Mίλησα σήμερα με την κυρία που το οδηγούσε.
Πρέπει να έχει γαλάζιο αίμα και να έχει πέσει από τα @@ κάποιου πολύ μεγάλου (μ@λ@κ@ προφανώς).
Όντως παραδέχτηκε ότι ήταν στα μέρη μου, ότι όντως είχε παρκάρει εκεί, όντως ήταν ένα << παλιό >> αμάξι το οποίο ακούμπησε το δικό μας.
Μέχρι εκεί.
Συνεχίζοντας μου λέει ότι εντάξει ένα παλιό αμάξι ήταν και ότι δεν πρόκειται ούτε εκείνη ούτε η ασφαλιστική της να πληρώσει υποτιθέμενες ζημιές παλιού οχήματος, επειδή εμείς θέλουμε να το φτιάξουμε!!! (με τη συζήτηση υπονόησε ότι το χτυπήσαμε εμείς βρήκαμε τα στοιχεία της και της κάναμε δήλωση)
Της λέω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε cents για ζημιά την οποία δεν προκάλεσα εγώ και ότι θα προβώ σε όλα τα νόμιμα. (ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).Πάντα σε ήρεμο και πολιτισμένο τόνο, τόσο ήρεμο που άρχισε να εκνευρίζεται, πραγματικά μιλάω.
Μπροστά λοιπόν παίρνει η εξής διαδικασία.
Παίρνουμε πραγματογνώμονα δικό μας (από τη δική μας ασφάλεια) βγάζει φωτό, πάμε το κάνουμε και πληρωνόμαστε από την δική μας ασφαλιστική.
Στη συνέχεια πάμε στο Α.Τ. και υποβάλλουμε μήνυση για τροχαίο με εγκατάλειψη και ό,τι άλλο μπορούμε χρησιμοποιώντας για τα δικαστικά έξοδα την νομική προστασία, η οποία με κάποια διαδικασία (λογικά πληρεξούσιο, ο ασφαλιστής μου τα εξήγησε αλλά δεν πολύ κατάλαβα) μας εκπροσωπεί και εκπροσωπεί και τον ευατό της εναντίον ΕΚΕΙΝΗΣ (όχι πλέον της ασφαλιστικής της) για τα χρήματα και ότι άλλο.
Τι να πω ρε φούστη μου, αλλά καλά έλεγε ο πατέρας μου εξ αρχής ότι είναι γυναίκα, και εγώ ο ορθολογιστής, ο σύγχρονος, ο μοντέρνος ο ο ο του έλεγα όχι μωρέ μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, θα βρούμε άκρη απλά δε το πήρε χαμπάρι, και μετά έβγαινε ο νταλικέρης από το στόμα του πατέρα, κάναμε πρόωρο πάσχα λόγω ψαλμών, αλλά κατάφερα να τον ηρεμήσω και να του εξηγήσω για την αγιοσύνη του κυρίου και τα λοιπά, και ο ΒΛΑΚΑΣ τα κατάφερα.
Ασάλιωτη θα πάει η κυρία γιατί είναι απλά ανεγκέφαλη, δεν την προσέβαλα στιγμή, δεν υπονόησα τίποτα και ποτέ απλά τις ανέφερα τα γεγονότα. Αλλά η κυρία μάλλον ήταν από το Μόντε Κάρλο και ήρθε εδώ για ένα cup of tea, το οποίο cup of tea θα γίνει τελικά το two girls one cup το κάγκελο