Πολύ ενδιαφέρον!
Πολύ ενδιαφέρον!
Stathis (21-03-11)
Σε αυτα τα βιντεακια των γιαπωνεζων ολο οι γιαπωνεζοι νικανε.
στο 5:45 είναι εμφανέστατη η υπεροχή του 997 σε δύναμη πάντως...ωραία μάχη, αν και
δεν πιστεύω πως το νισάν μπορεί να πάρει τόσο εύκολα στα φρένα το 997ΤΤ όπως στο
σημείο που πέρσασε μπροστά...του δόθηκε τελείως ο οδηγός του πόρσε.
sympether with chiefτης
Επίσης Θωμά στο 6:48 το 997 φρενάρει πολύ νωρίτερα και το νισσάν περνάει μπροστά.
ναι αυτό είπα και εγώ κώστα...ο οδηγός του πόρσε του δόθηκε τελείως στα φρένα.
sympether with chiefτης
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
εγω υποστηριζω το best motoring γενικα..αλλα..στην προκειμενη περιπτωση μου φαινονται περιεργα τα εξης...
1) το ρ8 που ειναι gallardo απο κατω να μην μπορει να στριψει στην τελευταια στροφη με πανω απο 130???και μεσα στην tsukuba ειχε χασει το gtr απο την gallardo!!!
2) το porsche προς το τελος αφηνει πολυ γκαζι και φαινεται!!!περα απο αυτο πολυ ξυλο στο gtr....και μου κανει εντυπωση που το r8 δεν στεκεται διπλα σε αυτα τα 2...??
3) ο drift king μου φαινεται πολυ σκουριασμενος..τον εφαγαν οι γυναικες και η δοξα αυτον!!!
4)το merc..που υποτιθεται οτι ειναι πιο gt απο αυτα τα αμαξια πως σκεκεται κοντα???μηπως δεν πανε τερμα τα αλλα????
5)οι οδηγοι του best motoring γενικα εχω παρατηρησει οτι εχουν αρκετη διαφορα επιπεδου μεταξυ τους...
5)
Thomelef (20-03-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM