Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Monsta Δε ξέρω τι κάνει το δικό σας μούφα sport κουμπάκι, όταν πατάω πάντως το δικό μου (το αληθινό), ενεργοποιείται η καβούκα και σας περνάω όλους σα σταματημένους. ήπως το δικό σου έχει μπούστερ αντί για σπορτ ρε κώστα???
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Εμένα πάντως το sport button σκληραίνει το τιμόνι, κάνε πιο ευαίσθητο το γκάζι κι ενεργοποιεί το στόμα της γυναίκας μου: "Πάλι θα το παίξεις γρήγορος? Αφού δεν το 'χεις."
chief (13-04-11), gnx (13-04-11), Leonidas_E39 (13-04-11), Monsta (13-04-11), Nino (14-04-11), Ptboul (14-04-11), Stathis (13-04-11), TAZ118! (13-04-11)
Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμένα πάντως το sport button σκληραίνει το τιμόνι, κάνε πιο ευαίσθητο το γκάζι κι ενεργοποιεί το στόμα της γυναίκας μου: "Πάλι θα το παίξεις γρήγορος? Αφού δεν το 'χεις." έχω λιώσει...
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef ήπως το δικό σου έχει μπούστερ αντί για σπορτ ρε κώστα??? Ναι ρε συ, τη νέα έκδοση.
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ