-
Η δική μου γνώμη είναι να κρατήσεις το 335 σου μόνο και μόνο για λόγους μεταπώλησης αφού αλλάζεις τα αμάξια συχνά. Η Μ3 ήταν και είναι σημείο αναφοράς στην αυτοκίνηση αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα σημερινά δεδομένα.
Πρώτα απ' όλα είμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης και η οπτική γωνία που βλέπουμε τα αμάξια έχει αλλάξει και πλέον μεγάλο ρόλο παίζουν σήμερα οικολογικά και οικονομικά κριτήρια. Όπως και να το κάνουμε η Μ3 καίει και μάλιστα το αγλέουρα.
Έπειτα είναι ο τρόπος οδήγησης του καθενός. Εγώ για παράδειγμα προτιμώ στην καθημερινή μετακίνησή μου να απολαμβάνω την ροπή που μου προσφέρεται. Το 335 είναι cruising αμάξι ενώ το Μ πισταδόρικο που για να το πας πρέπει να είσαι εσύ στην τσίτα και το στροφόμετρο στα ύψη. Εγώ λοιπόν που προτιμώ πιο cool καταστάσεις προτιμώ τα ροπάτα αμάξια γι αυτό και ένα φεγγάρι που είχα ένα ταπεινό golf v gti όταν το πούλησα για να πάρω την Μ3 Ε46 το μετάνοιωσα αργότερα που κατάλαβα ότι αυτό που θέλω δεν είναι τα γκάζια αυτά καθαυτά αλλά ο τρόπος που μου τα βγάζουν.
Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν θέλεις να το αλλάξεις οποσδήποτε καλύτερα να περιμένεις το 1Μ που και οικονομικότερο (τηρουμένων των αναλογιών) είναι και ροπή έχει και τα διαφορικά //Μ διαθέτει και νέο μοντέλο είναι και πιο fun to drive υποθέτω ότι θα είναι....
-
The Following 2 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:
Panos 316T (29-03-11), S8N (29-03-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP