣ λογικής.

Γιαυτό παίδες προσέχετε και εσείς, μαλακίες γίνονται και θα γίνονται και στην τελική οι ασφαλιστικές για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν.

Ρε συ Στράτο ΔΕΝ είναι θέμα ευγένειας, για εμένα είναι θέμα αρχής.-

Έκανα ζημιά την πληρώνω.

Έχω ασφαλιστική; Την χρησιμοποιώ στο μέτρο που μπορώ.

2 ΑΠΛΑ βήματα, ΑΠΛΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ανέξοδα.

Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πεμπτη μερα κατοχης του compact, θελω να διασχισω καθετα τη βουλιαγμενης για να παω Γλυφαδα, εχουμε κοκκινο και ειμαι σταματημενος αριστερα (που ή θα πας αριστερα προς κουταλα, ή ευθεια). Δεξια μου ενα δεξιοτιμονο range rover με μια "κυρια" 50+ (αφου εισαι δεξια, ή δεξια θα πας προς κεντρο ή ευθεια).

Ξεκιναμε, και το ζωο στριβει αριστερα πανω στη πορτα μου, αφου προηγουμενως ο φιλος ειχε μαζεψει το χερι του και το εσωσε απο τυχη.

Κατεβηκαμε να δουμε τι εγινε (προφανως χαλια ολη η δεξια πλευρα), αυτη ειχε πιασει το τιμονι και μιλαγε μονη της, ρωτησαμε ευγενικα αν ειναι ενταξει (αφου λαμαρινες ειναι) και παλι τα ιδια, μιλαγε μονης της σε κατασταση σοκ.

Σε καποια φαση που φυγαμε απο αυτη να παμε στο δικο μου, καλει ολο της το σοι, ανδρας, γιος, κορη ολοι ντυμενοι στη τριχα με κοστουμια, πρεπει να ηταν "μεγαλο" σοι τοσο σοβαρα ντυμενοι. Να μη μπλεξουμε με τροχαια κλπ μικτη εχει το range δεν υπαρχει προβλημα λαθος της κυριας που σε χτυπησε νεαρε αλλα εισαι καλυμμενος 100% ετσι και αλλιως αφου αυτη φταιει, και εμεις εχουμε μικτη αρα μπλα μπλα μπλα..

Ε στο τελος προφανως δεν εγινε τιποτα, γιατι μου λεγαν οτι εγω επεσα πανω της (φαινοταν ξεκαθαρα ποιος εμβολισε ποιον), φωτογραφιες δεν ειχαμε βγαλει, τροχαια δεν καλεσαμε, στο "μιλητο" ολα και απο φαινομενικα καθως πρεπει ατομα και οχι τιποτα μπαταχτσηδες. Το αστειο ηταν πως στο τελος με καλεσε ο ασφαλιστης της να μου προτεινει να δουλεψω στην εταιρια του και "θααα τα βρουμε". Ακρη δεν εβγαινε και δεν ειχα την ορεξη τοτε να τρεχω οσο εσυ oldcarskickass (ασε που ηταν μολις 5η μερα, και καταλαβαινεις τη χαρα μου και οτι ηθελα να το χαρω αμεσα).

Αφου εφυγε ενα σοβαρο ποσο τοτε για πορτα, προφυλακτηρα, βαψιμο και ενα σωρο αλλα της δεξιας χτυπημενης πλευρας (παλι καλα δεν ειχε "παρει" το αμαξι) κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν πρεπει να βασιζεσαι στην εμφανιση, προφορικο λογο κ.α του αλλου αλλα αμεσως να τραβας φωτος και την αστυνομια, ειτε ο αλλος ειναι με πυτζαμα ειτε με armani. Αν ποτε γινει επομενο συμβαν - φτου φτου - δεν εχει ουτε σου δινω το λογο μου, ουτε βιαζομαι, θα περιμενω εκει μεχρι να ερθει το 100, το 199, το 166, η εθνικη φρουρα, οι ναυαγοσωστες και ο,τι αλλο αρκει να φαινεται 150% οτι φταιει αυτος που με χτυπησε.

Πολυ καλα εκανες και τραβηξες φωτος oldcarskickass και ελπιζω να παρεις τα χρηματα σου και την ηθικη ικανοποιηση που σου πρεπουν, εχουμε γεμισει ενα σωρο ανευθυνους ******ηδες (και -λες) εξω που εμ φταινε εμ σε βγαζουν τρελο. Ενα τεραστιο χερι ξυλο θελουν που θα το θυμουνται την επομενη φορα που θα κανουν μαλακια, ετσι θα βγαινουν με τα χαρτια ετοιμα για την ασφαλιστικη και δεν θα το παιζουν τρελοι

7. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

oldcarskickass (22-04-11), Ptboul (27-04-11), stratos (22-04-11), zaharias (22-04-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο καθένας έχει να πεί και απο μια ιστορία απο οτι φαίνεται.

Φάνη καταλαβα πως έγινε αλλά απο την στιγμή που υπάρχει χτύπημα απο δεξιά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις οτι φταίει ο άλλος. Τεσπα, και οι ασφάλειες να κονομήσουν θέλουν και όχι να σε αποζημιώσουν.

Με την περιπτωση του Λευτέρη πιο πάνω κανονικά έπρεπε η άλλη ασφάλεια να πληρώσει απο μόνη της για να γλυτώσει τα μπλεξίματα. ουφ

9. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι αυτό μου είπαν και από την αστυνομία.

Ειδικά αν δεν υπάρχει τραυματισμός το περιστατικό περνάει σε δεύτερη μοίρα και αρκείσαι απλά σε μια τηλεφωνική καταγραφή, και αν είσαι τυχερός (ή σε κάποια πόλη με λίγους κατοίκους) η αστυνομία έρχεται αργούτσικα.

Πάντα φωτογραφίες λοιπόν έστω και από κινητό, δε νομίζω κάποιος να έχει πλέον κινητό χωρίς φωτογραφική.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP