Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Να αλλαξω το 46αρι για 39αρι???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Prevezanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε niko E46, είναι πλήρως κατανοητή επιλογή σου, πλην όμως αρκετά δύσκολη. Και γω πιστεύω ότι πρέπει να προσανατολιστείς σε Ε60, ακόμη και αν πρέπει να δώσεις κάτι από την τσέπη σου.
    Νομζω ότι Ε39 με Ε60, είναι όπως η Ε36 με Ε46. Η Ε36 ειναι πρωτοπορική, είναι μοναδική, είναι "θρύλος", αλλά η Ε46 είναι, απλώς, καλύτερη απο την Ε36.
    Σαφώς, η Ε39 είναι σούπερ (παραλίγο να την πάρω καποτε, το αγαπημένο της γυναίκας μου βλέπεις), αλλά η Ε60 είναι άλλο αυτοκίνητο. Κορυφαίοι κινητήρες, κορυφαία ενεργητηκή και παθητική ασφάλεια, αυτό που λέμε "σκάφος". Για παράδειγμα, ο 2,5αρης κινητήρας έχει συμπεριφορά τούρμπο, δηλ. σταθερή ροπή για μεγάλο εύρος στροφών και λογικότατη κατανάλωση. Και σίγουρα οι τιμές, λόγω κρίσης, έχουν πέσει.
    Βέβαια εγώ ως φανατικός 3αρης πρέπει να σημειώσω τα εξής:
    1. Οταν ταξιδεύεις με την οικογένεια(ακόμη και χωρίς παιδιά) και φορτηγό να έχεις δεν θα σε φτάνει, η σύζυγος θα το γεμίσει και θα εχουν μείνει έξω τα μισά μπαγαζια!!!
    2. Η 5αρα είναι κορυφαίο αυτοκίνητο, η 3αρα είναι κορυφαία απόλαυση!
    3. Με την 5αρα κανεις πολλά, με την 3αρα τα κάνεις όλα!!!
    4. Για τους ελληνικούς επαρχιακούς δρόμους η 3αρα είναι ιδανική ενώ η 5αρα είναι διαστροφή!
    Τέλος, μακάρι να βρεις αυτό που θέλεις αλλά πιστεύω ότι η 3αρα θα σου λείψει.
    3αρα και ξερό ψωμί!!!!
    Με προβληματισες ρε συναδελφε valvetronic....Λες να μου λειψει το 46αρι ??

2. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Prevezanos (02-04-11)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε niko e46, για μένα αυτό είναι σίγουρο. Η Ε46 και γενικά η σειρά 3 κάνει τα πάντα και για τα πάντα!!!
    Και κάτι τελευταίο, από έναν πουρέιτζερ παντρεμένο με παιδί:
    Φίλε μου, οι βαλίτσες και τα μπαγαζια δεν τελειώνουν ποτέ. Βάλε μία φορά τη συζυγο να πακετάρει τα πράγματα, να φορτώσει το αυτοκίνητο, να ξεφορτώσει και να ξεπακετάρει όταν φτάσετε και ομοίως στην επιστροφή. Θα δεις ότι μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει πλέον προβλημα χώρου στο αυτοκίνητο...
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βάλε μία φορά τη συζυγο να πακετάρει τα πράγματα, να φορτώσει το αυτοκίνητο, να ξεφορτώσει και να ξεπακετάρει όταν φτάσετε και ομοίως στην επιστροφή. Θα δεις ότι μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει πλέον προβλημα χώρου στο αυτοκίνητο...[/QUOTE]
    Το δοκιμασα περυσι που ξεκινησαμε για Ζακυνθο αλλα η δικια μου ειναι σκληρο καρυδι!! Και παλι καλα εγω δεν εχω CDιερα και η μπαταρια μου ειναι μπροστα,μιλαμε για μεγαλο πλεονεκτημα τωρα ετσι!!

5. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Leonidas_E39 (04-04-11)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν με το καλο παρεις την Ε39,πιστεψε με,δεν προκειται να σκεφτεις την Ε46...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP