Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 41

Θέμα: ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ 335 με Μ3 46?

Rides
    5

Προεπιλογή

Ετσι όπως είναι η αγορά σήμερα, το ναι ή όχι εξαρτάται από την τιμή που μπορεί να πιάσει το κάμπριο στην πώληση, γιατι στην αγορά μπορείς να ζορίσεις τον πωλητή του Μ3.

Εάν έχεις αγοραστή τότε αλλάζει. Θα το έκανα με την προυπόθεση ότι θα μου έμεναν ρέστα από 10000 ευρώ και πάνω.

Το βραβείο GNX πάει στο ε46 Μ3.

2. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

S8N (28-03-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε καμία περίπτωση δε θα το άλλαζα με 46 Μ εκτός κι αν σκοπεύεις να κάνεις ....συλλογή. Τότε το 46άρι δε θα πρέπει να λείπει από το γκαράζ σου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων

1ον: όπως γνωρίζουμε το 335 είναι καλύτερο ακόμα και από το νέο Μ3 ε90.

Αυτό ήταν τόσο αστείο όσο αυτό

και αυτό

παρέα

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να γίνεται κουβέντα και να μην επικρήνουμε με μικρά βιντεάκια τον οποιοδήποτε και τον προσβάλουμε, καλό θα ήταν να αιτιολογήτε με επιχειρήματα αυτά που σκέφτεστε. Μεχρι στιγμής οι απόψεις αποτελούν δείγματα προσκόλησης στο Μ3 οποιοασδήποτε γενιάς και οτι πέρα απο αυτά δεν εχουν βγει αλλα καλά ή καλήτερα αυτοκίνητα απο την BMW, με εξαίρεση ίσως τον Θωμά.

Επιχειρήματα για να γίνει διάλογος γιατί μέχρι τώρα δεν βγαίνει ακρή.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα βρε Στράτο. Τι να αιτιολογήσουμε? Αν το 335 είναι καλύτερο από Ε92 Μ3? Αστείο είναι που ειπώθηκε και ναι θα γελάσουμε. Αν το λεγε κάποιος live, εσύ δε θα γελούσες?

Αν θες ωστόσο, κατέβασε τα βιντεάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το συναισθημα λεει Μ... Ειδικα το 46αρι ειναι αλητεια σκετη. Και εχει ωραιο κροταλισμα οχι μλκιες...

Η λογικη λεει στεγνα 335 και upgrade!
    1ο)Το στησιμο του Μ δεν το εχει αλλα μπορει να το αποκτησει.
    2ο)Τη δυναμη του Μ παλι δεν την εχει αλλα επισης μπορει να την αποκτησει.
    3ο)Μπορει να αποκτησει και μεγαλυτερη δυναμη απο οποιοδηποτε Μ3...
    4ο)Παντα αμα εχεις γλυκο ποδι θα σε εκπλησσει θετικα με την καταναλωση του, ενω στο Μ θα αναρωτιεσαι που πηγε η βενζινη που εβαλες...

Και τέλος ειναι 3λιτρο και οχι 4λιτρο... Και δεν ξερεις τι ξημερωνει αυριο...

7. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

stratos (28-03-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως πέραν της πλάκας, νομίζω πως για να κάνεις την συγκεκριμένη αλλαγή, πρέπει να
    είσαι και πολύ κ@υλωμέν@ς με το συγκεκριμένο αμάξι για την κάνεις την τράμπα...εγώ
    προσωπικά που είμαι ερωτευμένος και ταυτόχρονα δεν πάω μία το 335, δηλώνω πως δεν
    θα έκανα την συγκεκριμένη αλλαγή...η μοναδική αλλαγή που θα έκανα, θα ήταν να πάρω
    με μια μικρή διαφορά το 92άρι Μ3(αν μου περίσευε η διαφορά βέβαια), ή να το άλλαζα για
    ένα κουπέ μιάς και δεν μπορώ κάμπριο αυτοκίνητο. να δώσω όμως αυτοκίνητο του 2007
    και μετά για να πάρω στην καλύτερη ένα αμάξι του 2003, και μάλιστα το συγκεκριμένο
    όπου το 90φεύγα% έχουν σκοτεινό ιστορικό. και άντε μερικοί απο εμάς έχουν πληρώσει
    και κάτι παραπάνω για την συντήρηση, και έχουν διαβάσει εκατοντάδες γραπτές γραμμές
    για το συγκεκριμένο αμάξι...ο φίλος γνωρίζει???ή μήπως βλέπει Μ3 με 15.000 ευρά και
    λέει μια χαρά...είναι και bmw, δεν παθαίνει τπτ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

stratos (28-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Η αποψη η δικια μου, επειδη εχω αρκετή εμπειρία απο Μ3 Ε46 και 335i ειναι οτι δεν θα εδινα ποτε το 335 για να πάρω ενα Μ3 προηγουμενης γενιας οσο καλο αμαξι και να ηταν ή να ειναι.

Τωρα αν οι συνθηκες ηταν περιεργες ισως και να το εκανα.
    Αν δηλαδη ειχα αμεση οικονομική αναγκη απο λεφτα ή δεν μπορουσα να δινω τις δωσεις για το 335 και θα ειχα ενα 46αρι ξοφλημενο και λεφτα τζεπη ισως να το έκανα.

Το 335 ειναι ενα πολύ καλό αμαξι, καινουργιο, γρηγορο, ευκολα βελτειώσιμο, εμφανισιμο, αλλά δεν πάυει να ειναι μια σειρα 3 που υστερεί σε καποιους τομείς απέναντι σε μια σειρα Μ ακομα και την προηγουμενη.
    Ομως εγω προσωπικα δεν θα έδινα ποτε το 335 για να πάρω Μ3 Ε46 . Το Μ3 Ε46 ειναι προηγουμενης γενιάς αμάξι και το 335 ειναι καινούργιο και με πλεονεκτιματα που η ΒΜW δεν εβγαζε στα προηγουμενα μοντελα της σειρας 3.

Τωρα, οσον αφορά την συγκριση 335 με Μ3 Ε92 δεν ειναι για να σχολιάζουμε τα αυτονόητα.
    M3 CSL

11. The Following 5 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

bill_m3 (28-03-11), georgepap (28-03-11), S8N (28-03-11), stratos (28-03-11), Thomelef (28-03-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αποψη η δικια μου, επειδη εχω αρκετή εμπειρία απο Μ3 Ε46 και 335i ειναι οτι δεν θα εδινα ποτε το 335 για να πάρω ενα Μ3 προηγουμενης γενιας οσο καλο αμαξι και να ηταν ή να ειναι.

Τωρα αν οι συνθηκες ηταν περιεργες ισως και να το εκανα.
    Αν δηλαδη ειχα αμεση οικονομική αναγκη απο λεφτα ή δεν μπορουσα να δινω τις δωσεις για το 335 και θα ειχα ενα 46αρι ξοφλημενο και λεφτα τζεπη ισως να το έκανα.

Το 335 ειναι ενα πολύ καλό αμαξι, καινουργιο, γρηγορο, ευκολα βελτειώσιμο, εμφανισιμο, αλλά δεν πάυει να ειναι μια σειρα 3 που υστερεί σε καποιους τομείς απέναντι σε μια σειρα Μ ακομα και την προηγουμενη.
    Ομως εγω προσωπικα δεν θα έδινα ποτε το 335 για να πάρω Μ3 Ε46 . Το Μ3 Ε46 ειναι προηγουμενης γενιάς αμάξι και το 335 ειναι καινούργιο και με πλεονεκτιματα που η ΒΜW δεν εβγαζε στα προηγουμενα μοντελα της σειρας 3.

Τωρα, οσον αφορά την συγκριση 335 με Μ3 Ε92 δεν ειναι για να σχολιάζουμε τα αυτονόητα.
    σωστός ο ρεκορντμαν...
    πλάκα πλάκα ρε'σείς, εγώ ψήνομαι για την τράμπα...εκτός βέβαια, και αν θέλει
    και λεφτά απο πάνω ο φίλος, που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΛΙΟ ΛΕΜΕ...πάντως φίλε να
    ξέρεις, το Μτρίο μου, είναι καλό...δεκτός κάθε έλεγχος
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (28-03-11)

Rides
    5

Προεπιλογή αγωΝιαρικο

Εσύ αγόρι μου είσαι μόνο γι'αυτό:
    Attached Images Attached Images

15. The Following 3 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

Ptboul (29-03-11), Thomelef (28-03-11), zizu (28-03-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η Σειρα Μ απο οποιο μοντελο και αν προερχεται ειναι η κορυφη της εταιριας !!!
    Δε μπορει λοιπον να υπαρχει κατι καλυτερο απ αυτο.
    Τωρα αν το οποιο μοντελο το πειραξουμε η οτι αλλο και παει καλυτερα δε σημαινει πως ειναι και καλυτερο !!!
    Δε νομιζω πως υπαρχει μετρο συγκρισης.
    Απο κει και μετα σε καμμια περιπτωση δε θα εδινα ενα νεο μοντελο οπως το 335 για να παρω ενα Μ3 Ε46.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

17. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

andreasm3 (29-03-11), Nick bmwlover (29-03-11), Stathis (29-03-11), stratos (28-03-11), Thomelef (28-03-11)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP