Αν ειναι ετσι...
Bye bye Z4.....
Αν ειναι ετσι...
Bye bye Z4.....
bill_m3 (29-03-11)
Πιστεύω ότι απλά έχουν βρει το κουμπί του Έλληνα και το λέω αυτό γιατί είμαστε λαός που μας αρέσει το αυτοκίνητο (bmw και φασολάδα) άρα οι
πολιτικοί θα σκέφτονται ότι θα κάνουν τα πάντα όλοι τους για το όχημα τους άρα χτυπάνε εκεί που πονάμε.......
Αν όμως δεν πληρώσει κανένας μας και κανείς δεν κοιτάξει την πάρτη του τότε θα τα πάρουν πίσω αυτά τα μέτρα γιατί αλλιώς θα εισπράξουν ένα μεγάλο
@ Ρ Χ Ι Δ Ι.........![]()
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
μιχαλιο...
οταν κατεθεσα πινακιδες...
δεν κατεθεσα γιατι αδυνατουσα (ακομα) να αντεπεξελθω στις υποχρεωσεις του αυτοκινητου μου...
συνηδειτοποιημενα επραξα,σαν το ελαχιστο που οφειλα να πραξω σαν ελλην πολιτης πρωτα προς τον εαυτο μου κ μετα προς το κοινωνικο συνολο!
οι λοιποι...ειστε ετοιμοι να αποχωριστειτε τις κουκλες σας?
ή θα σας ''αναγκασουν'' χωρις να εισαστε ποτε προετοιμασμενοι?![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Ακομα και αυτο δεν ειναι λυση, δεν εχει νοημα.
Εχουμε 10 ατομα σε ενα ταμειο που πληρωνουν ολοι, μια μερα σταματανε τις πληρωμες οι 3. Μενουν 7 που πληρωνουν. Θα γινει αυξηση αμεσα ή εμμεσα (φοροι) και η ζημια (χασουρα) των 3 θα καλυφθει απο τα γαμησιατικα που θα πληρωνουν οι αλλοι 7, γιατι θα πληρωνουν και για τους αλλους 3..
Ή ολοι ή κανεις, αλλιως δεν υπαρχει το αποτελεσμα που περιμενουμε. Οπως ειπε και ο Μιχαλης θα επρεπε να μη πληρωσει κανεις για να πουμε οτι..κατι γινεται.
Σιγα μην αποχωριστουμε κατι που αγαπαμε, αποκτησαμε με κοπο, νομιμα, επειδη 300 ******ηδες και αλλοι τοσοι παρατρεχαμενοι τους απο πισω ειναι απληστοι και δεν ξερουν απο που να πρωτοφανε.
Μας κανει εντυπωση οταν δουμε καποιον χωρις πινακιδα στο δρομο, σε κανα χρονο θα μας κανει εντυπωση αν θα εχει πινακιδα!!
fanisk (29-03-11)
Το κακό είναι πλέον ότι δεν μπορούμε να το πληρώσουμε .....
Όσο και να μας αρέσουν τα αυτοκίνητα, μας έφτασαν στο τέρμα....
Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση, του χρόνου η bmw μου δεν θα κυκλοφορεί!
Απλά ελπίζω να την έχω στο γκαράζ , να μην με αναγκάσουν να φύγει και από εκεί.....
mixalis (29-03-11)
beliris (29-03-11)