Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα σχεδιαστικά μου αρέσει το mito, αν και είναι τόσο "μπιχλιμπιδάτο" που πάει λίγο προς το "γυναικείο". Το εσωτερικό του είναι ένα δράμα, σαν πλαστικά, σαν σχεδιασμό, σαν θέση οδήγησης, το θεωρώ απαράδεκτο!

Αυτή η "ειδική" έκδοση φανερώνει πόσο έχει αποδυναμωθεί το brand της άλλοτε θρυλικής Alfa Romeo, αφού επικαλείται το Logo μιας άλλης εταιρίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα "ανώτερο" προιόν. Οι σκληροπυρηνικοί Alfisti θα πρέπει να είναι πολύ εξοργισμένοι αφού ειδικά αυτά τα δύο brands υπήρξαν στο παρελθόν ορκισμένοι εχθροί, επί εποχής nuvolari κάπου στα '30s...

Νάσο κάνεις λάθος, αλλά με πρόλαβε ο Γιάννης στο επόμενο ποστ από το δικό σου. Ο λόγος που βγήκε αυτή η έκδοση είναι για να εξυπηρετεί τους πελάτες της Maserati, είναι μία κίνηση marketing και πολύ επιτυχημένη κατά τη γνώμη μου.

Για τη θέση οδήγησης δε θα συμφωνήσω, σε αντίθεση με άλλες 'σκοτεινές' εποχές της Alfa (βλ. 156), ο οδηγός κάθεται πάρα πολύ άνετα και επιτέλους ίσια με τα πεντάλ.

Τώρα όσο για το αισθητικό κομμάτι, σίγουρα οι απόψεις διίστανται. Γούστα είναι αυτά. Όπως εγώ δε χώνεψα ποτέ την Ε90 / Ε60 / E64 / E65 / E88, έτσι άλλοι τόσοι μπορεί να τους πιάνει .....δυσκοιλιότητα με τη συγκεκριμένη alfa.