αθηνα ειμαι γιατρε μου...χεχε
απλα ευελπιστω να γινω μονιμος κατοικος του νησιου της συζυγου...για να δουμε , θα τα καταφερουμε...?
σορυ για το οφτοπικ...
αθηνα ειμαι γιατρε μου...χεχε
απλα ευελπιστω να γινω μονιμος κατοικος του νησιου της συζυγου...για να δουμε , θα τα καταφερουμε...?
σορυ για το οφτοπικ...
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Πολυ καλά βίντεο και τα κάτωθι..Είναι ούτως ή άλλως οδηγάρα ο τύπος τον έχει εξυμνήσει και ο σνομπαρίας Clarkson
Προσέξτε και το αμάξι που οδηγεί στο παρτ 2.χαχαχα.Βίβα Bmw!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 10-04-11 στις 19:34
UP YOURS!
manos (11-04-11), Panos 316T (11-04-11), Vasilis (10-04-11)
Για να μην μπλέκεστε με τους χρόνους στο Drift Bible,εδώ θα δείτε αποκομένο το απαραιτητο βίντεο για αρχάριους.
UP YOURS!
Dioskouroi (11-04-11), manos (11-04-11), Panos 316T (11-04-11), zaharias (10-04-11)
παρα πολυ προσοχη..στην αρχη......επιγραμματικα αυτα που χρειαζεται ενα αμαξι για να μπορει να μπει στην πιστα με ασφαλεια ειναι τα παρακατω...
οπωσδηποτε μπλοκε (απο την αρχη)
οπωσδηποτε καλες ζωνες και καλο καθισμα
οπωσδηποτε καλα λαστιχα μπροστα (απο την αρχη)
οπωσδηποτε καλη κρεμαγιερα και γενικα σε καλη κατασταση μοτερ σασμαν διαφορικο (απο την αρχη)
οπωσδηποτε σε καλη κατασταση αναρτηση (απο την αρχη) και ει δυνατον ρυθμισμενη για drift αργοτερα
οπωσδηποτε καλο χειροφρενο
και φυσικα ελεγχος τακτικος στο αμαξι πριν μπουμε πιστα και παντα εργαλειοθηκη μαζι "ω μη γενοιτω" κατι..και φυσικα οδικη βοηθεια.
τα παλια αμαξια (ε30-ε36 πχ..) θελουν συνεχη επιβλεψη και φροντιδα για να ειναι σωστα...
καλο και ασφαλες drift..
Dioskouroi (11-04-11), Dr. Yamastura (10-04-11), Jimmakos (11-04-11), manos (11-04-11), Panos 316T (11-04-11), zaharias (10-04-11)
Το μπλοκέ είναι το πιο βασικό.
Χωρίς αυτό ανεβαίνει κατακόρυφα ο δείκτης δυσκολίας πραγματοποίησης
και των πιο βασικών ασκήσεων.
UP YOURS!
μ ολα αυτα που ειδα...
ετοιμος ειναι να χτυπησω κανα καντετακι κ να αρχισω τα σβουριγματα...
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Τι περιμένεις??!!![]()
UP YOURS!
Δοκτορα ωραιο θεμα ανοιξες παλι, μας φουντοσες βραδιατικα
![]()
Dr. Yamastura (10-04-11)