Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 123

Θέμα: Sprint Booster....!

  1. #51
    Εγγραφή
    16-01-10
    Μηνύματα
    690
    Thanked
    318
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    δεν ξερω ρε παιδια .. εγω εχω σοβαρο θεμα με το γκαζι..

    ειχα μαλλον (βλεπε ανοδο τιμης βενζινης).. τι εννοω..

    ετσι οπως ειναι ρυθμισμενο στην πολη σε βοηθα να καις οσο το δυνατον λιγοτερη βενζινη...
    δηλαδη μεχρι την μεση του γκαζιου εχει ενα κενο.. και ειτε πατας 0.1cm ειτε 1.5cm το ιδιο γκαζι σου δινει...
    αυτο σε βοηθα στην καταναλωση γιατι δεν μπορεις να εισαι παντα ακριβης στο πατημα του γκαζιου..
    και να πατας παραπανω απο οσο χρειαζεται για να βγαλεις τα μετρα που θες μεχρι το επομενο stop....

    ΟΤΑΝ θες να πας γρηγορα ομως η κατασταση ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ..

    ειχε βαλει ενα φιλο μια φορα στο αμαξι.. και του λεω..
    θα πατησω με δυναμη το γκαζι και θα ακουσεις το κλακ..
    μετρα μετα απο ποσο θα δωσει γκαζι...

    παταω.. κλακ.. 1 με 1.5 sec να μου δωσει ΤΕΡΜΑ γκαζι..
    το οποιο δεν το δινει αμεσως αλλα προοδευτικα!
    (και η ακολουθουμενη καζουρα οτι ο ιαπωνας του ειναι καλυτερος και οι γερμανοι ειναι για γερους και για γκομενες.....)

    επομενως αν το sprint booster μου δινει την δυνατοτητα να εχω ΤΕΡΜΑ γκαζι σε 0.1sec , εννοειται πως θα νομιζω οτι εχω παρει αλογα..
    και θα επιταχυνω και σαφως καλυτερα..
    αφου σε προσπεραση θα εχω κερδισει 1 sec στην ουσια.. δεν ειναι και λιγο...

    τωρα βεβαια να δωσω 200 ευρω για αυτο .. το σκεφτομαι.. προτιμω να τα δωσω σε βενζινη να πηγαινω συνεχεια με ταπα το γκαζι
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

  2. The Following 2 Users Say Thank You to panos90 For This Useful Post:

    giannis_compact (10-04-11), stratos (10-04-11)

  3. #52
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βραβειο που κερδισε δεν ειναι απο το γραφειο τυπου του Μπουλεκου αλλα ειναι ενα γεγονος που δε χωρα αμφισβητιση ειναι απλα γεγονος.
    Οσο για το Μπουλεκο ουτε τον ξερω ουτε με νοιαζει να τον μαθω εγω απλα αναφερω πραγματα τα οποια συνεβησαν και καταθετω την αποψη μου.
    Η Χρησιμοτητα αν μπορουμε να την πουμε ετσι του προιοντος ειναι πιο πολυ στην εκκινηση και ειδικα στα αμαξια τυπου Χ(λογω βαρους αλλα και σε αμαξια χαμηλου κυβισμου)ειναι ακομα πιο αισθητη η διαφορα.
    Στο ταξιδι η γενικα στο δρομο αυτο που κανει ειναι πως μεταξυ των αλλαγων ταχυτητων δε δημιουργει κενα και ειναι αμμεσο.
    Αυτα τουλαχιστον καταλαβα εγω ειτε στα στενα της μεταμορφωσης ειτε στην εθνικη οδο και αυτο καταθετω.
    Φιλτατε Σταθη εγω ρουφαω το φραπεδακι μου αλλα και το αυγο μου οταν μου το προσφερουν αλλα οπως και αν εχει ,αποψη επι του θεματος εχω μια και εχω στη κατοχη μου το μαραφετι αυτο.
    Δε ξερω λοιπον ποσο ασχετος μπορει να ειναι καποιος που το εχει στην κατοχη του και το δοκιμαζει οπως εκανες και συ βεβαια και το βρηκες αχρηστο και σεβαστη η αποψη σου.
    Στο xi που το εχω εγω χωρις τις σκαλες διαβαθμισης πραγματι ειναι κουραστικο και το εχω off αυτο βεβαια δε σημαινει πως δεν κανει αυτο για το οποιο το αγοραζεις.
    Οσο για το Ζ3 το χρησοιμοποιησα για αρκετο καιρο και με βοηθησε πολλες φορες σε γρηγορες εκκινησεις που ηθελα αλλα το εβγαλα γιατι με τον κομπρεσσορα δε λειτουργει και ετσι το πουλησα στον ///M3L ο οποιος και αυτος ισως αν δει το συγκεκριμενο thread μας πει την αποψη του αν και νομιζω πως καπου πρεπει να την εχει αναφερει.
    χεχεχε το αυγουλακι ειναι θρεπτικοτατο και ο φραπες απολαυστικος το καλοκαιρι, με μια διαφορα ομως βαγγελη.
    εδω πρεπει να μιλησουμε και για κανενα αυτοκινητο.
    το να βγαινουνε για φραπε οποιοι θελουν δικαιωμα τους.
    αλλα αυτο δεν αφορα αυτους που δεν βγαινουν, ουτε αυτους που μπαινουν σε φορουμ για να μαθουν κατι ή να διαβασουν μια πληροφορια και δεν ενδιαφερονται να βρουν παρεα για φραπε.

    ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του, μονο που την αποψη καποιων που δεν εχουν ουτε βασικες γνωσεις περι του αυτοκινητου και ελαχιστη εμπειρια (και αυτο ειναι απολυτα εμφανες και κοινως αποδεκτο) δεν γινεται να τις υιοθετουμε κιολας χωρις αντιλογο.
    ετσι οποιος οδηγει ενα αυτοκινητο και λογω εμπειριας δεν καταλαβαινει και πολλα, καλο θα ειναι να μην ειναι απολυτος σε μια αποψη η οποια μπορει να παρασυρει κι αλλους σε λανθασμενες κινησεις και σπαταλη χρηματων.

    προσωπικα οπου συναντω αχρηστο εξαρτημα δεν θα εμποδισει η αντιθετη γνωμη καποιων να υποστηριξω αυτο που πιστευω.
    και απο κει και μετα εγκειται στην κριση του αναγνωστη να αποφασισει.

    το συγκεκριμενο προϊον λοιπον επαναλαμβανω πως το θεωρω οχι αχρηστο, αλλα εντελως αχρηστο.
    μαλιστα αυτο που αναφερει το πιο πανω ποστ του πανου90, ειναι λαθος πραγμα που συνιστα παραπληροφορηση.
    δεν υπονοω οτι ο χρηστης θελει ηθελημενα να παραπληροφορησει, αλλα το μαραφετι του δινει ψευδη αισθηση που προφανως τον πειθει ωστε να ισχυριστει καλύτερη επιταγχυνση κατα 1-1,5 δευτ!
    αυτο ακριβως κανει αυτη η "πατεντα" (τυχαιο που ειναι ελληνικη?), κοροϊδευει τον εγκεφαλο του αυτοκινητου και τον οδηγο.
    το αποτελεμα ομως παραμενει το ιδιο. (εκτος απο τον τραπεζικο λογαριασμο του "εφευρετη" ο οποιος αυξανεται.)
    οπως θα ελεγε και ο βαγγελης οταν θα πηγαινε στο κοτετσι να μαζεψει κανενα φρεσκο αυγουλακι, "κακαρισμα ακουω, αυγο δεν βλεπω"...

    αν το στρινγκ πουστερ βελτιωνε τις επιταγχυνσεις και τις ρεπριζ του αυτοκινητου κατα ενα δευτερολεπτο (οπως αφελως αναφερεται) θα ειχε υιοθετηθει καθολικα απο ολους τους κατασκευαστες.
    εδω πολυς κοσμος ξοδευει καποιες χιλιαδες ευρω για να κανει το οχημα του ταχυτερο κατα ενα δευτερολεπτο, προφανως δεν εχει ανακαλυψει ακομα το στρινγκ πουστερ...
    προκαλω οποιον θελει να παρουσιασει τεκμηριωμενες μετρησεις απο αξιοπιστο φορεα.
    ωστε να δουμε αν κανω εγω λαθος, ή ο φιλος που μετραει 1-1,5 δευτ. λιγοτερα...

  4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

    deepBLUE (10-04-11)

  5. #53
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Ηλικία
    58
    Μηνύματα
    7.025
    Thanked
    20201
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Αυγουλακι,Φραπεδακι ειναι all time classic και για ολες τις εποχες το προτεινω !!!
    Αποψεις και γνωμες ειναι αυτες και πρεπει να λεγονται να γραφονται και να ακουγονται απ οποιον και αν ειναι αυτος και οση γνωση και εμπειρια μπορει να εχει η οχι εξ αλλου σε τετοιους χωρους οποιος θελει μπορει να γραφτει και ο γκουρου μαστερ και ο νεος ,χωρις πειρα χωρις γνωση με σκοπο να μαθει αλλα και να πει αυτο που νομιζει εκεινος σωστο και με τη σειρα τους οι υπολοιποι που διαβαζουν αξιολογουν και κρινουν.
    Παντως αν καποιους ο Μπουλεκος με ενα τετοιο εξαρτηματακι μας εχει πιασει κοτσους τοτε μπραβο μια και το βραβευσαν ανθρωποι του χωρου του αυτοκινητου διεθνως με πολυ μεγαλυτερη επειρεια και γνωσεις απο πολλους ισως απο μας !!!!

    Το SPRINT BOOSTER κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρία Boulekos Dynamic και εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει κατοχυρωθεί ως διεθνή πατέντα (PCTWO2007066155), έχει περάσει επιτυχώς τους εργαστηριακούς ελέγχους TUV (TÜV SÜD ) και έχει λάβει έγκριση τύπου (EC mark No e42031712) σύμφωνα με τις νόρμες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    ΥΓ.Παντος θεωρω πολυ τιμιο το να εχεις τουλαχιστον το δικαιωμα δοκιμης προτου το πληρωσεις.
    www.deepbluebeachbar.com

    Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue


    Instagram

  6. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

    Panos 316T (12-04-11), Vasilis (10-04-11)

  7. #54
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    628
    Thanked
    462
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Πηγαιντε να κανετε μια μετρηση 0-100 και να βγαλετε αποτελεσματα αυτο θα ηταν και το καλυτερο.Αυτο που κυριαρχει γενικα ειναι οτι το μαραφετι αυτο κανει πιο νευρικο το αμαξι μεσα στην πολη κυριως στο θεμα εκκινηση οπου τα πολλα κιλα των bmw κουραζουν ενω στην εθνικη οπου θα πατησει καποιος τερμα το γκαζι ακαριαια για να προσπερασει ειναι σαν να μην υπαρχει.

  8. The Following User Says Thank You to HULK For This Useful Post:

    Vasilis (10-04-11)

  9. #55
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7410
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    εγω πριν λιγα χρονια το εβαλα στο smart μου και μετα απο 1-2 μηνες το πεταξα.

    ηταν κουραστικό και απο επιδωσεις τιποτα.
    τσεκαρισμενο.
    M3 CSL

  10. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

    Samaro (10-04-11), Stathis (11-04-11), Vasilis (10-04-11)

  11. #56
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανουλη ειπες τη σωστη κουβεντα.
    κατ΄εμε το στρινγκ πουστερ ειναι μια π@παρια και μιση.
    δεν ειναι θεμα αλογων.
    κανε μια ευρεση στο google θα δεις οτι οι περισσοτεροι το βγαλανε στην πορεια.
    οσο για τα αλογα, στην ηλικια σου ειχα αυτοκινητο 55 ιππων και δεν επαθα τιποτα.
    οποιος ειχε 70 αλογα ηταν βασιλιας...
    τωρα βεβαια, αλλαξαν οι εποχες. 200 αλογα σου λεει και σερνεται!
    θελει στρινγκ πουστερ να ξυπνησει...
    τι να πω δεν ειναι δικα μου τα λ7 που πετατε, βαλτε το.
    Το αν εχουν αλλαξει οι εποχες το ξερεις σιγουρα καλυτερα απο μενα, αφου και αλλες εποχες προλαβες ως μεγαλυτερος, και περισσοτερα αυτοκινητα εχεις οδηγησει. Οπως σωστα ειπες, καποτε με 70hp ησουν βασιλιας, τωρα σε καροτσα 1.5 τονου με 200hp εισαι λιγο σβελτος οχι γρηγορος. Στο "γρηγορος" βαζω μεσα μονο το φαναρι-φαναρι και νουμερα επιταχ. οχι γενικο ταξιδι. 200hp σε E46 ειναι σβελτο, 200hp σε ξεβρακωτη καροτσα 106 rallye ειναι γρηγορη(..αυτοκτονια?).

    Οσοι το βγαλαν, το καναν επειδη κουραστηκαν απο την αποτομη λειτουργια (σε σχεση με τη "στρωτη" εργοστασιακη) ή τους πιασαν τα καβουρια στη τσεπη απο την αυξηση καταναλωσης. Πως γινεται να κερδιζεις κατι (μειωση lag) χωρις να χασεις κατι αλλο (αυξηση καταναλωσης αφου στον ιδιο χρονο,πατημα η πεταλουδα ανοιξει περισσοτερο) ?

    Στο τελος κινδυνευουμε να χαρακτηριστουμε οτι τα παιρνουμε απο το Μπουλεκο, οποιος θελει μπορει να διαβασει, να δοκιμασει, να κρινει μονος του.

  12. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

    Panos 316T (12-04-11), Samaro (10-04-11), stratos (10-04-11), Vasilis (10-04-11)

  13. #57
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    Κηφισια
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    7.458
    Thanked
    11958
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    σαν να βαζεις τα πλαστικα φρυδακια στα τζαμια οπως οι ταριφες...
    κατι τετοιο ειδα εγω οταν το δοκιμασα παρεα με αλλο μελος του φορουμ.
    200 ευρω ειναι ψιλοασκοπα για το συγκεκριμενο εξαρτημα που σε μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν εδειξε οτι τα αξιζε για αυτο και δεν μπηκε.
    τωρα αν αλοι φιλοι βλεπουν τοσο διαφορα ,καλο ειναι ο φιλος που ενδιαφερεται να παει να το δοκιμασει ισως να πειστει.
    οτι λεω φυσικα το λεω καλοπροαιρετα γιατι ειδα "φουντωματα"

    Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ


    "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

  14. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

    Samaro (10-04-11), Stathis (11-04-11), Vasilis (10-04-11)

  15. #58
    Εγγραφή
    29-08-10
    Περιοχή
    Αγια Παρασκευη
    Μηνύματα
    108
    Thanked
    51
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Πηγαινε και ζητα να το δοκιμασεις.....15 λεπτα μετα θα το εχεις αγορασει....
    Και καποιοι γνωστοι μου με 35αρια ελεγαν τα γνωστα ''μπουρδα-πατα το γκαζι λιγο νωριτερα-πεταμενα λεφτα'' αλλα οταν το δοκιμασαν αλλαξαν γνωμη προς το καλυτερο....Δοκιμασε το και στα 2 προγραμματα-50% και 100% και θα δεις οτι το πρωτο ειναι καταλληλο για κινηση εντος πολη ενω το 2ο προσφερει το νευρο που λειπει σε εμπνευσμενη οδηγηση....
    Black Prince....

  16. The Following User Says Thank You to TAZ118! For This Useful Post:

    Vasilis (10-04-11)

  17. #59
    Εγγραφή
    28-12-09
    Μηνύματα
    8.180
    Thanked
    9103
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Kανει οτι κανουν τα κουμπακια sport-sport plus...σε διαφορα αμαξια, αναμεσα τους και η bmw....δεν ειναι σκαρτο πραγμα....αφου ναι και οι εταιρειες το εχουν πραγματι υοθετισει στα αμαξια τους (OPEL,BMW,FIAT).....με τα κουμπακια που εκτος των αλλων (τιμονι,αναρτηση) που κανουν να ειναι περισοτερο sharp...κανουν και το γκαζι περισοτερο νευρικο.....
    Τωρα το αν καποιος το θελει η οχι ειναι καθαρα θεμα αισθησης και τιποτα αλλο....μονο αισθηση δινει ....το κανει περισοτερο νευρικο...



    ..

    Στο θεμα μας τωρα ο κυριος που εβγαλε αυτο το μαραφετι απλα εκανε κατι που δεν ειχαν κανει αλλοι........και αφου ακομα και κατασκευαστες το ΚΑΝΟΥΝ στα αμαξια τους.....(ειχα ενα zalfira opel) το οποιο ειχε sport κουμπι που εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι και το sprint booster, απλα στην πολη μεσα δεν ηταν πολυ βολικο/////


    Διαφορα στην αισθηση κανει....αλογα δεν δινει......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

  18. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

    Panos 316T (12-04-11), stratos (11-04-11)

  19. #60
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Μηνύματα
    6.857
    Thanked
    15098
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι αραγε ο κατασκευαστης ενος σπορ αυτοκινητου κατασκευαστικα ,

    δεν βαζει μια supersrpint πανω ή μια akrapovic (που ειναι κ η αγαπημενη του φιλου μου του Γιαννη...χεχε)

    παρα σου πεταει μια μαμισια εξατμιση που οταν κ εαν ζητας κατι τις παραπανω πας κ την αλλαζεις?

    το θεμα φιλε νινο σηκωνει φραπεδια κ συζητηση!

    σαφως εδω μπορουμε να πουμε ο καθενας την αποψη μας αλλα εμπεριστατωμενα γινεται με καφεδακι για να μπορουμε να τεκμηριωσουμε ο καθενας την δικη του πλευρα!

    οντως , πολλες εταιριες ειναι καταξιωμενες στο χωρο του tuning,χωρις να τις χρησιμοποιει ο εκαστοτε κατασκευαστης αυτοκινητου δινοντας ενα αυτοκινητο στην αγορα, αλλα δεν παυει να στον συστηνει μετα...βλεπε schnitzer!
    σαφως κ ο Μπουλεκος δεν ειναι αυτου του βεληνεκους...
    αυτο που θελω να πω ειναι...

    ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα !

    μια παγκοσμια αναγνωρισμενη πατεντα βλεπε sprintbooster απο εναν ''ελληναρα'' βλεπε Μπουλεκο,

    σαφως κ δεν μπορουμε να την αμφισβητησουμε λεγοντας οτι δεν προσφερει τιποτα παραπανω κ κακως την βαζουμε αφου δεν την βαζει ο εκαστοτε κατασκευαστης!

    οπως προειπες ο κατασκευαστης απευθυνεται σε ενα ευρυ κοινο!

    το ευρυ κοινο εχει τις προτιμησεις του , ετσι αποφασιζει τι του λειπει κ που θα στραφει!...
    Βασιλη μετα χαρας και να το συζητησουμε στην επομενη συναντηση και ειλικρινα με ενδιαφερει να ακουσω τις εμπειριες απο χρηστες του προιοντος.
    Εγω δεν αμφισβητω αν δινει καλυτερη αποκριση στο ηλεκτρογκαζο και αν η αισθηση (ψευδης) βεβαια που αποκομιζεις ειναι οτι εχει βελτιωθει το αυτοκινητο...
    Ουτε προσωπικη εμπειρια εχω,ειδικα πως συμπεριφερεται σε αμαξια σαν το δικο μου που εκ των πραγματων(μεγαλο βαρος) εχουν θεματακι με το ηλεκτρογκαζο.
    Αυτο ομως που ειπα και δεν εννοουσα οτι αν δεν το βαζει ο κατασκευαστης δεν αξιζει, ειναι οτι αν το εβαζε ο κατασκευαστης θα αλλαζαν τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου τουλαχιστον οσο αφορα τη καταναλωση ισως και της εκπομπης ρυπων με οτι συνεπαγεται εξ αυτου.
    Τωρα αν υπολογισεις σε ενα αμαξι σαν το δικο μου που παρα το τι θελει να λεει η bmw για πλακα μεσα στη πολη αγγιζει τα 14 λιτρα αν με αυτο ανεβει, τοτε αγγιζει τα ορια του "ασυμφορου".
    Τωρα μια καλη ιδεα στη συναντηση στη Κατερινη αν υπαρχει string διαθεσιμο (αυτο τωρα γιατι μου ακουγεται καπως....χαχαχαχαχα)
    τεσπα αν εχει καποιος θα μπορουσαμε ως αλλοι myth busters να κανουμε τις δοκιμες στα 0-100 ή και στην αποκριση μεταξυ δυο ιδιων αυτοκινητων με΄και χωρις και να δουμε τι συμπερασματα θα βγαλουμε.
    Παντως και με επιφυλαξη μεχρι να εχω ιδια πειρα... νομιζω οτι οπως ολα ειναι και λιγο θεμα πρωτης εντυπωσης... για παραδειγμα οταν πηγα στο Χ απο το primera μου φανηκε σαν διαστημοπλοιο ( οχι βρε σαν του γιωργου χαχαχα) μετα που το συνηθισα...
    Αυτος ειναι και ενας λογος που τη παταμε και μπαινουμε σε αυτο το ταξιδι χωρις τελος του μπαξιματος.

    υγ Η εξατμιση που αρεσει στο Γιαννη αρεσει και σε μενα

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP