Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Να αλλαξω το 46αρι για 39αρι???

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω για τις γνωμες σας,ειμαι ενθουσιασμενος απο την ανταποκριση!! Δεν συμετειχα στις απαντησεις γιατι λειπω και παλι με την δουλεια,ειμαι εξωτερικο και στα εργοταξια δεν βρισκεις ευκολα net!!
    Γνωριζω οτι πεσανε οι τιμες θεαματικα σε ολα τα μοντελα αλλα το θεμα μου ειναι οτι γουσταρω πιο πολυ το 39αρι!! Η 60αρα ειναι μια μυωδης και μοντερνα μπερλινα αλλα δεν εχει την αλητεια και την πουτ...ια που εχει η 39! Η 60αρα ειναι πιο κυριλλε φαση,την αγοραζουν και οδηγοι που δεν ειχαν ποτε νταλγκα με την BMW.Εγω ειμαι πιο παραδοσιακος και μακαρι να πετυχω κανενα του 2003 και να τραμπαρω !!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eγω με μια μικρη ανασκαφη βρηκα αυτα αλλα πολλα τα χλμ

https://www.car.gr/classifieds/cars/...e=&drive_type=
    Αυτο το αυτοκινητο το εχει ιστορια (το μπλε εννοω).Ξεκινησε πριν απο 1 χρονο περιπου και 195.000χιλ και 9.500 ευρω και ακομα καθεται.Το παρακολουθω αλλα δεν πρεπει να ειναι πολυ σοι...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω Πανο για τα καλα σου λογια . Εδω ειμαστε για οτι θελησει ο Νικος και αφου ειναι απο θεσσαλονικη μπορει να ερθει το σαββατο στο καθιερωμενο καφεδακι μας η οπου αλλου γουσταρει. Να υπενθυμισω οτι το 39αρι πλεον καλυπτει αναγκες 5μελους οικογενειας. χωρις να ζοριζομαι που θα χωρεσω τα πραγματα μας.
    Λεω αν με θυμασαι καθομασταν μαζι στο κοπη τη πιτα και ελεγες τον πονο σου για το 36αρι!! Προσπαθω να ερθω ενα Σαββατο αλλα ολο λειπω με τη δουλεια ταξιδι...Οταν καταφερω να ερθω θα ηθελα να παμε βολτιτσα !!!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Prevezanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε niko E46, είναι πλήρως κατανοητή επιλογή σου, πλην όμως αρκετά δύσκολη. Και γω πιστεύω ότι πρέπει να προσανατολιστείς σε Ε60, ακόμη και αν πρέπει να δώσεις κάτι από την τσέπη σου.
    Νομζω ότι Ε39 με Ε60, είναι όπως η Ε36 με Ε46. Η Ε36 ειναι πρωτοπορική, είναι μοναδική, είναι "θρύλος", αλλά η Ε46 είναι, απλώς, καλύτερη απο την Ε36.
    Σαφώς, η Ε39 είναι σούπερ (παραλίγο να την πάρω καποτε, το αγαπημένο της γυναίκας μου βλέπεις), αλλά η Ε60 είναι άλλο αυτοκίνητο. Κορυφαίοι κινητήρες, κορυφαία ενεργητηκή και παθητική ασφάλεια, αυτό που λέμε "σκάφος". Για παράδειγμα, ο 2,5αρης κινητήρας έχει συμπεριφορά τούρμπο, δηλ. σταθερή ροπή για μεγάλο εύρος στροφών και λογικότατη κατανάλωση. Και σίγουρα οι τιμές, λόγω κρίσης, έχουν πέσει.
    Βέβαια εγώ ως φανατικός 3αρης πρέπει να σημειώσω τα εξής:
    1. Οταν ταξιδεύεις με την οικογένεια(ακόμη και χωρίς παιδιά) και φορτηγό να έχεις δεν θα σε φτάνει, η σύζυγος θα το γεμίσει και θα εχουν μείνει έξω τα μισά μπαγαζια!!!
    2. Η 5αρα είναι κορυφαίο αυτοκίνητο, η 3αρα είναι κορυφαία απόλαυση!
    3. Με την 5αρα κανεις πολλά, με την 3αρα τα κάνεις όλα!!!
    4. Για τους ελληνικούς επαρχιακούς δρόμους η 3αρα είναι ιδανική ενώ η 5αρα είναι διαστροφή!
    Τέλος, μακάρι να βρεις αυτό που θέλεις αλλά πιστεύω ότι η 3αρα θα σου λείψει.
    3αρα και ξερό ψωμί!!!!
    Με προβληματισες ρε συναδελφε valvetronic....Λες να μου λειψει το 46αρι ??

5. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Prevezanos (02-04-11)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε niko e46, για μένα αυτό είναι σίγουρο. Η Ε46 και γενικά η σειρά 3 κάνει τα πάντα και για τα πάντα!!!
    Και κάτι τελευταίο, από έναν πουρέιτζερ παντρεμένο με παιδί:
    Φίλε μου, οι βαλίτσες και τα μπαγαζια δεν τελειώνουν ποτέ. Βάλε μία φορά τη συζυγο να πακετάρει τα πράγματα, να φορτώσει το αυτοκίνητο, να ξεφορτώσει και να ξεπακετάρει όταν φτάσετε και ομοίως στην επιστροφή. Θα δεις ότι μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει πλέον προβλημα χώρου στο αυτοκίνητο...
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

Rides
    3

Προεπιλογή

Οταν με το καλο παρεις την Ε39,πιστεψε με,δεν προκειται να σκεφτεις την Ε46...

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τον τελευταιο καιρο την εχω κανει κριση με το πορτμπαγκαζ μου.Επειδη παω συχνα σ-κ με τα μωρα στο χωριο,γεματος παω-γεματος ερχομαι.Ε λοιπον καθε φορα ερχομαι αντιμετωπος με το ατσουμπαλο και στενο πορτμπαγκαζ και ευτυχως που επαιζα καλο TETRIS μικρος και το φορτωνω με επιτυχια.Μου μπηκε λοιπον η σκεψη για 39αρι και μαλιστα wagon γιατι το 46 σε wagon δεν μου αρεσει καθολου.Το θεμα ειναι οτι θελω να πετυχω μια ανταλλαγη χωρις να δωσω επιπλεον χρηματα.Το 46αρι μου ειναι σε κατασταση που καποιος γνωστης θα τη χαρακτηριζε υπεραριστη και αυτο σημαινει οτι τα χωνω με το παραμικρο τσικ που θα κανει το μωρο μου χωρις δευτερη σκεψη!! Το ιδανικο θα ηταν να βρω ενα 2.2. Νομιζετε οτι θα βρω ακρη ρε παιδες η τσαμπα το παιδευω στο μυαλο μου;
    Δεν χρειάζεσαι wagon, έχεις δει το πορτμπαγκάζ του sedan;

Βάζεις...βάζεις...βάζεις ... και δεν γεμίζει!

Δεν έχει καμία σχέσει το Ε46 με το Ε39 ... σε τίποτα!

Σχετικά με την παρομοίωση Ε36-Ε39, απλά καμία σχέση.

Το Ε39 δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με Ε36-Ε46 διότι απλά είναι άλλη κατηγορία.

Για μένα το πλαίσιο (και όχι μόνο) του Ε39 είναι μακράν ότι καλύτερο έχει βγει σε παραγωγή. (μέχρι τώρα)

9. The Following 2 Users Say Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

individual (03-04-11), stefm5 (03-04-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα βλεπω ολοι παινευεται και σωστα φυσικα το Ε39 καλο αμαξωμα πλουσιοι χωροι κλπ,,δεν το εχετε αγορασει απο οτι βλεπω ,,,κατ εμενα σχεδιαστικα μηχανικα και σε πολλες αλλες παραμετρους το Ε46 δεν θα ξαναβγει με διαφορα το πιο ομορφο BMW που δεν μοιαζει με κανενα αλλο σε εξωτερικη εμφανιση
    Φιλε πριν δωσεις το Ε46 να το σκεφτεις καλα!!!

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω φυσικα θα συμφωνησω με τον σταφανο σε ΟΛΑ!!!
    αλλα μαλλον,απο οτι βλεπω η συζητηση θα παει στο ''ποιος την εχει μακρυτερη''
    (δεν το λεω ειρωνικα,για ΚΑΝΕΝΑΝ)
    το καλυτερο που εχει να κανει ο φιλος,για να εχει μια απαντηση στην απορια που εχει,ειναι εξης.....
    αν εχει καποιος φιλος-γνωστος-συγγενης η οτι αλλο ενα οποιοδηποτε 39αρι,ακομα και αν ειναι χρεπι,πες του απλα να κανετε μια βολτα και αν ειναι εφικτο να το οδηγησεις,για μερικα χιλιομετρα μονο......και αν ειναι και αυτο εφικτο,φορτωσε το με μπαγαζια.....
    τοτε μονο θα σου λυθει η απορια........
    αν και την απαντηση την ξερω!!!!!

12. The Following User Says Thank You to individual For This Useful Post:

Stefanos_Cool (03-04-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω φυσικα θα συμφωνησω με τον σταφανο σε ΟΛΑ!!!
    αλλα μαλλον,απο οτι βλεπω η συζητηση θα παει στο ''ποιος την εχει μακρυτερη''
    (δεν το λεω ειρωνικα,για ΚΑΝΕΝΑΝ)
    το καλυτερο που εχει να κανει ο φιλος,για να εχει μια απαντηση στην απορια που εχει,ειναι εξης.....
    αν εχει καποιος φιλος-γνωστος-συγγενης η οτι αλλο ενα οποιοδηποτε 39αρι,ακομα και αν ειναι χρεπι,πες του απλα να κανετε μια βολτα και αν ειναι εφικτο να το οδηγησεις,για μερικα χιλιομετρα μονο......και αν ειναι και αυτο εφικτο,φορτωσε το με μπαγαζια.....
    τοτε μονο θα σου λυθει η απορια........
    αν και την απαντηση την ξερω!!!!!

Αντωνη εχω προσφερθει εγω να γινει το 39αρι μου πειραματοζωο για να παρει ο Νικος μια ιδεα απο το αμαξι.

Νικο οποτε θελεις στειλε μου pm για να κανονισουμε να το δεις , αν θες ριξε μια ματια στο γκαραζ μου εχω βαλει φωτο.

14. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

nikos valvetronic (04-04-11)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP