Χε χε! best motoring άλλα μπέμπα δεν υπάρχει, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.![]()
![]()
Χε χε! best motoring άλλα μπέμπα δεν υπάρχει, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.![]()
![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
πάντως περαν της πλάκας, καλό και το gtr, αλλά το 997 ΤΤ πιστεύω πως άξια θα μπορούσε
να πάρει τον τίτλο για το πιο ολοκληρωμένο supercar απ'όλα όσα κυκλοφορούν στο δρόμο.
κάτι άλλο που μου κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι πόσο πίσω είναι τα ferrari σχεδόν πάντα
και σε όποιο συγκριτικό και αν πάρουν μέρος...για το r8, το μοναδικό που μπορεί να πεί
κανείς πέρα απο τη μοτεράκλα που φοράει, είναι πως είναι ένα ακόμα άουντι. καλά το sls
απο την άλλη το αφήνω ασχολίαστο. απλά παλεύει για να μην μείνει τελευταίο. ούτε καν
να κερδίσει μια θέση. όσο για τις ικανότητες των οδηγώ, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον
νικόλα...το μόνο για το οποίο έχω μεγάλη απορεία, είναι τι θα γινότανε αν υπήρχε ένα
csl...παλιό μεν, αλλά πιστεύω πως θα στεκόταν επάξια, τουλάχιστο στα κλειστά κομμάτια.
sympether with chiefτης
Xaxa στησανε παραγκα και οι τσαπανιζζζζ
Ο σκαραβαιος τους παιζει καλα και εκανε την χαρη στο νισσαν
το αουντι το παλευε
το φεραρι εδειξε τα χρονια του
το ες ελ ες μου φανηκε οτι εκανε την εκπληξη και σταθηκε στο υψος του δεδομενου οτι ολες τις στροφες τις πηρε με το πλαι
να σου στειλω τα δικα μου τοτε ρε συμπε που π@δηξα την LP560 στο track day και ασε τους Ιαπωνες.
M3 CSL
Πριν ειπες οτι υπαρχει παντα διαφορα στο skill των οδηγων στο best M.
Την ιδια κουβεντα κανουμε και με τον κολλητο μου παρακολουθοντας best Μ.
Ισως γιατι θελουμε να δικαιολογησουμε την κακη αποδοση καποιου αυτοκινητου?
Μπορει.
Αλλα πολλες φορες μας δινεται αυτη η εντυπωση παντως.
Οσο για το 430,μπορει να ειναι πιο παλιας κοπης αλλα δεν παυει να ειναι ενα 430 και μαλιστα tunned !!!
Δεν μπορει να ακολουθει καταιδρωμενο.
Και οσον αφορα τα Νισσαν τα πανε παντα λες και ειναι το προσωπικο τους αυτοκινητο.
Λες και το ξερουν πιο καλα απο ολα,στρωτα,ταχυστα και με ελαχιστα λαθη.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
πολυ παιχνιδιαρα η sls , αλλα οταν βλεπεις να κανει αναποδα σου δινει την αιθηση οτι εχει πολυ πλαδαρο-μπλαουμπλικο τιμονι.
επισης αδυνατω να πιστεψω οτι παταει σε πιστα την ferrari...
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..