Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: I.X. και ζεστο ψωμι....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δυστυχως σημερα οι χρονοι ειναι πιεσμενοι.
    Δεν μπορεις να σχολας και να περιμενεις το λεωφορειο (να γινεις και ζουπα κι απο πανω).
    Σχολας, περνας και παιρνεις το μωρο. Περνας και παιρνεις "ζεστο" ψωμι-σουπερ μαρκετ. Πας σπιτι. Το βραδυ πεταγεσαι καπου.

Ειχα πολυ καιρο να μπω στο λεωφορειο.
    Την τελευταια φορα προσφατα που χρειαστηκε νομιζω εδωσα 1,5 ευρω ?!
    Δε μπορω να βασιζομαι στο λεωφορειο...

Ο ηλεκτρικος/μετρο στην Αθηνα ειναι αλλη ιστορια. Βολευει. Αν σε βολευει λιγο "γεωγραφικα".
    Αλλα παλι με οικογενεια αλλαζουν τα πραματα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην ελλαδα δεν υπαρχει δυστηχως πληρης δικτυο μαζικης μεταφορας.Αν υπηρχε πιστευω οτι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

Ο θειος μου κατοικει στο ντυσελντορφ και εδω και 4 χρονια περιπου δεν εχει αυτοκινητο.Με το αυτοκινητο χρειαζοταν 45 λεπτα το λιγοτερο για να παει στην δουλεια του ενω με τον ηλεκτρικο κανει γυρω στα 20 λεπτα max.Κοστος εισητηριου? 2,30Ε μονης διαδρομης.Με μηνιαια καρτα κλπ το κοστος μειωνεται αισθητα.

Ο μονος λογος για να παρει αυτοκινητο ειναι για καποια βραδυνη εξοδος ή για καποια βολτουλα το ΣΚ.

Αν ηταν παρομοια και εδω προσωπικα θα κρατουσα το αμαξι μονο για την βολτα μου και για την δουλεια μου θα χρησιμοποιουσα ΜΜΜ το οποιο θα μου εβγαινε και τζαμπα σε σχεση με τις βενζινες για το αυτοκινητο.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

oldcarskickass (31-03-11), Ptboul (31-03-11), Vasilis (31-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP