Το βραβειο που κερδισε δεν ειναι απο το γραφειο τυπου του Μπουλεκου αλλα ειναι ενα γεγονος που δε χωρα αμφισβητιση ειναι απλα γεγονος.
Οσο για το Μπουλεκο ουτε τον ξερω ουτε με νοιαζει να τον μαθω εγω απλα αναφερω πραγματα τα οποια συνεβησαν και καταθετω την αποψη μου.
Η Χρησιμοτητα αν μπορουμε να την πουμε ετσι του προιοντος ειναι πιο πολυ στην εκκινηση και ειδικα στα αμαξια τυπου Χ(λογω βαρους αλλα και σε αμαξια χαμηλου κυβισμου)ειναι ακομα πιο αισθητη η διαφορα.
Στο ταξιδι η γενικα στο δρομο αυτο που κανει ειναι πως μεταξυ των αλλαγων ταχυτητων δε δημιουργει κενα και ειναι αμμεσο.
Αυτα τουλαχιστον καταλαβα εγω ειτε στα στενα της μεταμορφωσης ειτε στην εθνικη οδο και αυτο καταθετω.
Φιλτατε Σταθη εγω ρουφαω το φραπεδακι μου αλλα και το αυγο μου οταν μου το προσφερουν αλλα οπως και αν εχει ,αποψη επι του θεματος εχω μια και εχω στη κατοχη μου το μαραφετι αυτο.
Δε ξερω λοιπον ποσο ασχετος μπορει να ειναι καποιος που το εχει στην κατοχη του και το δοκιμαζει οπως εκανες και συ βεβαια και το βρηκες αχρηστο και σεβαστη η αποψη σου.
Στο xi που το εχω εγω χωρις τις σκαλες διαβαθμισης πραγματι ειναι κουραστικο και το εχω off αυτο βεβαια δε σημαινει πως δεν κανει αυτο για το οποιο το αγοραζεις.
Οσο για το Ζ3 το χρησοιμοποιησα για αρκετο καιρο και με βοηθησε πολλες φορες σε γρηγορες εκκινησεις που ηθελα αλλα το εβγαλα γιατι με τον κομπρεσσορα δε λειτουργει και ετσι το πουλησα στον ///M3L ο οποιος και αυτος ισως αν δει το συγκεκριμενο thread μας πει την αποψη του αν και νομιζω πως καπου πρεπει να την εχει αναφερει.