Σελίδα 142 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 4292132140141142143144152 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.411 έως 1.420 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λυση για το προβλημα υπαρχει εδω και χρονια αλλα θεωρω ειρωνικο να προσπαθουμε να ξανα ανακαλυψουμε τον τροχο..

Μια ωραια θατσερ θελουμε και διαιτησια απο το εξωτερικο..Καθαρα,διαφανα,ξ αστερα

2. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Konstantinos E60 (17-03-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πίκρα του αποκλεισμού είναι μεγάλη, άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
    Δεν έπεσα έξω στην πρόβλεψη μου και έτσι έγινε, όποιος έβαζε ένα γκόλ θα προκρίνονταν.
    Ψυχωμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν επηρεάστηκαν απ την καυτή ατμόσφαιρα και έδειχναν πιό δυνατοί. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
    Μπράβο και στον 37χρονο και 2μετρο Δέλλα για το δύσκολο γκολ που πέτυχε.
    Μπράβο και στον Σάχα και την στάση του στην φωτοβολίδα που τον κτύπησε.

Γιά τους κάφρους και τα αίσχη τι να πώ? Κάθε τόσο τά ίδια και τα ίδια σε διάφορα γήπεδα της χώρας.
    Πάλι θα ακουστούν τα τετριμένα πώς πρέπει να ληφθούν ριζικά μέτρα, πως το ένα πως το άλλο, ότι αυτοί που δημιουργούν τέτοιες κατασστάσεις είναι 20, 30, 50 ότι πρέπει να βρεθούν και να απομονωθούν, πράγμα που δεν γίνεται ποτέ.
    Δηλαδή πως όταν μπαίνω εγώ στο γήπεδο, υφίσταμαι σωματική έρευνα παρά τα γκρίζα μου μαλλιά και έτυχε να μου πάρουν αναπτηράκι μπικ και κέρματα και άλλοι να περνούν στο γήπεδο ολόκληρα πυρομαχικά?
    Η ευθύνη είναι ακέραια της διοίκησης, που κλείνει τα μάτια και χαιδεύει τα αυτιά όλων αυτών των απόβλητων, που μαζεύονται στην συγκεκριμένη θύρα, που σκοπός τους δεν είναι να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά ψάχνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αυτές τις καταστάσεις.
    Τέλος, μήπως γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας?
    Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο από το να συμφωνήσω!Σήμερα πραγματικά απελπίστηκα με τις εικόνες που αντίκρυσα και εγώ και όλοι οι φίλοι μου που βλέπαμε το παιχνίδι!Και όντως το σημερινό μάτς πιστεύω και γώ πως είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας!

Rides
    0

Προεπιλογή

Η πίκρα του αποκλεισμού είναι μεγάλη, άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
    Δεν έπεσα έξω στην πρόβλεψη μου και έτσι έγινε, όποιος έβαζε ένα γκόλ θα προκρίνονταν.
    Ψυχωμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν επηρεάστηκαν απ την καυτή ατμόσφαιρα και έδειχναν πιό δυνατοί. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
    Μπράβο και στον 37χρονο και 2μετρο Δέλλα για το δύσκολο γκολ που πέτυχε.
    Μπράβο και στον Σάχα και την στάση του στην φωτοβολίδα που τον κτύπησε.

Γιά τους κάφρους και τα αίσχη τι να πώ? Κάθε τόσο τά ίδια και τα ίδια σε διάφορα γήπεδα της χώρας.
    Πάλι θα ακουστούν τα τετριμένα πώς πρέπει να ληφθούν ριζικά μέτρα, πως το ένα πως το άλλο, ότι αυτοί που δημιουργούν τέτοιες κατασστάσεις είναι 20, 30, 50 ότι πρέπει να βρεθούν και να απομονωθούν, πράγμα που δεν γίνεται ποτέ.
    Δηλαδή πως όταν μπαίνω εγώ στο γήπεδο, υφίσταμαι σωματική έρευνα παρά τα γκρίζα μου μαλλιά και έτυχε να μου πάρουν αναπτηράκι μπικ και κέρματα και άλλοι να περνούν στο γήπεδο ολόκληρα πυρομαχικά?
    Η ευθύνη είναι ακέραια της διοίκησης, που κλείνει τα μάτια και χαιδεύει τα αυτιά όλων αυτών των απόβλητων, που μαζεύονται στην συγκεκριμένη θύρα, που σκοπός τους δεν είναι να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά ψάχνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αυτές τις καταστάσεις.
    Τέλος, μήπως γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας?
    αφου ρε παιδια τοσα χρονια αυτο γινεται... ολο τους καλυπτουν.. αντε να μην βρισω παλι. οι ιδιοι οι συνδεσμοι πανε και τους βγαζουν εξω. λες και δεν ξερουν ποια καρναβαλια ειναι αυτα. κριμα παντως και για τους υπολοιπους που ηταν διπλα σε αυτα τα ζωα που ενω τους εβλεπαν τη πανε να κανουν δεν εκαναν απολυτως τπτ!!! οπως παντα φυσικα!!! ελα μωρε τη εγινε ελλαδα ειμαστε εδω σε αλλα δεν κουνιομαστε θα κουνηθουμε σε αυτο??
    κλαι μαι ρε συ..

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφου ρε παιδια τοσα χρονια αυτο γινεται... ολο τους καλυπτουν.. αντε να μην βρισω παλι. οι ιδιοι οι συνδεσμοι πανε και τους βγαζουν εξω. λες και δεν ξερουν ποια καρναβαλια ειναι αυτα. κριμα παντως και για τους υπολοιπους που ηταν διπλα σε αυτα τα ζωα που ενω τους εβλεπαν τη πανε να κανουν δεν εκαναν απολυτως τπτ!!! οπως παντα φυσικα!!! ελα μωρε τη εγινε ελλαδα ειμαστε εδω σε αλλα δεν κουνιομαστε θα κουνηθουμε σε αυτο??
    κλαι μαι ρε συ..

Κάνεις λάθος για του υπόλοιπους. Ο γιός μου έτυχε να βρίσκεται στην ίδια θύρα, κάπου 100 μέτρα παραπέρα και μου είπε πως έπεσε αρκετο ξύλο για να τους σταματήσουν αλλά αυτά τα καθάρματα δεν καταλάβαιναν τίποτε, δρούσαν σαν μανιασμένοι. Ακόμη και οι σεκιουρητάδες αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω. Ο ίδιος δε, σηκώθηκε κι έφυγε αμέσως απ το γήπεδο φοβούμενος τα χειρότερα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λυση για το προβλημα υπαρχει εδω και χρονια αλλα θεωρω ειρωνικο να προσπαθουμε να ξανα ανακαλυψουμε τον τροχο..

Μια ωραια θατσερ θελουμε και διαιτησια απο το εξωτερικο..Καθαρα,διαφανα,ξ αστερα
    Συμφωνώ απόλυτα, αλλά στον σημερινό αγώνα ο διαιτητής ήταν άριστος καθώς και οι παίκτες και των 2 ομάδων.

Rides
    5

Προεπιλογή

Εγώ ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω. Έχετε την τύχη να μπορείτε να γεμίσετε το γήπεδο, πράγμα που σημαίνει ΕΣΟΔΑ για την ομάδα. Εάν φτιάχνατε μια σωστή κατασκευή ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, δε θα είχατε αυτούς τους μπελάδες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    exet parei 10 fores xeirotera penalty mesa sti toumpa .kai itan penalty giati ton esproxe.
    adikithike o gayros, afou esfaxe tis mises omades tis super league tora kai adikimenos. gia gelia einai ayta i gia klamata den xero .

Και πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πέναλτυ δεν έχουν δώσει! αλλά η Τούμπα παραμένει όρθια.
    Σφάλμα του Βαλβέρδε όμως η ήττα και δεν έχει και λίγο τσίπα να το παραδεχτεί.
    Γιατί δεν έριξε στο παιχνίδι τον λεβέντη τον τσαμπουκά τον Μιραλάς που ήθελε εκδίκηση?

Στην τουμπα εχει παρει ανυπαρκτο πεναλντι ο Ολυμπιακος?
    Ποτε που?αν υπαρχει βιντεο καλο θα ηταν να το ποσταρετε.

Εγω ξαναλεω αν το πεναντι την κυριακη το εδινε στον Ολυμνπιακο τι θα γινοταν??

Παμε στα χθεσινα..
    Εκει στην τουμπα πρεπει να μαθεται οτι τα "ντου" τα κανουμε στο τελος του αγωνα οχι κατα την διαρκεια ζηλιαρηδες...

9. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

gant (17-03-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην τουμπα εχει παρει ανυπαρκτο πεναλντι ο Ολυμπιακος?
    Ποτε που?αν υπαρχει βιντεο καλο θα ηταν να το ποσταρετε.

Εγω ξαναλεω αν το πεναντι την κυριακη το εδινε στον Ολυμνπιακο τι θα γινοταν??

Παμε στα χθεσινα..
    Εκει στην τουμπα πρεπει να μαθεται οτι τα "ντου" τα κανουμε στο τελος του αγωνα οχι κατα την διαρκεια ζηλιαρηδες...
    Δεν θα γινόνταν τίποτε, γιατί πέναλτυ ήταν έστω και αυστηρό.
    Χθές κανείς δεν ξέρει για ποιό λόγο μπήκαν, ο διαιτητής και οι παίκτες ήταν άριστοι.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σοου Κοκκαλη...!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Λίγες μέρες νωρίτερα, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο κόσμος ζητάει την παραμονή του Βάσκου προπονητή. Ο Σωκράτης Κόκκαλης εξηγεί, με το δικό του ξεχωριστό στυλ, γιατί οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο». Ατάκες που έγραψαν ιστορία…

Ο Σωκράτης Κόκαλλης βρίσκεται στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την εγγραφή μελών, παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη. Οι δηλώσεις του, γνωστές σε όλους…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 17-03-11 στις 16:09

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

12. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

GM6 (18-03-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη υπαρχουν και αλλες παρθενες Παραγοντες - Προεδροι στο Ελληνικο Πρωταθλημα δειτε που πανυγηριζουν και τι λενε...

www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Σελίδα 142 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 4292132140141142143144152 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP