Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Ε δεν ΜΠΟΡΩ!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει και το λεγομενο speed drift(ετσι το χα ακουσει καποια στιγμη τουλαχιστον, ελπιζω να μην ειναι αλλο πραμα)... Παιρνεις φορα και παιζεις με τιμονιες φρενο και μετρημενο γκαζι. Εκει οι φθορες ειναι σαφως λιγοτερες τα ρισκα ομως πολλα!
    το speed drift που ουσιαστικα ειναι σκανδιναβικα δεν ειναι καθολου ευκολα και ποσο μαλλον με ενα αμαξι αστητο και χωρις μπλοκε ακομα και σε πιστα..και για να τα κανεις θες χιλιομετρα και τρελλη εξοικιωση με το αμαξι..οποτε σιγα σιγα..ενα λαθος εδω και πηγες ευθεια..ας ξεκινησει με χειροφρενο..τερμα γκαζι και κατεβασμα...και μετα προχωραει...

υγ..βρε να το σκοτωσουμε το παιδι θες???????

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το speed drift που ουσιαστικα ειναι σκανδιναβικα δεν ειναι καθολου ευκολα και ποσο μαλλον με ενα αμαξι αστητο και χωρις μπλοκε ακομα και σε πιστα..και για να τα κανεις θες χιλιομετρα και τρελλη εξοικιωση με το αμαξι..οποτε σιγα σιγα..ενα λαθος εδω και πηγες ευθεια..ας ξεκινησει με χειροφρενο..τερμα γκαζι και κατεβασμα...και μετα προχωραει...

υγ..βρε να το σκοτωσουμε το παιδι θες???????
    Ρε συ, δεν εννοουσα τα extreme κολπα που κανουν οι ξενοι.
    Εννοουσα οτι γενικα οταν εχει λιγο παραπανω φορα με μια τιμονια συνδιασμενη με ενα στιγμιαιο τσαρουχωμα κανεις κολπα που δεν κανεις με το γκαζι ολου του κοσμου! Αυτο ειχα σα speed drift στο μυαλο μου! Το αλλο το ηξερα σα φλικ η κατι τετοιο(σκιζω απο ορολογιες ε?).
    Οχι οχι τοσο πολλα χλμ οσο φανταζεσαι

3. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

nik200 (06-04-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ, δεν εννοουσα τα extreme κολπα που κανουν οι ξενοι.
    Εννοουσα οτι γενικα οταν εχει λιγο παραπανω φορα με μια τιμονια συνδιασμενη με ενα στιγμιαιο τσαρουχωμα κανεις κολπα που δεν κανεις με το γκαζι ολου του κοσμου! Αυτο ειχα σα speed drift στο μυαλο μου! Το αλλο το ηξερα σα φλικ η κατι τετοιο(σκιζω απο ορολογιες ε?).
    Οχι οχι τοσο πολλα χλμ οσο φανταζεσαι
    Με αυτόν τον τρόπο ντριφτάριζε ενας τύπος στο ρύσιο με ενα καντέτι 8βάλβιδο 1200(φίδι) αλλά με μπόλικη φόρα χειρόφρενο και συμπλεκταρίσματα!!! Τόλεγε η καρδούλα του! και μαλιστα το συγκεκριμενο ήταν και 4πορτο και τις κόλλησε τις πίσω με ηλεκτροκόληση!!! Ντριφτ με 500 άλογα είναι σχετικά εύκολο, αλλά με 50 θέλει τέχνη.. ετσι νομίζω εγώ σαν νεαρός και άπειρος...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMWδοmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αυτόν τον τρόπο ντριφτάριζε ενας τύπος στο ρύσιο με ενα καντέτι 8βάλβιδο 1200(φίδι) αλλά με μπόλικη φόρα χειρόφρενο και συμπλεκταρίσματα!!! Τόλεγε η καρδούλα του! και μαλιστα το συγκεκριμενο ήταν και 4πορτο και τις κόλλησε τις πίσω με ηλεκτροκόληση!!! Ντριφτ με 500 άλογα είναι σχετικά εύκολο, αλλά με 50 θέλει τέχνη.. ετσι νομίζω εγώ σαν νεαρός και άπειρος...
    να ρε και τα καντετια εχουν ψυχη...εδω αθηνα ολοι μου χουν παρει ε30 και εχουν ξεχασει οτι το kadett περα απο ολα τα αλλα ειναι και πολυ τιμιο..εχω δει πολλα bmw e30 drift projects να μενουν στην μεση λογω χρηματων!!!!δεν λεω το bmw ειναι καλυτερο αλλα για πιστα το κοστος ειναι το διπλο!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρε και τα καντετια εχουν ψυχη...εδω αθηνα ολοι μου χουν παρει ε30 και εχουν ξεχασει οτι το kadett περα απο ολα τα αλλα ειναι και πολυ τιμιο..εχω δει πολλα bmw e30 drift projects να μενουν στην μεση λογω χρηματων!!!!δεν λεω το bmw ειναι καλυτερο αλλα για πιστα το κοστος ειναι το διπλο!!!
    Σωστόοος!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP