dark knight (05-04-11), katsaraios (05-04-11)
κατσαραιε μας εφαγαν οι πεφωτισμενοι...........και τα εργα τους.το θενκς που εχω δωσει στο επανω ποστ ηταν για το δικο σου και μετα καταλαβα οτι ηταν της sophie
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 05-04-11 στις 19:40
katsaraios (05-04-11), sophie (05-04-11)
Φίλοι και φίλες, σας παρακαλώ μην τσιμπάτε στην μπλόφα τους και μην σκεφτεστε με το μυαλό τους. Μαζί τα φάγαμε, τεμπέληδες οι Ελληνες, παράσιτα οι Ελληνες, οι καλοί Γερμανοί συντηρούν την Ελλάδα και οι λοιπές σοφιστίες που μας πασάρουν, στόχο έχουν να παγιδέψουν το μυαλό μας. Αφήστε τους να λένε, δεν υφίστανται αυτά, δεν υπάρχουν, είναι τελείως ψευδή.
Η αλήθεια είναι ακριβώς αυτά που γράφει ο Dark Knight. Παίζουμε χαρτιά με σημαδεμένη τράπουλα. Ποντάρουμε σε στημένους αγώνες. Παίζουμε στο χρηματηστίριο χωρίς πληροφόρηση. Καλούμαστε να δικάσουμε και να δικαστούμε με τα μισά στοιχεία. Εχουμε ελλιπή γνώση των δεδομένων και των παραμέτρων και δεν γνωρίζουμε της συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Είναι δεδομένο ότι εάν ελέγχεις τις παραμέτρους, οδηγείς τα πράγματα εκεί που θέλεις.
Αγαπητοί μου δεν υπάρχει κανένα ίχνος ρατσισμού. Τα γεγονότα καταγράφουμε και τα έργα χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους. Οσα έγραψα για τους εβραίους είναι ευκολο να διασταυρωθούν, δεν αποδεικνύουν τίποτα, αλλά μας προβληματίζουν έντονα. Τι να κάνουμε ο Ομπάμα είναι ο πρώτος έγχρωμος Πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά είναι και από μητέρα εβραία.
Επίσης, επί θητείας Ομπάμα κόπηκαν περισσότερα δολάρια από όσα έκοψαν όλες μαζί οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ μέχρι σήμερα(μήπως ήταν άυλα)
Γεγονότα καταγράφουμε και συγκρίνουμε. Δεν φταίμε εμείς για το ότι όποια πέτρα και αν σηκώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα βρίσκεις από κάτω εβραϊκό έλεγχο. Οταν οι Ναζί γενοκτονούσαν τους Εβραίους, όλοι τους συμπονούσαν και όλοι καταδίκασαν έμπρακτα τους Ναζί. Ομως, τα μαρτύρια που έχει υποστεί ένας λαός στο παρελθόν δεν τον νομιμοποιούν σήμερα να πράττει ενάντια στο κοινό συμφέρον προς ίδιον όφελος(αν το κάνει).
Και μιας και καποιοι φίλοι και φίλες είστε οικονομικάριοι θα σας θέσω ένα γρίφο:
Η Ντόϊτσε Μπάνκ, η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, πριν την κρίση έδινε ως στεγαστικό δάνειο στους Γερμανούς πολίτες το 60% της αξίας του ακινητου, όταν εμείς διναμε το 100% ή και παραπάνω. Οι Γερμανοί, δηλαδή, ήταν πολύ επιφυλακτικοί ακόμη και όταν δάνειζαν του αξιόπιστους Γερμανούς πολίτες.
Οι Αμερικανοί golden boys, από την άλλη, δίνανε αφειδώς και ανεξέλεκτα στεγαστικά δάνεια, σε οποινδήποτε ήθελε αλλά και σε αυτούς που δεν θέλανε. Δίνανε σε άστεγους, σε άνεργους, σε χρεωμένους και μάλιστα χρηματοδοτούσαν και 120% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.
Τεράστια τα κέρδη αν τα δάνεια αποπληρώνονταν. Ελάχιστη,όμως, η πιθανότητα αποπληρωμής, καθώς δεν υπήρχαν εξασφαλίσεις, οι διανειολήπτες εξ αρχής δεν είχαν εισοδήματα και εάν γινόταν πλειστηριασμοί στα κτίρια αποκλείεται να εισέπρατταν τα χρήματα που είχαν δανείσει(τα καλά τα δικά μας σήμερα).
Πάνω σε αυτά τα επισφαλή δάνεια, οι Αμερικανοί έχτισαν οικονομικά προϊόντα με δελεαστικές απόδόσεις, τα γνωστά και ως τοξικά προϊόντα.
Πως εξηγείται λοιπόν, το γεγονός ότι η Ντόϊτσε Μπάνκ αγόρασε ένα τεράστιο αριθμό τέτοιων τοξικών προϊόντων, που βασίζονταν σε ασύστολο, ανασφαλή στεγαστικό υπερδανεισμό, όταν οι ίδιοι πέρναγαν από κόσκινο και δάνειζαν με το σταγονόμετρο τους φερέγγυους Γερμανούς πολίτες; Μήπως από τους Γερμανούς αγόρασε όλη ευρωζώνη τέτοια προϊόντα;
Μετά το γρίφο μερικά γεγονότα. Δεν επιδίωξαν οι Ελληνες αλόγιστο υπερδανεισμό. Τους βάλανε με τον τρόπο τους να δανειστούν και συνήθησαν τον Ελληνα να ζει με πολλά χρήματα(easy money system). Οι έλληνες αγρότες, με την προτροπή των κυβερνόντων, από την δεκαετία του '80, δηλώνανε 10 φορές πάνω από τα σρέμματα που κατείχαν, για να εισπραξουν 10πλάσιες αποζημιώσεις. Το 2009 και μετά από 4 ΚΠΣ, μάθανε προσθεση στην Ε.Ε. και διαπιστώσανε ότι τα δηλωμένα λιοστάσια της Κρήτης, αθροιζόμενα, κάνανε 10 φορές την έκταση της Κρήτης. Επίσης οι Γερμανοί πρέπει να μην λοισμονούν το γεγονός ότι όταν ήθελαν να ενωθούν, μετά την πτώση του τείχους, ήταν βέβειο ότι θα πτώχευαν και ζήτησαν τη οικονομική στήριξη των εταίρων για 5 έτη για να τα καταφέρουν. Το μηδενικό, λοιπόν σήμερα, έλλειμα της Γερμανίας πέρασε από την στηριξη των εταίρων, που σήμερα απξιώνονται από την Ανγκελα.
Γεγονός επίσης είναι, το ότι, ως φοιτητές του Πολυτεχνείου, δεν τολμούσαμε να αναφέρουμε τίποτα, για τον δεδομένο από μελέτες, τεράστιο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Μας λοιδορούσαν, μας λέγανε γραφικούς και κάποιοι μας βρίζανε. Και ξαφνικά ο κος Χαρδαβέλας στα 60 του, ανακάλυψε αυτό που φωνάζει η επιστημονική κοινότητα εδώ και σαράντα χρόνια.
Τώρα όμως, τα δανεικά κόπηκαν σε μια νύχτα(tight money system), από αυτούς που θέλανε και τα δίνανε, πολλές φορές εκβιαστικά μέσω των διορισμένων κυβερνήσεων.
Φίλοι μου, η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν δυόμιση και μεγάλωσα με την αγράματη θεία μου. Σε όλη μου την ζωή πορεύομαι μόνος μου. Κατάφερα να σπουδάσω και να σταθώ στο ελεύθερο επάγγελμα. Είμαι 39 ετων και απο τα 28 έχω καρκίνο(λέμφωμα). Τέσσερα πράγματα πρόλαβα να κατάφερω στη ζωή μου:
-Να αποκτήσω μια αξιαγάπητη κόρη
-Να αγοράσω ένα πανεμορφο αυτοκίνητο
-Να ασκώ ακόμη αξιοπρεπώς το επάγγελμα μου ως ελύθερος επαγγελματίας
-Να απελευθερωθώ πνευματικά, να σκέφτομαι με το δικό μου μυαλό και να μη αφήνω να μου δηλητιριάζουν οι άλλοι το πνεύμα και την ψυχή.
Φίλοι μου σας δηλητηριαζουν την ψυχή και το μυαλό, σας κάνουν να νιώθετε ένοχοι για πράγματα που δεν κάνατε ή σας βάλανε να πράξατε χωρίς να γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.
Σκεφτείτε με το δικό σας μυαλό. Μην σκέφτεστε με τον τρόπο που σας επιβάλουν αυτοί. Ολοι είμαστε οικονομικά φυλακισμένοι.
Ας ανοιξουμε τα αυτιά μας να ακούσουμε, τα μάτια μας να δούμε, το μυαλό μας να ερευνήσουμε για να μάθουμε. Ας ελευθερωθούμε τουλάχιστον στο πνεύμα.
Πιστέψτε με έτσι είναι τα πράγματα, τόσο απλά.
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
bill_m3 (06-04-11), dark knight (05-04-11), Dr. Yamastura (06-04-11), fanisk (06-04-11), GEO316 (05-04-11), GEORGE316 (06-04-11), joseph (07-04-11), katsaraios (05-04-11), Ptboul (06-04-11), tamtamcafe (06-04-11)
πρεβεζανε...τα ευσημα...
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
joseph (07-04-11), Prevezanos (06-04-11)
γυριζοντας στο αρχικο θεμα που ανοιξε ο ταμ ταμ,ειναι τραγικο το ποσο πολυ κοιμομαστε..
ακομα και σημερα ενα χρονο μετα την ολη ιστορια περι χρεωκοπιας.....
εξωφρενικα ποσα δαπανουνται εν μεσω ζοφερων στιγμων για την οικονομικη κατασταση και της χωρας και κατ επεκταση των πολιτων.
τα περισσοτερα απο αυτα βγαζουν ματι οτι προκειτε για "φαγωμα"
2000 ευρω σε καφεδες??μα ποσους καφεδες?????
8000 ευρω για λαστιχα αυτοκινητου??????
ρε παιδια της λαμποργκινι τα λαστιχα αντε να εχουν και 1500....αντε και 2000......
ομως σας πηγαινω πισω πριν δυο μερες,στη τελευταια εκπομπη του χατζηνικολαου...
ειπωθηκε η εξης φραση...
- ε μα σας ρωταω τι προτεινετε και εσεις μου λετε να εκμεταλευτουμε τον αρυκτο πλουτο...εγω τωρα να σας παρω στα σοβαρα?τι να μιλησουμε?
αυτο μου θυμισε εντονα (κατι που εχει γραφτει και εδω...) το 4 χρονο παιδι που η μαμα του του λεει αυτο το παγωτο δεν ειναι καλο,για να σταματησει να γκρινιαζει...
και τελος συμπληρωνει θα παμε εμεις αυριο στον ταδε που εχει το καλυτερο...
και το παιδακι....σταματαει το κλαμα και περιμενει το αυριο που ποτε δεν ερχεται..
ετσι ειμαστε και εμεις....
ενας ολοκληρος λαος κοιμαται.και οσοι δεν κοιμουνται σιωπουν...
εννοειτε πως η κουβεντα περι ορυκτων κουκουλωθηκε τοσο γρηγορα...που ουτε καν το καταλαβα...
ταυτοχρονα βλεπουμε ενα θεατρο που ο ενας κατηγορει τον αλλον,ενω οι ιδιοι εφυγαν με τις αμαξαρες τους και πηγαν στις σπιταρονες τους.
αλλα παρολα αυτα ακομα κοιμομαστε...
που και που βγαινουν καποιοες φωνες (τυπου λαζοπουλου,αρβυλα) οι οποιες ειναι και αυτες καθοδηγουμενες απο συμφερον...
τελικα ειναι αξιοπεριεργο,σε μια ελλαδα που ολοι οι νεοι σχεδον εχουν πανεπιστημιακη μορφωση,να μην υπαρχει σκεψη..να μην υπαρχει κριτικη ικανοτητα.
παλιοτερα,οπως αναφερθηκε και ο φιλτατος πρεβεζανος,για την "αγραμματη" αλλα πολυ μυαλωμενη θεια,μπορει οι ανθρωποι να ξεραν μονο τα γραμματα του ονοματος τους,αλλα ειχαν σκεψη....ειχαν ταυτοτητα...
σημερα λοιπον φιλου μου,δεν υπαρχει εθνικη ταυτοτητα.
δεν υπαρχει σκεψη.δεν υπαρχψει οραμα.
υπαρχουν μονο μοντελα,κλαμπ,junk food,life style.....τραγουδιστες "καλλιτεχνες"....
να δουλευεις για να σου μειωνουν το μισθο και αυτος που ψηφιζεις γιατι σου εταξε κατι να τρωει σε εστιατορια του εξωτερικου αστακους με λεφτα που σου κραταει απο τον ηδη κομμενο μισθο...
αν υπαρχει προθεση να μπαλωσουμε το καραβι πυο βουλιαζει καλως...αν οχι να φυγουμε για να μην πνιγουμε.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Prevezanos (06-04-11), Ptboul (06-04-11)
ακριβως αυτο συμβαινει ειναι τα παντα καθοδηγουμενα εκπομπες λαοφιλεις παρουσιαστες που και αθτοι παιζουν ααααλλων παιχνιδια ακομα ακομα και οι "μορφομενοι πανεπιστημιακοι παιδες" εχουν μορφωθει με το δικο τους συστημα με αποτελεσμα να μην συγκεντρωνεται κριτικη σκεψη και με αμεσο αποτελεσμα μαλιστα να δια φοροποιουμεθα μεταξυ μας γιατι ο ενας παπαγαλισε ετσι και ο αλλος αλλοιως για να παρει το πτυχιο του γιατι ετσι δυστυχως "θα παρεις το διπλωμα σου και ετσι θα πορευτεις" για να βγεις στην αγορα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
αραγε απο που θα ξεκινησει η επανασταση και που θα καταληξει που λεει και ο φοιλος νου ο κατσαραιος?
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Prevezanos (07-04-11)
Ενα ενδιαφερον ντοκιμαντερ
https://www.dailymotion.com/video/xh...lms#from=embed
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Vasilis (10-04-11)
nikos-Mpacket (11-04-11), Nino (07-04-11), Vasilis (10-04-11)