Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38

Θέμα: Mito Limited Edition

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μιτο απο το πλαι ειναι σαν crossover..........

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεκτό, απλά άλλο το 'αδιάφορο' και άλλο το 'άσχημο'. Το 'άσχημο' το δέχομαι ως άποψή σου, 'αδιάφορο' όμως πέρα ότι δε θα το λεγες με τίποτα, δε στέκει και ως μεταξύ τους σύγκριση. Άλλο η γραβάτα και άλλο το σώβρακο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή την φινέτσα που έχουν οι Ιταλοί δεν πρόκειται οι Γερμανοί να την δουν ούτε στα όνειρά τους...
    Άντε σύγκρινε το Mito με το Polo & το Golf...
    Μιλάω αποκλειστικά για στυλ & εμφάνιση...
    Μην ξεχνάμε ότι οι καλύτερες μάρκες ρούχων είναι οι ιταλικές , μαζί με κάποιες γαλλικές..
    Τονίζω οτι είναι δικιά μου άποψη και το γράφω όπως το βλέπουν τα μάτια μου.

Το Mito για μένα (όπως και όλα τα alfa & Romeo) είναι αδιάφορα τα αυτοκίνητα. Οπως Ιταλική φινέτσα είναι και η τραγιάσκα του τζοπάνου που οι Ιταλοί την έκαναν μόδα αλλά εμένα μου περνάει αδιάφορη οταν την φοράει κάποιος με ασπρο κασκόλ και κοκκάλινα γυαλιά. Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.

Αν και ο καθένας στο είδος του και για αυτό προτιμώ τα ιταλικά ρούχα, το Γερμανικό αυτοκίνητο, το ιαπωνικό κλιματιστικό και τα αμερικάνια αθλητικά παπούτσια.

3. The Following 5 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

merlin (15-03-11), Nick bmwlover (15-03-11), Ptboul (16-03-11), Vasilis (15-03-11), z3 2.2 (15-03-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.

Επειδή λοιπόν φύγαμε από το θέμα 'όμορφο' / 'άσχημο', αν κατάλαβα καλά, εσύ θεωρείς τη ......κουκουβάγια 'αδιάφορη' ως σχήμα.

ooooookι doki

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τονίζω οτι είναι δικιά μου άποψη και το γράφω όπως το βλέπουν τα μάτια μου.

Το Mito για μένα (όπως και όλα τα alfa & Romeo) είναι αδιάφορα τα αυτοκίνητα. Οπως Ιταλική φινέτσα είναι και η τραγιάσκα του τζοπάνου που οι Ιταλοί την έκαναν μόδα αλλά εμένα μου περνάει αδιάφορη οταν την φοράει κάποιος με ασπρο κασκόλ και κοκκάλινα γυαλιά. Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.

Αν και ο καθένας στο είδος του και για αυτό προτιμώ τα ιταλικά ρούχα, το Γερμανικό αυτοκίνητο, το ιαπωνικό κλιματιστικό και τα αμερικάνια αθλητικά παπούτσια.
    δεν εχω φωτογραφια της πεθερας μου.....

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά ούτε bmw θα υπάρχει ποτέ με αυτά τα χρήματα, σε αυτή τη κατηγορία, με αυτά τα γκάζια και αυτόν τον εξοπλισμό.
    Η παροιμία λέει ότι πληρώνεις παίρνεις.....
    Δεν μπορεί ο καθένας λοιπόν να παίρνει το κάθε τι..........

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα σχεδιαστικά μου αρέσει το mito, αν και είναι τόσο "μπιχλιμπιδάτο" που πάει λίγο προς το "γυναικείο". Το εσωτερικό του είναι ένα δράμα, σαν πλαστικά, σαν σχεδιασμό, σαν θέση οδήγησης, το θεωρώ απαράδεκτο!

Αυτή η "ειδική" έκδοση φανερώνει πόσο έχει αποδυναμωθεί το brand της άλλοτε θρυλικής Alfa Romeo, αφού επικαλείται το Logo μιας άλλης εταιρίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα "ανώτερο" προιόν. Οι σκληροπυρηνικοί Alfisti θα πρέπει να είναι πολύ εξοργισμένοι αφού ειδικά αυτά τα δύο brands υπήρξαν στο παρελθόν ορκισμένοι εχθροί, επί εποχής nuvolari κάπου στα '30s...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

8. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Panos 316T (23-03-11), PANOS-E60 (15-03-11), S8N (16-03-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο ΜιΤο, δηλαδή το Maserati Edition όπως ακριβώς αυτό εδώ, το είχε βγάλει πρόσφατα η Alfa Romeo, για να χρησιμοποιηθεί από τις αντιπροσωπείες της Maserati σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, και δεν θα πωλούταν σαν ειδική έκδοση:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AutoBlog.com
    Produced in a limited run of 100 units, these specially-prepared Alfa Romeo MiTos will be dispatched to Maserati dealers across Europe. Each is distinguished from the average MiTo by its Maserati Blu Oceano paint, special plaque on the center console and "Alfa Romeo for Maserati" sill plate. The special edition Alfa also comes equipped with top-of-the-range 170-horsepower, 1.4-liter MultiAir turbo engine, 18-inch wheels and rear spoiler, along with an interior decked out in sumptuous Pelle Frau leather and all the electronic bells and whistles on offer.
    https://www.autoblog.com/2010/01/28/...ti-dealer-net/

Είναι ακριβώς αυτό, σωστά?

10. The Following 2 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Monsta (15-03-11), Nick bmwlover (15-03-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο ΜιΤο, δηλαδή το Maserati Edition όπως ακριβώς αυτό εδώ, το είχε βγάλει πρόσφατα η Alfa Romeo, για να χρησιμοποιηθεί από τις αντιπροσωπείες της Maserati σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, και δεν θα πωλούταν σαν ειδική έκδοση:

https://www.autoblog.com/2010/01/28/...ti-dealer-net/

Είναι ακριβώς αυτό, σωστά?

Ακριβως αυτο ειναι!!!Τα συμπερασματα δικα σας...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πειραζει που δε μου αρεσει???
    Νομιζω οτι η Alfa Romeo τα εχει κανει caca με τον σχεδιασμο των αυτοκινητων της
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

13. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

stratos (15-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραιο το Μιτο αλλα οταν ακουω Αλφα Ρομεο με πιανει δυσκοιλιότητα..

15. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

stratos (15-03-11)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP