Εχει δοκιμασει κανεις σε aftermarket χταποδι να βαλει "μαμα" καταλυτες ή απο Μ3 Ε46?? (υπαρχει βελτιωση ή δεν κανουμε τιποτα?)
Επισης, με aftermarket χταποδια-καταλυτες τί γινεται με το check engine light?? (δεν το γλυτωνουμε??)
Εχει δοκιμασει κανεις σε aftermarket χταποδι να βαλει "μαμα" καταλυτες ή απο Μ3 Ε46?? (υπαρχει βελτιωση ή δεν κανουμε τιποτα?)
Επισης, με aftermarket χταποδια-καταλυτες τί γινεται με το check engine light?? (δεν το γλυτωνουμε??)
ΧΙΟΣ-CHIOS
??????????????????????
Μιλωντας λοιπον με καποιους εξατμισοαντιπροσωπους σχετικα με το αν ταιριαζει η εξατμιση απο δεξιοτιμονο μου λεγαν την εξης σωστη κουβεντα..
Οτι εφοσον οι aftermarket δεν δινουν 2 κωδικους, δηλαδη αλλο για αριστεροτιμονο και αλλο για δεξιοτιμονο, τοτε μαλλον ταιριαζουν τα "μαμισια"..
Οποτε προχωραμε.. και βλεπουμε..
ΧΙΟΣ-CHIOS
zaharias (07-04-10)
Παιδες, λαδια τί να παρω 5W30, 0W30 ή 0W40? Βρηκα ενα λινκ εδω και λεει για 5W30 https://ew5.earlweb.com/recommendati...=&vehicle=2077 Τι ειναι καλυτερο για Ελλαδα?
Βαλβολινες διαφορικου 75W-90??
Λαδια σασμαν Redline MTL?? (θα τσεκαρω και το ταμπελακι φυσικα)
ΧΙΟΣ-CHIOS
5-30 η 5-40 για το μοτερ.
εγω βαζω τα δευτερα
δες και αυτη την προσφορα https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...90&postcount=4
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
zaharias (27-04-10)
Παιδες, ειναι ευκολη υποθεση να γινει ενα δεξιοτιμονο, αριστεροτιμονο..??
Σιγουρα χρειαζονται κρεμαγιερα και ταμπλο, ετσι..??
Τι παιζει με καθρεπτες-πεταλια-καθισματα-ζωνες..??
Αξιζει..??
Μπορει να βγαλει χαρτια αυτο το αμαξι? Αν ειναι απο Αγγλια υπαρχει θεμα με τελωνειο..??
Δεν εχω βαλει κατι στο νου.. χαζευα στο νετ και μου ηρθε η απορια..
ΧΙΟΣ-CHIOS
zaharias (29-03-11)
Θέλει κρεμαγιερα , ταμπλω ,ίσως πεταλιερα...
Για καθίσματα απλώς μπορείς να αλλάξεις τον αισθητήρα κατάληψης θέσεως συνοδηγου, βέβαια θα χάσεις τον ένα μοχλό για τα ανακλινομενα αν μιλάμε για κουπε. Σε αλλά αυτοκίνητα μπορεί να χάσεις την ρύθμιση πάνω κάτω του καθισματος καθώς άλλες μάρκες το έχουν μόνο στον οδηγό.
Πρέπει να αλλάξεις καθρεπτες γιατί πολλές φορές έχουν άλλες γωνίες
. Πρέπει να κοιτάξεις τα μπροστά φώτα γιατί καμία φορά έχουν αλλά κατοπτρα.
Επίσης κεντρική κονσόλα και πιθανότατα πάνελ στις μπροστά πόρτες αν έχουν χειριστήρια για παράθυρα ή καθρεπτες .
Όλα αυτά είναι σχετικά , Απο αμάξι σε αμάξι αλλάζουν. Απλά είναι σημεία προσοχής.
Όσο για πινακίδες , είδα την προηγούμενη βδομάδα στα μεγαρα silvia δεξιοτιμονο με Ελληνικές πινΚιδες
ζαχαρια αφου αλλαξεις ολα οσα αναφερθηκαν αλλαξε υαλοκαθαριστηρες.στα δεξιοτιμονα ειναι αναποδα.ακουγεται αστειο αλλα πριν μερικες εβδομαδες παρηγγειλα γνησιους μπος απο αγγλια και ξεχασα να αναφερω οτι προοριζονταν για αριστεροτιμονο.
zaharias (29-03-11)