γυριζει κανονικα το μοτερ απλα βγαζει ντουμανι. θα βαλει καμερα ο μηχανικος να τσεκαρει βαλβιδες. τον θαλαμο πως τον αδειαζουμε παρεπιπτοντως?
γυριζει κανονικα το μοτερ απλα βγαζει ντουμανι. θα βαλει καμερα ο μηχανικος να τσεκαρει βαλβιδες. τον θαλαμο πως τον αδειαζουμε παρεπιπτοντως?
Σε βενζίνη στο Ε30 το έχω κάνει.
Κόβαμε την αντλία (να μην λειτουργεί δλδ), κόβαμε και το ρεύμα στα μπουζί, βγάζαμε το μπουζί και μιζάραμε, ένα ένα βγάζεις τα μπουζί.
Λογικά στο πετρέλαιο πρεπει να κόψεις την παροχή πετρελαίου στην αντλία και να βγάλεις κάποιο από τα μπεκ. Μπορεί να έχει άλλη διαδικασία.
Αλλά λογικά από την στιγμή που γυρνάει δεν πρέπει να έχει θέμα.
εαν εκανε ''πατατα'' το ρεκτιφιε και σου το ''πηρε'' παραπανω απο οσο επρεπε....το οτι πηρες την ''μαμα'' φλαντζα δεν παιζει ρολο...
εαν εγινε κατι τετοιο,εχει μικραινει ο χωρος καυσεως με αποτελεσμα ολα αυτα που περιγραφεις.....
ΕΑΝ τελικα ειναι αυτος ο λογος,χρειαζεσαι πιο χοντρη φλαντζα,απο αυτην που φοραει κανονικα!!!!......
αν και κανονικα θα επρεπε ο ρεκτιφιατζης να ενημερωσει τον μηχανικο σου,στο τι φλαντζα να βαλει......εαν οπως ειπα πριν,φταιει αυτο τελικα!!!!
υπαρχει περιπτωση να εχουμε κανενα θεμα χρονισμα τυπου μεταβλητων γραναζιων κτλ? διλαδη μολις δουλεψε λιγο να πηγε να αλλαξει χρονισμο και εκει να ειχαμε θεμα?
ετσι ειπε και επισης μου ειπε πως αν δεν ηταν σωστα χρονισμενο δεν θα μπαινανε τα ειδικα εργαλεια. δεν ξερω αν θελει δευτερο ειδικο χρονισμα για τα μεταβλητα γραναζια αν υπαρχουν τετοια..κατι σαν το βανος δηλαδη...
O μηχανικος σου τι λεει για το θεμα γενικως?
Το ψαχνει καθολου?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
μου ειπε οτι το μυαλο του παει σε λαθος φλανζα και οτι ισως χτυπησε καμια βαλβιδα..θα το ξαναψαξει σημερα το απογευμα.
Το ρεκτιφιε το "κατεβασε" πολυ αραγε?
και αν το κατεβασε παραπανω απο το οριο θα επρεπε να ενημερωσει τον μηχανικο σου για χρηση πιο χοντρης φλατζας.
Αλλα απο τη στιγμη που δουλεψε λιγο δυσκολο να εχει χτυπησει βαλβιδα
Καμια κομπρεσιον του πηρατε?
Ειναι λιγο μανικι η κομπρεσιον στο πετρελαιο αλλα αφου θα βγαλει μπεκ να βαλει καμερα....δε του μετραει και μια κομπρεσιον?