Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: Γιακούμπ

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος ο μάστορας και μπράβο του. Όντως είναι ΤΕΧΝΗ το pdr, θέλει ΤΡΕΛΗ εξάσκηση και πολύ καλό μάτι.

Το σημείο που έχει ο Στράτος τη λακούβα του δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση. Αν θυμάμαι καλά είναι μπροστά από τον πίσω δεξί θόλο και χαμηλά. Ακόμα κι αν έβγαζε το πίσω φανάρι για να ψαχουλέψει εκεί μπροστά, εκτός από τη πολύ μεγάλη απόσταση, θα πρεπει να κάνει και 'βουτιά' προς τα κάτω. Η μόνη λύση είναι όσο τραβηχτεί από έξω με βεντούζες κι όσο έρθει.
    Κώστα, και στην δική μου περίπτωση έβγαλε το πίσω φανάρι , αλλοιώς δεν θα είχε πρόσβση.
    Ορισμένες δε απ τις ράβδους που χρησιμοποιεί φθάνουν και ξεπερνούν σε μήκος και το 1 μέτρο.
    Είμαι 99% βέβαιος πως μπορεί και το αμάξι του Στράτου.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος ο μάστορας και μπράβο του. Όντως είναι ΤΕΧΝΗ το pdr, θέλει ΤΡΕΛΗ εξάσκηση και πολύ καλό μάτι.

Το σημείο που έχει ο Στράτος τη λακούβα του δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση. Αν θυμάμαι καλά είναι μπροστά από τον πίσω δεξί θόλο και χαμηλά. Ακόμα κι αν έβγαζε το πίσω φανάρι για να ψαχουλέψει εκεί μπροστά, εκτός από τη πολύ μεγάλη απόσταση, θα πρεπει να κάνει και 'βουτιά' προς τα κάτω. Η μόνη λύση είναι όσο τραβηχτεί από έξω με βεντούζες κι όσο έρθει.
    Ωραίος Κώστα, περίμενα την γνώμη σου. Γενικά δεν έχω πρόβλημα για την τεχνική που θα χρησιμοποιήσει ο μάστορας, εκτός της φωτιάς, της ηλεκτροκόλλησης και το άνοιγμα τρύπας. Δεν μου έρχεται καλά να ανοίξω μια νέα τρύπα-πληγή στο αυτοκίνητο για να επισκευάσω κάτι άλλο. Γιατί με αυτή τη λογική αν σε 10 χρόνια επισκευάσω 10 λακουβες σε διαφορετικά σημεία θα έχω και 10 τρύπες στο αυτοκίνητο.

Οντως το μέρος που είναι το βούλιαγμα μου είναι χαμηλα μπροστά απο τον πίσω δεξί θόλο. Δεν ενοχλεί στο μάτι και για αυτό δεν το φτιάχνω. Αλλά δεν θα ρίσκαρα ποτέ έστω και τρυπώντας μέσα απο το θόλο να χρησιμοποιηθεί τέτοια τεχνική. Δεν λέω οτι είναι λάθος ο μάστορας Γιακούμπ για να μην παρεξηγηθώ

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα, και στην δική μου περίπτωση έβγαλε το πίσω φανάρι , αλλοιώς δεν θα είχε πρόσβση.
    Ορισμένες δε απ τις ράβδους που χρησιμοποιεί φθάνουν και ξεπερνούν σε μήκος και το 1 μέτρο.
    Είμαι 99% βέβαιος πως μπορεί και το αμάξι του Στράτου.
    Αυριο που θα το κάνω μπάνιο θα βγάλω φωτό να δείτε την ζημιά.

Rides
    0

Προεπιλογή

Στράτο άμα δεις το βούλιαγμα στον δικό μου θόλο θα κλάψεις!

Φτιάχνεται μεν πανεύκολα αλλά βαριέμαι να σου πω την αλήθεια.... Άλλωστε υπάρχει αμάξι χωρίς σημάδι?

Πάντως ο Γιακούμπ κάνει τρελλή δουλειά απο ότι βλέπω και θυμίζει καλλιστεία το μαγαζί και όχι συνεργείο επισκευών!

Περιοχή
    livadia
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο μαστορας απλα αγαπαει την δουλεια του και κανει παπαδες

6. The Following User Says Thank You to e 36 For This Useful Post:

Jimmakos (20-04-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα είχε ενδιαφέρον Γιώργο να βλέπαμε τι θα μπορούσε να κάΜει στου Στράτου τη περίπτωση, διότι όπως είπα και πριν εκτός από μακρία είναι και χαμηλά μπροστά από το θόλο.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν όλοι οι τεχνικοί είναι πάνω κάτω κοινά και οι πηγές γνωστές.....χωρίς βέβαια να θέλω να αμφισβητήσω σε καμία περίπτωση τις ικανότητές του μίστερ γιακούμπ

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το "μπάνιο" δεν ήταν να γίνει σήμερα γιατί ο αέρας που ήταν παγωμένος μόνο με καθαρό αυτοκίνητο και πυρετό στο κρεβάτι θα με άφηνε. Οπότε οι φωτογραφίες θα μπουν στην πρώτη ευκαιρία

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το "μπάνιο" δεν ήταν να γίνει σήμερα γιατί ο αέρας που ήταν παγωμένος μόνο με καθαρό αυτοκίνητο και πυρετό στο κρεβάτι θα με άφηνε. Οπότε οι φωτογραφίες θα μπουν στην πρώτη ευκαιρία
    kαλησπερα. Στρατο βαλε φωτο να σου πω αν φτιαχνεται. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους.

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εβαλα φωτό στο παρακάτω thread.

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=329

Περιμένω τις γνώμες σας

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα