το μιτο απο το πλαι ειναι σαν crossover..........
το μιτο απο το πλαι ειναι σαν crossover..........
Τονίζω οτι είναι δικιά μου άποψη και το γράφω όπως το βλέπουν τα μάτια μου.
Το Mito για μένα (όπως και όλα τα alfa & Romeo) είναι αδιάφορα τα αυτοκίνητα. Οπως Ιταλική φινέτσα είναι και η τραγιάσκα του τζοπάνου που οι Ιταλοί την έκαναν μόδα αλλά εμένα μου περνάει αδιάφορη οταν την φοράει κάποιος με ασπρο κασκόλ και κοκκάλινα γυαλιά. Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.
Αν και ο καθένας στο είδος του και για αυτό προτιμώ τα ιταλικά ρούχα, το Γερμανικό αυτοκίνητο, το ιαπωνικό κλιματιστικό και τα αμερικάνια αθλητικά παπούτσια.![]()
merlin (15-03-11), Nick bmwlover (15-03-11), Ptboul (16-03-11), Vasilis (15-03-11), z3 2.2 (15-03-11)
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Εμένα σχεδιαστικά μου αρέσει το mito, αν και είναι τόσο "μπιχλιμπιδάτο" που πάει λίγο προς το "γυναικείο". Το εσωτερικό του είναι ένα δράμα, σαν πλαστικά, σαν σχεδιασμό, σαν θέση οδήγησης, το θεωρώ απαράδεκτο!
Αυτή η "ειδική" έκδοση φανερώνει πόσο έχει αποδυναμωθεί το brand της άλλοτε θρυλικής Alfa Romeo, αφού επικαλείται το Logo μιας άλλης εταιρίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα "ανώτερο" προιόν. Οι σκληροπυρηνικοί Alfisti θα πρέπει να είναι πολύ εξοργισμένοι αφού ειδικά αυτά τα δύο brands υπήρξαν στο παρελθόν ορκισμένοι εχθροί, επί εποχής nuvolari κάπου στα '30s...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Panos 316T (23-03-11), PANOS-E60 (15-03-11), S8N (16-03-11)
Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο ΜιΤο, δηλαδή το Maserati Edition όπως ακριβώς αυτό εδώ, το είχε βγάλει πρόσφατα η Alfa Romeo, για να χρησιμοποιηθεί από τις αντιπροσωπείες της Maserati σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, και δεν θα πωλούταν σαν ειδική έκδοση:
https://www.autoblog.com/2010/01/28/...ti-dealer-net/Αρχικό μήνυμα απο AutoBlog.com
Είναι ακριβώς αυτό, σωστά?
![]()
Monsta (15-03-11), Nick bmwlover (15-03-11)
Πειραζει που δε μου αρεσει???
Νομιζω οτι η Alfa Romeo τα εχει κανει caca με τον σχεδιασμο των αυτοκινητων της
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
stratos (15-03-11)
Ωραιο το Μιτο αλλα οταν ακουω Αλφα Ρομεο με πιανει δυσκοιλιότητα..
stratos (15-03-11)