Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 85

Θέμα: Στόχος: 500 whp

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα.
    Εγω θα ειμαι λιγο πιο επιθετικος και πιο ανατρεπτικος, σεβομενος απολυτος τις γνωσεις του στρατου .Η γνωμη μου ειναι οτι οταν θελουμε να παμε στην συγκεκριμενη περιπτωση στα 500αλογα ο δρομος να το στουμπωσουμε με περισσοτερο μεθανολη ειναι λαθος.Κατα την ταπεινη μου γνωμη αυτο δεν ειναι βελτιωση μοτερ, οπως βελτιωση δεν ειναι και να βαλεις μια μπουκαλα νιτρο να ψεκαζει 200αλογα,.Περαν αυτου η μεθανολη ειναι και πολυ επικινδυνη οταν κατι παει στραβα.Αυτη τη στιγμη ετσι και αλλιως το να βελτιωσεις ενα 335 στα 500 ειναι ρισκο και για το μοτερ και για τη τσεπη.Απο οτι ακουω, αν και δεν εχω ουτε 335 ουτε εχω πειραματιστει πανω σε αυτο , δεν υπαρχει τροπος στο 335 να δωσεις καυσιμο στα πολλα λογω οριακης αντλιας.Η ταπεινη μου γνωμη λοιπον ειναι, απο τη στιγμη που εχω αποφασισει να πειραματιστω εστω με ενα καραπανακριβο αυτοκινητο και υπαρχει το απαραιτητο κεχρί, να μην περιμενω τους αμερικανους ή οποιοδηποτε αλλον βελτιωτη τι θα μου παρουσιασει για να το κοτσαρω πανω.
    Σκεψεις της καφετεριας που με απασχολουν και γινονται αντικειμενο συζητησης πανω στο 335 αν θα πετυχαιναν ειναι
    1) Μια τουρμπινα gt35.Με τετοια συμπιεση θα της αλλαζεις τα φωτα. (με ολο το σεβασμο αυτα τα χταποδακια στη φωτογραφια στρατο ειναι για μεζες παρα για δουλεια) και η τουρμπινιτσες πολυ soft (Κοιτα στο αντιστοιχο ελληνικο του power nissan gtr τι χταποδια τουρμπινες external βαλανε??)
    2) ομορφο και γαιδουρι σωληνωτο χταποδι
    3) ελευθερη εξατμιση
    4) μαμα εγκεφαλο + proceede μεχρι που αντεχει η αντλια να ψεκασει και απο κει και περα,
    6 ομορφα mpek για το επιπλεον καυσιμο σε συμβατικη λειτουργια με εγκεφαλο δικο τους, αντλια και σωληνωσεις δικες του αντε βαλε και μεθανολη ή αγωνιστικη c16 για την αντικροτικοτητα κατα τον εμπλουτισμο με το συμβατικο συστημα ψεκασμου.
    Δεν ξερω ποσο εφικτα ειναι να γινουν τα παραπανω, απλα σκεψεις κανω..., αλλα απο τη στιγμη που θα ειχα αποφασισει το 335 να γινει πειραματοζωο γιατι να περιμενω τους ξενους.....
    Παντως αξιζει σε ενα 335 μοτερ να ονειρευεσαι ποσα αλογα μπορουν να βγουν
    .Και πρεπει να ειναι πολλααα παρα πολλα.....(εχεις δει τα διαφορα apr cupra 500aria τι αντλια φορανε, μπορει να μπει εστω με πατεντες στο 335?????Σκεψεις κανω).
    φιλικα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw316turbo : 03-04-11 στις 11:07

2. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

BILL007 (03-04-11), paganis (03-04-11), Panos 316T (03-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

κατ αρχας δεν πιστευω οτι μπορει να φτασει με ασφαλεια αυτο το μοτερ 500 αλογα στον τροχο (κοντα 600 στροφαλο).
    αν υπολογισουμε οτι νορμαλ εχει καπου 220 μιλαμε για αυξηση πανω απο 100%...
    δεν εχω ψαξει το θεμα, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει βελτιωση στο Ν54 που να δινει +280 αλογα με κλειστο μοτερ.
    ισως και να κανω λαθος βεβαια, αλλα προσωπικα δεν θα το αποτολμουσα.

επισης οπως ειπε ο θωμας η βελτιωση ειναι θεμα συνολου.
    αν γυμνασω μονο το δεξι μου χερι δεν προκειται να τους δειρω ολους.

τωρα δεν ξερω που παμε με φρενα-αναρτηση-μεταδοση-τροχους που ειναι για 220 αλογα, αν εμεις προσθεσουμε αλλα τοσα -και βαλε- και φτασουμε στα 500 (μιλαμε παντα στη θεωρια, οπου εκει πιστευω οτι θα μεινουν και τα συγκεκριμενα "500", οπως και τα περισσοτερα "βελτιωμενα" αλογα στην ελλαδα).

στρατο σε συμβουλευω να αφησεις το αυτοκινητο ησυχο, διοτι η αποτυχια απο την επιτυχια ειναι παρα πολυ κοντα σε αυτα τα πραγματα και οι ασταθμητοι παραγοντες (που δεν μπορεις να προβλεψεις, για αυτο ακριβως ειναι ασταθμητοι) πολλοι.
    σκεψου οτι δεν υπαρχουν πολλα παιδια στην ηλικια σου με αυτοκινητα των 100 χιλιαδων ευρω.
    υπαρχει μια παροιμια που λεει οποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα...
    λαβε τη κι αυτην υποψιν σου.

τελος επειδη εισαι ανησυχος με τα μηχανολογικα και ειναι πολυ καλο αυτο, θα σου προτεινα να ακολουθησεις το σωστο και επιπονο δρομο των αγωνων και οχι τα ευκολα καραγκιοζιλικια της καρΓιερας στα βραδυνα στεκια.

παρε μια φθηνη καροτσα, βαλε μεσα ενα μοτερ, ενα μπακετ και ενα ρολμπαρ και ξεκινα.
    νταγκστερ, ντριφτ, αναβασεις μετα απο λιγο, οτι νομιζεις οτι σου αρεσει.
    εκει θα δεις και αν εχεις ταλεντο οδηγου ή μηχανικου.

εγω σε μια τετοια περιπτωση θα χαιρομουν να συμβαλω να ερθω σαν βοηθος σε καποιο αγωνα, οπως νομιζω και αρκετα παιδια απο εδω.

με λιγα λογια, παιξε με πιο φθηνο παιχνιδι, σε ασφαλεστερο χωρο και δειξε αυτο που αξιζεις απεναντι στους καλυτερους του χωρου.
    το αποτελεσμα νομιζω θα σε ευχαριστησει και θα σε γεμισει πολυ περισσοτερο απ' το να περασεις το μπαμπη το σουγια και το μητσο το χλαπατσα μεσ΄στα σκοταδια και να κρυβεσαι...

4. The Following 23 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

320d (03-04-11), A8hnaios (03-04-11), BILL007 (03-04-11), bimmer-corfu (05-04-11), black_beauty (03-04-11), chief (04-04-11), deepBLUE (03-04-11), Dimzan (03-04-11), Dr. Yamastura (03-04-11), GM6 (03-04-11), HULK (03-04-11), imolarot (04-04-11), Kostas_1 (03-04-11), manos///3 (04-04-11), merlin (04-04-11), Monsta (04-04-11), Nick bmwlover (03-04-11), Nino (03-04-11), PANOS-E60 (03-04-11), Ptboul (04-04-11), S8N (03-04-11), Stefanos_Cool (05-04-11), Κωνσταντίνος (03-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ βρίσκω τώρα την ευκαιρία να ρωτήσω:
    Για πιο ακριβώς λόγο δεν έχει βγάλει Κανένας παγκοσμίως τρομπα βενζίνης υψηλής πίεσης με μεγαλητερη αντοχή;
    Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα, η Απλά δεν το έχει δοκιμάσει κανείς Ακόμα;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    2

Προεπιλογή

προφανως γιαννη θα ειναι λογω κοστους και ενδιαφεροντος...
    αν ημουν εταιρια που φτιαχνει τετοιου ειδους περιφερειακα τα οποια πουλουσα κατα εκατονταδες χιλιαδες ως εκατομμυρια στις αυτοκινητοβιομηχανιες, δεν θα ασχολιομουν να χασω χρονο και χρημα για να εξελιξω ενα εξαρτημα που θα μπορουσα να πουλησω 100, 200, αντε χιλια...
    (και πολλα ειπα).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 03-04-11 στις 11:45 Αιτία: ...

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στάθη συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψες.
    Πάνω κάτω τα ίδια του έγραψα και εγώ σε προηγούμενο ποστ.
    Τροχό βγάζουν 272-276.Πάλι όμως μέχρι τα 500 είναι τεράστια διαφορά.
    UP YOURS!

8. The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

Stathis (03-04-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατο μην το πειραζεις αλλο το αμαξι σου για πολυ παραπανω,ειναι πολυ καλα,εκτος αν θες να κανεις καποιες διορθωσεις με τις οποιες ισως βελτιωθει λιγο ακομα,τοτε ναι...
    Κατα τη γνωμη μου κανε το προηγουμενο,κ βοηθα το αμαξι σου ωστε να ειναι πιο σιγουρο στο δρομο απο θεμα στησιματος,αντοχης κ αξιοπιστιας.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε dynojet ειναι λογικο να βγαζει τοσο. ειναι απο τα πιο αισιοδοξα.
    ή αλλιως τα πιο "φιλικα" προς τον ιδιοκτητη (και τον βελτιωτη)...

το δυναμομετρο ουτως ή αλλως εχει χρησιμοτητα για να δουμε το πριν και το μετα.
    ή αν το χρησιμοποιουμε για συγκρισεις οπου δεν μας ενδιαφερει τοσο η απολυτη μετρηση ιπποδυναμης, αλλα οι διαφορες.

οποιος θελει να δει ποσο πραγματικα ειναι το αυτοκινητο του παει στο μαχα...
    (και γυριζει κρατωντας μικροτερο καλαθι...)
    Ο Σταθης θελει να πει,οτι οποιος ειναι κατω απο 200(υποτιθεμενα-θεωρητικα) αλογα να μην παει να μετρησει εκει
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Egaleo
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατο σου ευχομαι καλη επιτυχια στο προτζεκτ σου!μακαρι ολα να πανε καλα!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλη επιτυχια Στρατο

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και προσωπικα δεν συμφωνω με το project...ισως και λογω ηλικιας να βλεπω τα πραγματα με διαφορετικο ματι.
    Θα μπορουσα(παντα αποψη εκφερουμε, δεν επιβαλλεται ουτε αναγκαζει κανεναν να την ασπαστει) να γραψω δεκαδες λογους για την ματαιοτητα του "εγχειρηματος",ομως στα post 16 και 32(thomelef stathis) νομιζω γραφονται λογια σοφα και φιλικα απο δυο ανθρωπους που λενε τη γλωσσα της αληθειας χωρις καμια ιδιοτελεια.
    Η αποφαση φυσικα Στρατο θα ειναι δικη σου και κανεις δεν θα σε "κρινει" για αυτην...
    Απο το post 32 και μετα ολα σχεδον ειναι offtopic και μπορει βεβαια να εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον,ομως δεν αποτελουν "κοματι" αυτου του θεματος και θα μπορουσαν να ειναι σε ξεχωριστο νημα.

13. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Stefanos_Cool (05-04-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχεις ένα υπέροχο και πανάκριβο αυτοκίνητο!Μακάρι μια μέρα να με αξιώσει ο Θεός να έχω κάτι παρόμοιο!Κατά την άποψή μου πάντα,είναι αμαρτία να πειράξεις ένα τόσο υπέροχο αυτοκίνητο τόσο πολύ!Προσωπικά δε θα άλλαζα ούτε βίδα του,θα το άφηνα όπως το αγόρασα!Να κάνω ένα ταξίδι σαν κύριος και να μην λέω δεν πάω για καφέ με αυτό μωρέ καίει πολύ,δεν είναι για την πόλη και όλα αυτά!Μεταξύ μας και τα 306 εργοστασιακά άλογα που βγάζει είναι υπερβολικά για τους ελληνικούς δρόμους!Άν από την άλλη είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το εμβαθύνεις τόσο πολύ είναι απόφαση καθαρά δική σου!Εμείς απλά γράφουμε την άποψή μας εντελώς φιλικά και για το τί θα ήταν καλύτερο για το αυτοκίνητό σου και για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ σου!Στα λέω όλα αυτά με φιλικό τόνο και όχι για να σε προτρέψω να το κάνεις!Απλώς για να εκφράσω την άποψή μου!

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP