Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: I.X. και ζεστο ψωμι....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιλοτικά, Παρασκευή και Σάββατο το μετρό λειτουργεί έως τις 02.30'.

Αν ωστόσο δεν γίνει η λεγόμενη γραμμή U για εμένα το μετρό εξακολουθεί να είναι σε ένα ποσοστό άχρηστο.

Στην Βρετανία πχ δεν περνάει καν από το μυαλό σου η σκέψη να πάρεις αμάξι, όταν σε κάθε γειτονιά υπάρχει κ ένας σταθμός.

Εμείς το φτιάξαμε με 130 χρόνια καθυστέρηση κ με σταθμούς ''όπου βόλευαν''.

Για τι το λες αυτό;

Για το τριεθνές της Νερατζιώτισας; (ο μόνος προορισμός είναι το Mall, και το Jumbo, τυχαίο; )

Για το σταθμό αγιάς παρασκευής που δεν είναι ουτε στο χαλνάδρι ούτε στην αγία παρασκευή;

Για το νομισματοκοπείο; Μάλλον την έβαλαν εκεί τη στάση για να προμηθευτούμε γρήγορα τις δραχμές.

Για τον σταθμό κάτζας; (στη μέση του πουθενά, αφού ορκίζομαι ότι ώρες ώρες βλέπω εκείνες τις αχυρόμπαλες που έβλεπα στα γουέστερν πριν αρχίσουν τα πιστολίδια)

Για το σταθμό Χαλάνδρι; (που είναι στην δουκίσης πλακεντίας)

Για το σταθμό δουκίσης πλακεντίας (που είναι στην αρχή της Ηρακλείτου και 500 μέτρα πάνω από του Χαλανδρίου; )

Δεν είμαι αχάριστος το μετρό με εξυπηρετεί 100% αλλά ορισμένα πράγματα κάνουν κρα, όχι μπαμ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

bill_m3 (31-03-11), Kostas_1 (31-03-11), Ptboul (31-03-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τι το λες αυτό;

Για το τριεθνές της Νερατζιώτισας; (ο μόνος προορισμός είναι το Mall, και το Jumbo, τυχαίο; )

Για το σταθμό αγιάς παρασκευής που δεν είναι ουτε στο χαλνάδρι ούτε στην αγία παρασκευή;

Για το νομισματοκοπείο; Μάλλον την έβαλαν εκεί τη στάση για να προμηθευτούμε γρήγορα τις δραχμές.

Για τον σταθμό κάτζας; (στη μέση του πουθενά, αφού ορκίζομαι ότι ώρες ώρες βλέπω εκείνες τις αχυρόμπαλες που έβλεπα στα γουέστερν πριν αρχίσουν τα πιστολίδια)

Για το σταθμό Χαλάνδρι; (που είναι στην δουκίσης πλακεντίας)

Για το σταθμό δουκίσης πλακεντίας (που είναι στην αρχή της Ηρακλείτου και 500 μέτρα πάνω από του Χαλανδρίου; )

Δεν είμαι αχάριστος το μετρό με εξυπηρετεί 100% αλλά ορισμένα πράγματα κάνουν κρα, όχι μπαμ.
    Συμφωνώ 100% !

Ενώ θα περίμενες οι σταθμοί να είναι στο κέντρο ή τις πλατείες των πόλεων, μοιάζουν να φτιάχτηκαν όλοι σε μια ευθεία - διάσπαρτοι - επειδή έτσι βόλευε ή εξυπηρετούσε συμφέροντα και ίσα για να βγει η υποχρέωση προς τους πολίτες.

Ούτε εγώ είμαι αχάριστος κ μάλιστα είχα την τύχη το μετρό της Δουκίσης να είναι 10' με τα πόδια από το σπίτι μου, θεωρώ όμως ότι η μόνη γραμμή που θα δώσει πραγματική ζωή κ θα έχει νόημα είναι η γραμμή U που θα ενώνει κόσμους στην κυριολεξία.

Πανεπιστημιούπολη χωρίς μετρό? Κηφισίας? Λιμάνι Πειραιά που θα έπρεπε να έχει σε κάθε αποβάθρα που λέει ο λόγος? Μεσόγεια που για να πας στους σταθμούς στη μέση του πουθενά θες αμάξι κ άλλα 10' περπάτημα από εκεί που έχεις παρκάρει?

Το έχουμε που το έχουμε το αμάξι στο dna μας είναι κ οι συγκοινωνίες ελλιπέστατες, οπότε γιατριά δεν υπάρχει.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP