-
οταν φτιαχνεις ενα μ3 και εχεις σκοπο να το φτασεις στα ορια ειναι εις γνωση σου οτι το αμαξι δεν μπορει πια να ειναι καθημερινο,οπως και τοσο ασφαλες!
και μιλαω εκ πειρας και οχι απο οτι εχω ακουσει....
το παλιο μου το μ3 το εχω περασει απο ολα τα σταδια της βελτιωσης! ατμοσφαιρικο-νιτρατο-τουρμπατο.
για οτι αφορα το θεμα ζημιας και ιδιοκτητη...σου λεω με σιγουρια λοιπον οτι ο ιδιοκτητης παιζει πολυ μεγαλο ρολο στο αν το αμαξι κρατησει η οχι!
μπορεις να φτιαξεις ενα μ3 1000+ ...αμα το πηγαινεις σαν κυρια δεν θα παθει ποτε τιποτα! αν το πατας σωστα παλι δεν θα παθει τιποτα...αν το πινεις το αιμα και χωρις να τηρεις τα καταληλα μετρα προστασιας τοτε σε λιγο καιρο θα το κλαις το μοτερ και ναι δεν θα φταιει ο βελτιωτης!
ξερω ανθρωπο με τουρμπατο οπυ του ελεγε ο βελτιωτης να προσεχεις το πυρομετρο...αν περασει την ταδε θερμοκρασια να κοβεις.....με σιγουρια και παλι σου λεω οτι το πυρομετρο το ειχε περασει για μπαρομετρο...του ελεγα θα σπασει κοψε...τιποτααααααααα ε και εσπασε...ο βελτιωτης φταιει; οχι βεβαια..το ξερο του το κεφαλι!!!
το ιδιο υσχει περιπου και για τα νιτρα....ηθελα να το κανω τουρμπατο με νιτρα....αφου το εχω στρωσει ειναι κομπλαρισμενα πανω τα νιτρα(+150) βγαινουμε το βραδυ για βολτουλα μιας και την επομενη θα ρυθμιζα με νιτρα....με τα πολλα μας εφαγε η περιεργεια με εναν φιλο(ο βελτιωτης βεβαια μου ειχε πει οτι ουτε καν να σκεφτω να τα πατησω) πως θα ειναι με τα νιτρα.....το αποτελεσμα;;;σουπερ ανατιναξη στην παραλιακη!!!ο βελτιωτης φταιει;;
αν το εχεις ρυθμισει σωστα και δεν εισαι συνεχεια με το ποδι στο πατημα και τα νιτρα ανοιχτα δεν παθαινει τιποτα!\
τα παντα πρεπει να κανεις με συνεση οταν εχεις μεγαλο σταδιο βελτιωσης...οσο το πειραζεις τοσο συνεση θελει!
το χειροτερο ειανι οτι φτανεις στο τελευταιο σταδιο βελτιωσης εχεις ριξει ενα τσουβαλι ευρω και μετα δεν παταει κανενας μαζι σου..η για να πατησει πρεπει να γινει η διαβουλευση του αιωνα!!! ενω το ειχες απλο μ3 και εκανες 10 πατηματα το μηνα!
-
The Following 2 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:
paganis (17-03-11), Panos 316T (17-03-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP