Βασιλη μετα χαρας και να το συζητησουμε στην επομενη συναντηση και ειλικρινα με ενδιαφερει να ακουσω τις εμπειριες απο χρηστες του προιοντος.
Εγω δεν αμφισβητω αν δινει καλυτερη αποκριση στο ηλεκτρογκαζο και αν η αισθηση (ψευδης) βεβαια που αποκομιζεις ειναι οτι εχει βελτιωθει το αυτοκινητο...
Ουτε προσωπικη εμπειρια εχω,ειδικα πως συμπεριφερεται σε αμαξια σαν το δικο μου που εκ των πραγματων(μεγαλο βαρος) εχουν θεματακι με το ηλεκτρογκαζο.
Αυτο ομως που ειπα και δεν εννοουσα οτι αν δεν το βαζει ο κατασκευαστης δεν αξιζει, ειναι οτι αν το εβαζε ο κατασκευαστης θα αλλαζαν τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου τουλαχιστον οσο αφορα τη καταναλωση ισως και της εκπομπης ρυπων με οτι συνεπαγεται εξ αυτου.
Τωρα αν υπολογισεις σε ενα αμαξι σαν το δικο μου που παρα το τι θελει να λεει η bmw για πλακα μεσα στη πολη αγγιζει τα 14 λιτρα αν με αυτο ανεβει, τοτε αγγιζει τα ορια του "ασυμφορου".
Τωρα μια καλη ιδεα στη συναντηση στη Κατερινη αν υπαρχει string διαθεσιμο (αυτο τωρα γιατι μου ακουγεται καπως....χαχαχαχαχα)
τεσπα αν εχει καποιος θα μπορουσαμε ως αλλοι myth busters να κανουμε τις δοκιμες στα 0-100 ή και στην αποκριση μεταξυ δυο ιδιων αυτοκινητων με΄και χωρις και να δουμε τι συμπερασματα θα βγαλουμε.
Παντως και με επιφυλαξη μεχρι να εχω ιδια πειρα... νομιζω οτι οπως ολα ειναι και λιγο θεμα πρωτης εντυπωσης... για παραδειγμα οταν πηγα στο Χ απο το primera μου φανηκε σαν διαστημοπλοιο ( οχι βρε σαν του γιωργου χαχαχα) μετα που το συνηθισα...
Αυτος ειναι και ενας λογος που τη παταμε και μπαινουμε σε αυτο το ταξιδι χωρις τελος του μπαξιματος.
υγ Η εξατμιση που αρεσει στο Γιαννη αρεσει και σε μενα