Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 123

Θέμα: Sprint Booster....!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το βραβειο που κερδισε δεν ειναι απο το γραφειο τυπου του Μπουλεκου αλλα ειναι ενα γεγονος που δε χωρα αμφισβητιση ειναι απλα γεγονος.
    Οσο για το Μπουλεκο ουτε τον ξερω ουτε με νοιαζει να τον μαθω εγω απλα αναφερω πραγματα τα οποια συνεβησαν και καταθετω την αποψη μου.
    Η Χρησιμοτητα αν μπορουμε να την πουμε ετσι του προιοντος ειναι πιο πολυ στην εκκινηση και ειδικα στα αμαξια τυπου Χ(λογω βαρους αλλα και σε αμαξια χαμηλου κυβισμου)ειναι ακομα πιο αισθητη η διαφορα.
    Στο ταξιδι η γενικα στο δρομο αυτο που κανει ειναι πως μεταξυ των αλλαγων ταχυτητων δε δημιουργει κενα και ειναι αμμεσο.
    Αυτα τουλαχιστον καταλαβα εγω ειτε στα στενα της μεταμορφωσης ειτε στην εθνικη οδο και αυτο καταθετω.
    Φιλτατε Σταθη εγω ρουφαω το φραπεδακι μου αλλα και το αυγο μου οταν μου το προσφερουν αλλα οπως και αν εχει ,αποψη επι του θεματος εχω μια και εχω στη κατοχη μου το μαραφετι αυτο.
    Δε ξερω λοιπον ποσο ασχετος μπορει να ειναι καποιος που το εχει στην κατοχη του και το δοκιμαζει οπως εκανες και συ βεβαια και το βρηκες αχρηστο και σεβαστη η αποψη σου.
    Στο xi που το εχω εγω χωρις τις σκαλες διαβαθμισης πραγματι ειναι κουραστικο και το εχω off αυτο βεβαια δε σημαινει πως δεν κανει αυτο για το οποιο το αγοραζεις.
    Οσο για το Ζ3 το χρησοιμοποιησα για αρκετο καιρο και με βοηθησε πολλες φορες σε γρηγορες εκκινησεις που ηθελα αλλα το εβγαλα γιατι με τον κομπρεσσορα δε λειτουργει και ετσι το πουλησα στον ///M3L ο οποιος και αυτος ισως αν δει το συγκεκριμενο thread μας πει την αποψη του αν και νομιζω πως καπου πρεπει να την εχει αναφερει.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Vasilis (10-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βραβειο που κερδισε δεν ειναι απο το γραφειο τυπου του Μπουλεκου αλλα ειναι ενα γεγονος που δε χωρα αμφισβητιση ειναι απλα γεγονος.
    Οσο για το Μπουλεκο ουτε τον ξερω ουτε με νοιαζει να τον μαθω εγω απλα αναφερω πραγματα τα οποια συνεβησαν και καταθετω την αποψη μου.
    Η Χρησιμοτητα αν μπορουμε να την πουμε ετσι του προιοντος ειναι πιο πολυ στην εκκινηση και ειδικα στα αμαξια τυπου Χ(λογω βαρους αλλα και σε αμαξια χαμηλου κυβισμου)ειναι ακομα πιο αισθητη η διαφορα.
    Στο ταξιδι η γενικα στο δρομο αυτο που κανει ειναι πως μεταξυ των αλλαγων ταχυτητων δε δημιουργει κενα και ειναι αμμεσο.
    Αυτα τουλαχιστον καταλαβα εγω ειτε στα στενα της μεταμορφωσης ειτε στην εθνικη οδο και αυτο καταθετω.
    Φιλτατε Σταθη εγω ρουφαω το φραπεδακι μου αλλα και το αυγο μου οταν μου το προσφερουν αλλα οπως και αν εχει ,αποψη επι του θεματος εχω μια και εχω στη κατοχη μου το μαραφετι αυτο.
    Δε ξερω λοιπον ποσο ασχετος μπορει να ειναι καποιος που το εχει στην κατοχη του και το δοκιμαζει οπως εκανες και συ βεβαια και το βρηκες αχρηστο και σεβαστη η αποψη σου.
    Στο xi που το εχω εγω χωρις τις σκαλες διαβαθμισης πραγματι ειναι κουραστικο και το εχω off αυτο βεβαια δε σημαινει πως δεν κανει αυτο για το οποιο το αγοραζεις.
    Οσο για το Ζ3 το χρησοιμοποιησα για αρκετο καιρο και με βοηθησε πολλες φορες σε γρηγορες εκκινησεις που ηθελα αλλα το εβγαλα γιατι με τον κομπρεσσορα δε λειτουργει και ετσι το πουλησα στον ///M3L ο οποιος και αυτος ισως αν δει το συγκεκριμενο thread μας πει την αποψη του αν και νομιζω πως καπου πρεπει να την εχει αναφερει.
    χεχεχε το αυγουλακι ειναι θρεπτικοτατο και ο φραπες απολαυστικος το καλοκαιρι, με μια διαφορα ομως βαγγελη.
    εδω πρεπει να μιλησουμε και για κανενα αυτοκινητο.
    το να βγαινουνε για φραπε οποιοι θελουν δικαιωμα τους.
    αλλα αυτο δεν αφορα αυτους που δεν βγαινουν, ουτε αυτους που μπαινουν σε φορουμ για να μαθουν κατι ή να διαβασουν μια πληροφορια και δεν ενδιαφερονται να βρουν παρεα για φραπε.

ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του, μονο που την αποψη καποιων που δεν εχουν ουτε βασικες γνωσεις περι του αυτοκινητου και ελαχιστη εμπειρια (και αυτο ειναι απολυτα εμφανες και κοινως αποδεκτο) δεν γινεται να τις υιοθετουμε κιολας χωρις αντιλογο.
    ετσι οποιος οδηγει ενα αυτοκινητο και λογω εμπειριας δεν καταλαβαινει και πολλα, καλο θα ειναι να μην ειναι απολυτος σε μια αποψη η οποια μπορει να παρασυρει κι αλλους σε λανθασμενες κινησεις και σπαταλη χρηματων.

προσωπικα οπου συναντω αχρηστο εξαρτημα δεν θα εμποδισει η αντιθετη γνωμη καποιων να υποστηριξω αυτο που πιστευω.
    και απο κει και μετα εγκειται στην κριση του αναγνωστη να αποφασισει.

το συγκεκριμενο προϊον λοιπον επαναλαμβανω πως το θεωρω οχι αχρηστο, αλλα εντελως αχρηστο.
    μαλιστα αυτο που αναφερει το πιο πανω ποστ του πανου90, ειναι λαθος πραγμα που συνιστα παραπληροφορηση.
    δεν υπονοω οτι ο χρηστης θελει ηθελημενα να παραπληροφορησει, αλλα το μαραφετι του δινει ψευδη αισθηση που προφανως τον πειθει ωστε να ισχυριστει καλύτερη επιταγχυνση κατα 1-1,5 δευτ!
    αυτο ακριβως κανει αυτη η "πατεντα" (τυχαιο που ειναι ελληνικη?), κοροϊδευει τον εγκεφαλο του αυτοκινητου και τον οδηγο.
    το αποτελεμα ομως παραμενει το ιδιο. (εκτος απο τον τραπεζικο λογαριασμο του "εφευρετη" ο οποιος αυξανεται.)
    οπως θα ελεγε και ο βαγγελης οταν θα πηγαινε στο κοτετσι να μαζεψει κανενα φρεσκο αυγουλακι, "κακαρισμα ακουω, αυγο δεν βλεπω"...

αν το στρινγκ πουστερ βελτιωνε τις επιταγχυνσεις και τις ρεπριζ του αυτοκινητου κατα ενα δευτερολεπτο (οπως αφελως αναφερεται) θα ειχε υιοθετηθει καθολικα απο ολους τους κατασκευαστες.
    εδω πολυς κοσμος ξοδευει καποιες χιλιαδες ευρω για να κανει το οχημα του ταχυτερο κατα ενα δευτερολεπτο, προφανως δεν εχει ανακαλυψει ακομα το στρινγκ πουστερ...
    προκαλω οποιον θελει να παρουσιασει τεκμηριωμενες μετρησεις απο αξιοπιστο φορεα.
    ωστε να δουμε αν κανω εγω λαθος, ή ο φιλος που μετραει 1-1,5 δευτ. λιγοτερα...

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

deepBLUE (10-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP