Λυση για το προβλημα υπαρχει εδω και χρονια αλλα θεωρω ειρωνικο να προσπαθουμε να ξανα ανακαλυψουμε τον τροχο..
Μια ωραια θατσερ θελουμε και διαιτησια απο το εξωτερικο..Καθαρα,διαφανα,ξ αστερα
Λυση για το προβλημα υπαρχει εδω και χρονια αλλα θεωρω ειρωνικο να προσπαθουμε να ξανα ανακαλυψουμε τον τροχο..
Μια ωραια θατσερ θελουμε και διαιτησια απο το εξωτερικο..Καθαρα,διαφανα,ξ αστερα
Konstantinos E60 (17-03-11)
αφου ρε παιδια τοσα χρονια αυτο γινεται... ολο τους καλυπτουν.. αντε να μην βρισω παλι. οι ιδιοι οι συνδεσμοι πανε και τους βγαζουν εξω. λες και δεν ξερουν ποια καρναβαλια ειναι αυτα. κριμα παντως και για τους υπολοιπους που ηταν διπλα σε αυτα τα ζωα που ενω τους εβλεπαν τη πανε να κανουν δεν εκαναν απολυτως τπτ!!! οπως παντα φυσικα!!! ελα μωρε τη εγινε ελλαδα ειμαστε εδω σε αλλα δεν κουνιομαστε θα κουνηθουμε σε αυτο??
κλαι μαι ρε συ..![]()
Κάνεις λάθος για του υπόλοιπους. Ο γιός μου έτυχε να βρίσκεται στην ίδια θύρα, κάπου 100 μέτρα παραπέρα και μου είπε πως έπεσε αρκετο ξύλο για να τους σταματήσουν αλλά αυτά τα καθάρματα δεν καταλάβαιναν τίποτε, δρούσαν σαν μανιασμένοι. Ακόμη και οι σεκιουρητάδες αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω. Ο ίδιος δε, σηκώθηκε κι έφυγε αμέσως απ το γήπεδο φοβούμενος τα χειρότερα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Εγώ ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω. Έχετε την τύχη να μπορείτε να γεμίσετε το γήπεδο, πράγμα που σημαίνει ΕΣΟΔΑ για την ομάδα. Εάν φτιάχνατε μια σωστή κατασκευή ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, δε θα είχατε αυτούς τους μπελάδες.
Στην τουμπα εχει παρει ανυπαρκτο πεναλντι ο Ολυμπιακος?
Ποτε που?αν υπαρχει βιντεο καλο θα ηταν να το ποσταρετε.
Εγω ξαναλεω αν το πεναντι την κυριακη το εδινε στον Ολυμνπιακο τι θα γινοταν??
Παμε στα χθεσινα..
Εκει στην τουμπα πρεπει να μαθεται οτι τα "ντου" τα κανουμε στο τελος του αγωνα οχι κατα την διαρκεια ζηλιαρηδες...![]()
gant (17-03-11)
Σοου Κοκκαλη...!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Λίγες μέρες νωρίτερα, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο κόσμος ζητάει την παραμονή του Βάσκου προπονητή. Ο Σωκράτης Κόκκαλης εξηγεί, με το δικό του ξεχωριστό στυλ, γιατί οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο». Ατάκες που έγραψαν ιστορία…
Ο Σωκράτης Κόκαλλης βρίσκεται στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την εγγραφή μελών, παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη. Οι δηλώσεις του, γνωστές σε όλους…
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 17-03-11 στις 16:09
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
GM6 (18-03-11)
Επειδη υπαρχουν και αλλες παρθενες Παραγοντες - Προεδροι στο Ελληνικο Πρωταθλημα δειτε που πανυγηριζουν και τι λενε...
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue