ανακεφαλαιωση...ξανανοιξαμ καπακι και βρεθηκε το εξης προβλημα επικοινωνουσε ο δευτερος με τον τριτο κυλινδρο..πηγε ρεκτιφιε για επισκευη. πιθανοτατα εχανα απο εκει συμπιεση? επισης εβαλε ο μηχανικοσ και ενα σπρει χαλκου για να κλεισει πιθανα κενα στο καπακι...
ή εισαι πολυ γκαντεμης....
ή εχεις μπλεξει με μα@@λακες...
ή και τα δυο!!!!!
κοντευεις να κλησεις 1 χρονο που πεδευεσαι ρε συ!!!!
BILL007 (04-05-11)
οταν πας στον ρεκτιφιατζη και τελειωσεις απο εκει,να επισημανεις στο τι φλατζα θα φορεσεις,γιατι ηδη εχει πλανιαριστει μια φορα και θα πλανιαριστει και δευτερη.......
για να μην εχεις αλλα μετα.
Τελικα ξανα τα ιδια.βγαινει καπνος απο την βαλβιδα αναθυμιασεων και τα μπεκ εκει που βιδωνουν γεμιζουν με πετρελαιο..τα μπεκ τα ειχα κανει συντηρηση-καθαρισμο κ δουλευαν.επισης στην πεακ ειπαν πως ισως εχει ρωγμη κ το ξερανει το πετρελαιο εξω.. Δεν ξερω πραγματικα δεν παει το μυαλο μου καπου. Εχει τυχει σε κανεναν να ξερναει πετρελαιο πανω απο τα μπεκ κ να γεμιζει εκει ο χωρος καυσιμο?
αν ''περπαταει'' το οχημα φιλε μου,παρτο απο εκει και πηγαινε το σε καποιο αλλο συνεργειο......πριν στο καταστρεψουν τελειως.....
απο τα γραφομενα σου,ολον αυτο τον καιρο,καταλαβα τον λογο που ταξι-φορτηγα-λεοφωρεια κλπ απο αθηνα-πελλοπονησο κλπ πηγαινουν θεσσαλονικη για διαφορες επισκευες!!!!
αλιμονο οταν θα επιτραπει η πετρελαιοκινηση στην αθηνα,τι εχει να γινει!!!!
Πραγματικά φίλε,πάρτο απο εκεί προτού αχρηστέψουν τελείως το μοτέρ σου.
το αμαξι δεν παιρνει προς. αντε και το πηρα σε ποιον να το παω?ποιος μου λεει οτι αλλος θα βρει τι εχει και αν δεν μου πει και αυτος να το ξανανοιξω να το δω και να κανει τα δικα του.... στον μαστορα τι θα πληρωσω που μονταρε το μοτερ.. το θεμα μας ειναι γιατι ξερναει το μπεκ πετρελαιο το οποιο το εκανε και απο την αρχη που δεσαμε το μοτερ.. τα υπολοιπα προτιμω να τα σχολιασω οταν τελειωσω με αναλυτικες λεπτομερειες.
ευχαριστω για την βοηθεια σας παντως οποια και αν ειναι αυτη και ελπιζω να μην παρεξηγηθω που ζηταω να μεινουμε στο θεμα. ελπιζω να με καταλαβαινετε οτι πλεον και τα νευρα μου εχουν διαλυθει.