Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 79

Θέμα: Χτυπημα πισω προφυλακτηρα.....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την περασμενη Πεμπτη επιδιορθωθηκε ο πισω προφυλακτηρας μου σε ενα φανοποιειο εδω στη Λαρισα.

Τα καλα νεα ειναι οτι το τρακαρισμα δεν επηρεασε τιποτε αλλο!!!!....θηριο η πενταρα!!!!

Τα κακα νεα ειναι οτι η δουλεια ηταν μετρια στο τοπικο βαψιμο/σβησιμο,με τη συμφωνη αποψη και του αφεντικου, που πρωτα απ'ολα δεν εμεινε εκεινος ευχαριστημενος και θελει σε 15 μερες να ξαναπαω να γινει τελεια η δουλεια του, γιατι τον ενδιαφερει παρα πολυ για το ονομα του και οπωσδηποτε επειδη δεν ειναι ενα παρατημενο και παλιο οχημα και αξιζει καλυτερου αποτελεσματος!!!....αναμεσα στα αλλα μου ελεγε:"τι στο καλο καποιος μας εφτυσε και μας παει στραβα εδω και μια εβδομαδα ενω οι δουλειες που παραδινουμε ειναι ολες αψογες !!!"

Ενταξη,ανθρωπινα λαθη γινονται, ετσι δεν ειπα και εγω τιποτε περισσοτερο και ας ταλαιπωρηθω μετα απο 15μερες και παλι......

Σημερα πηγα να παραδωσω τις εξουσιοδοτησεις για να εισπραξει απο την ασφαλιστικη τα χρηματα του(διγραμμη επιταγη προφανως...)αλλα,φευγοντας, για κακη μου τυχη δυο τσοπανοσκυλα που ηταν σε διπλανο μαγαζι,αλλα στην ιδια αυλη/περιφραξη, κυνηγησαν το επισκευασμενο πισω προφυλακτηρα και ο ενας μαλιστα τον ΔΑΓΚΩΣΕ!!!!....αφηνωντας πανω του δυο μικρα σημαδια απο τα δοντια του!!!!...εβγαλε χρωμα!!!!.....τι στο καλο να κανω τωρα?....εαν παω ξανα να τον επισκευασω εκει, στο φυγεμο μπορει να με δαγκωσουν παλι!!!

Τελος παντων!!!! θα τον παρω τηλ.αυριο να τον ενημερωσω για το συμβαν, φανταζομαι οτι στο δεκαπενθημερο που θα ξαναπαω, θα αναλαβει και αυτη την επισκευη γιατι ουτε αυτη η φημη τον συμφερει.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 08-03-11 στις 20:21

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (08-03-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, τρείς στρώσεις ζελατίνα είναι η λύση για τον προφυλακτήρα σου ! Και μάλιστα ημιδιαφανές νάυλον γιά να μην τον πιάνει και το μάτι βρε παιδί μου Πες του Αλέξη να σου στείλει απ΄την καλή

4. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

alexm (08-03-11), aristent (08-03-11), nikos-Mpacket (08-03-11), S8N (08-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την περασμενη Πεμπτη επιδιορθωθηκε ο πισω προφυλακτηρας μου σε ενα φανοποιειο εδω στη Λαρισα.

Τα καλα νεα ειναι οτι το τρακαρισμα δεν επηρεασε τιποτε αλλο!!!!....θηριο η πενταρα!!!!

Τα κακα νεα ειναι οτι η δουλεια ηταν μετρια στο τοπικο βαψιμο/σβησιμο,με τη συμφωνη αποψη και του αφεντικου, που πρωτα απ'ολα δεν εμεινε εκεινος ευχαριστημενος και θελει σε 15 μερες να ξαναπαω να γινει τελεια η δουλεια του, γιατι τον ενδιαφερει παρα πολυ για το ονομα του και οπωσδηποτε επειδη δεν ειναι ενα παρατημενο και παλιο οχημα και αξιζει καλυτερου αποτελεσματος!!!....αναμεσα στα αλλα μου ελεγε:"τι στο καλο καποιος μας εφτυσε και μας παει στραβα εδω και μια εβδομαδα ενω οι δουλειες που παραδινουμε ειναι ολες αψογες !!!"

Ενταξη,ανθρωπινα λαθη γινονται, ετσι δεν ειπα και εγω τιποτε περισσοτερο και ας ταλαιπωρηθω μετα απο 15μερες και παλι......

Σημερα πηγα να παραδωσω τις εξουσιοδοτησεις για να εισπραξει απο την ασφαλιστικη τα χρηματα του(διγραμμη επιταγη προφανως...)αλλα,φευγοντας, για κακη μου τυχη δυο τσοπανοσκυλα που ηταν σε διπλανο μαγαζι,αλλα στην ιδια αυλη/περιφραξη, κυνηγησαν το επισκευασμενο πισω προφυλακτηρα και ο ενας μαλιστα τον ΔΑΓΚΩΣΕ!!!!....αφηνωντας πανω του δυο μικρα σημαδια απο τα δοντια του!!!!...εβγαλε χρωμα!!!!.....τι στο καλο να κανω τωρα?....εαν παω ξανα να τον επισκευασω εκει, στο φυγεμο μπορει να με δαγκωσουν παλι!!!

Τελος παντων!!!! θα τον παρω τηλ.αυριο να τον ενημερωσω για το συμβαν, φανταζομαι οτι στο δεκαπενθημερο που θα ξαναπαω, θα αναλαβει και αυτη την επισκευη γιατι ουτε αυτη η φημη τον συμφερει.....
    Αμαν ρε φιλε σε φαγανε!!!!!

Τι κακο ματι ειναι αυτο!!!!....

6. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (08-03-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμαν ρε φιλε σε φαγανε!!!!!

Τι κακο ματι ειναι αυτο!!!!....
    Τι να κανω ρε Γιαννη?...ειναι κουκλα η ρουφιανα και την πιανει και το κακο ματι!!!!

.....αλλα και τα σκυλια?...εξαδερφος μου του ξεσκισανε στην κυριολεξια κατι τσοπανοσκυλα τον πισω προφυλακτηρα του Σουζουκι Μπαλενο του, αλλα σε μια ερημικη σχετικα τοποθεσια!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, τρείς στρώσεις ζελατίνα είναι η λύση για τον προφυλακτήρα σου ! Και μάλιστα ημιδιαφανές νάυλον γιά να μην τον πιάνει και το μάτι βρε παιδί μου Πες του Αλέξη να σου στείλει απ΄την καλή

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

PANOS-E60 (08-03-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τι να κανω ρε Γιαννη?...ειναι κουκλα η ρουφιανα και την πιανει και το κακο ματι!!!!

.....αλλα και τα σκυλια?...εξαδερφος μου του ξεσκισανε στην κυριολεξια κατι τσοπανοσκυλα τον πισω προφυλακτηρα του Σουζουκι Μπαλενο του, αλλα σε μια ερημικη σχετικα τοποθεσια!!!

Τι να σου κανει η ζελατινα ρε...γκαντεμη;
    Ουτε το απλο ευχελαιο μαλλον σε πιιανει.....εσυ θελεις λειτουργια ολοκληρη!!!!!
    Attached Images Attached Images

10. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και δεν παίρνεις μαζί σου την επόμενη φορά κανα-δυο κιλά κρέας με κόκκαλα γι' αντιπερισπασμό?

12. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να σου κανει η ζελατινα ρε...γκαντεμη;
    Ουτε το απλο ευχελαιο μαλλον σε πιιανει.....εσυ θελεις λειτουργια ολοκληρη!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και δεν παίρνεις μαζί σου την επόμενη φορά κανα-δυο κιλά κρέας με κόκκαλα γι' αντιπερισπασμό?

Aρη περαστικα,αλλα προσεχε και εσυ ρε παιδι μου,αλλη φορα οταν ειναι να δωσεις λεφτα να τους φωναζεις στο μαγαζι.

Παρε τις ζελατινες που λεει ο Πανος με την μια τυλιξε το αμαξι για καλυψη,με την δευτερη το κρεας του Αρη να το διατηρεις φρεσκο για οποτε χρειαστει και στην τριτη βαλε αγιασμο απο τον καλο της Πατρας και επι ενα μηνα οταν ξεκινας για καπου να ραντιζεις το αυτοκινητο.
    Αμα δεν σου αρεσει η ζελατινα ο Αλεξης νομιζω οτι μπορει να σε προμηθευσει και αλουμινοχαρτο.

Παντως περα απο την πλακα αμα τα πιασει λυσσα δεν αφηνουν τιποτε ορθιο τα σκυλια,δυστυχως δεν εχω φωτογραφιες απο το αμαξι του γειτονα μου στην Ζακυνθο για να δειτε πως το εκανε ενα pitbull που ειχα τοτε επειδη μπηκε μια γατα απο κατω.

14. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

aristent (09-03-11), PANOS-E60 (09-03-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάτι σε κυνηγάει ρε Άρη... χεχεχε δεν πειράζει, καλύτερο θα γίνει!

έχει καλες ζελατίνες ο Άρης να το καλύψει αν θέλει.... που δεν τις περνάει δόντι σκύλου

16. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε Άρη τι έπαθες πάλι? Άσε και καμια μικρή ατέλεια στο αυτοκίνητο για να μην σε πιάνει το μάτι..........δεν γίνεται αλλιώς!
    Άκου εκεί σε δάγκωσαν τα σκυλιά....αφού δεν υπήρχε περίπτωση να το οδηγήσουν τι σε κυνήγησαν?

18. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα κακα νεα ειναι οτι η δουλεια ηταν μετρια στο τοπικο βαψιμο/σβησιμο,..

Μπορείς να εμβαθύνεις λίγο Άρη ?

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP