Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 40

Θέμα: [E92] φιμέ μεμβράνες

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άραγε τα υπόλοιπα Ε92 που έχουν φιμέ έχουν τέτοια προβλήματα..........?
    oλα τα Ε92 το εχουν αυτο το προβλημα μερικα και στα πλαινα οδηγου και συνοδηγου. Ειναι το τζαμι ετσι.
    Μερικες φορες μπορει να μπει καλα απο θεμα μαστορα.
    Εγω στο Ε46 ειχα το ιδιο προβλημα και την εκοψα στην αρχη της μεταξοτυπιας και το εβαψα φυμε με το σπρευ.
    Στο Ε92 το πηρα με φυμε απο μαμα και εβαλα μονο στις πορτες.
    Η λυση για τον φιλο μας ειναι μια Roof spoiler ΑC. !!!
    Tι λες???

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα επειδη ειναι καποιος επαγγελματιας δεν παει να πει οτι εχει και το αλαθητο του παπα...ή και μερικες φορες ενδεχομενο δολο....
    Απο "επαγγελματιες" ειδικα στο χωρο του αυτοκινητου ολοι λιγο πολυ εχουμε ψιλοκαει...

Σε οποιοδηποτε site εφαρμοστων αντηλιακων film στις συχνες ερωτησεις αναφερουν ρητα οτι δεν ξεφλουδιζουν ή κανουν φουσκαλες (link στη διαθεση σου, αλλα μη κανουμε και διαφημιση)
    Εκτος της εξωτερικης βελτιωσης της εμφανισης του αυτοκινητου,οι μεμβρανες εχουν αλλη σκοπιμοτητα και χρησιμοτητα και πολυς κοσμος δεν επιλεγει απαραιτητα τις σκουροχρωμες που θα πρεπει να εχουν και τη πιστοποιηση (μια Ελληνικη πατεντα και αυτη).
    Ετσι αν καποιος θελει μπορει να βρει στο δυαδικτυο επωνυμες ή μη μεμβρανες σε πολυ φθηνες τιμες.
    Ετσι για την ιστορια σου αναφερω οτι ο jordan αγορασε πληρες set για ολα τα παραθυρα του Χ3 περιπου 30-40 ευρω.
    Ξεκινησε την προσπαθεια εφαρμογης βαση των οδηγιων που τις συνοδευαν και αφου εβαλε το πισω μικρο ταζαμακι μια χαρα στο επομενο τζαμι τα εκανε "μουτι" και βγηκε ενα αποτελεσμα σαν αυτο που δειχνει ο φιλος στις fhoto.
    Ετσι πηγε σε γνωστοτατη φιρμα και ζητησε να του τις εγκαταστησουν αυτοι εναντι φυσικα αμοιβης.
    Η αμοιβη που του ζητησαν ηταν 50 ευρω.
    Ακου ομως τωρα τι εγινε!!! την ωρα της τοποθετησης ο εφαρμοστης (που και αυτος ειναιο εμπειρος αλλα παραμενει ανθρωπος) εκανε λαθος και και δεν μπηκε καλα και κατα τη προσπαθεια διορθωσης την εκοψε, ετσι μιας και ηταν δικη του υπαιτιοτητα του εβαλαν απο τις δικες τους (lu...r) χωρις καμια επιπλεον χρεωση.
    Η μεμβρανη αυτη ηταν στο πισω παρμπριζ του χ3 το οποιο εχει ουκ ολιγες απο αυτες τις κουκιδες που εχει και το 90αρι... αλλα δεν υπαρχει πουθενα ατελεια.

Τεσπα ολα αυτα ειναι ιστοριες οσο αφορα εμενα αν επαγγελματιας με προειδοποιουσε οτι μπορει να εχουμε αυτο το αποτελεσμα δεν θα συμφωνουσα ποτε στη εφαρμογη, αν ομως μου παρεδιδε τετοιο αποτελεσμα χωρις πιο πριν ειδοποιηση θα ξεχναγα με μιας την καλη μου ανατροφη...
    Θα συμφωνήσω ότι έπρεπε πάντως να με είχε προειδοποιήσει για αυτό το αποτέλεσμα. Μήπως αν κόψω την μεμβράνη στην μεταξοτυπία και να το βάψω με φιμέ σπρει που προτείνει o MARK e92 είναι μια λύση?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω ότι έπρεπε πάντως να με είχε προειδοποιήσει για αυτό το αποτέλεσμα. Μήπως αν κόψω την μεμβράνη στην μεταξοτυπία και να το βάψω με φιμέ σπρει που προτείνει o MARK e92 είναι μια λύση?
    Το εχω κανει γιαυτο το προτεινω . Μην το βγαλεις γιατι στο πισω τζαμι ειναι και οι αντιστασεις θελει πολυ προσοχη για να βγει!!!

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πως να γίνει δηλαδή? Εγώ εννοώ να κόψω το πάνω μέρος μόνο που δεν έχει πολλές αντιστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι καλό σε εσένα?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Που εβαλες τις μεμβρανες Λευτερη?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ως κάτοχος Ε92 που έβαλα after market φιμέ σε γνωστή εταιρεία με πολλά υποκαταστήματα (εγώ τα έβαλα σε αυτό της Γλυφάδας), έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα στο πίσω παρ-μπριζ. Τις έχω βάλει από την πρώτη στιγμή που πήρα το αμάξι δλδ εδώ και 1,5 χρόνο και δεν έχει αλλάξει κάτι όσο ήλιος και αν το έχει δει. Όταν είχα πάει δεν μου είχαν πει κάτι σχετικό και όταν μου το παρέδωσαν μου είπαν να πάω πάλι σε μία εβδομάδα να το ξαναπατήσουν. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε και πολύ το αποτέλεσμα...

Στο 46άρι που είχα πριν είχα βάλει στο ίδιο κατάστημα μεμβράνες και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Γι' αυτό και πήγα ξανά για το 92άρι μου...
    Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Που εβαλες τις μεμβρανες Λευτερη?
    Φάνη σου έστειλα pm για να μη θεωρηθεί δυσφήμιση..

oλα τα Ε92 το εχουν αυτο το προβλημα μερικα και στα πλαινα οδηγου και συνοδηγου. Ειναι το τζαμι ετσι.
    Μερικες φορες μπορει να μπει καλα απο θεμα μαστορα.
    Εγω στο Ε46 ειχα το ιδιο προβλημα και την εκοψα στην αρχη της μεταξοτυπιας και το εβαψα φυμε με το σπρευ.
    Στο Ε92 το πηρα με φυμε απο μαμα και εβαλα μονο στις πορτες.
    Η λυση για τον φιλο μας ειναι μια Roof spoiler ΑC. !!!Tι λες???
    Όσο αφορά λάτι τέτοιο https://cgi.ebay.co.uk/Painted-BMW-c...item439d1f0893 δεν μου πολυαρέσει.. θέμα γούστου καθαρά!

Περιοχή
    θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλά δεν θα έπρεπε αυτός που τις τοποθέτησε να ενημερώσει πρώτα τον πελάτη γι αυτό το αποτέλεσμα.
    Να του εξηγήση δηλ. ότι στο σημείο αυτό θα υπήρχε κάποιο έστω και μικρό πρόβλημα?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως να γίνει δηλαδή? Εγώ εννοώ να κόψω το πάνω μέρος μόνο που δεν έχει πολλές αντιστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι καλό σε εσένα?
    θα κοψεις το πανω μερος απο κει που ξεκινανε οι τελιτσες.
    με ΠΡΟΣΟΧΗ και θα βαλεις χαρτοταινια με χαρτι στον ουρανο και στα πλαινα και στο υπολοιπο τζαμι. το σπρευ που λεω ειναι το φυμε για τα φαναρια. σε εμενα δεν φαινοταν η διαφορα (απο μεμβρανη σε χρωμα)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sv2qo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά δεν θα έπρεπε αυτός που τις τοποθέτησε να ενημερώσει πρώτα τον πελάτη γι αυτό το αποτέλεσμα.
    Να του εξηγήση δηλ. ότι στο σημείο αυτό θα υπήρχε κάποιο έστω και μικρό πρόβλημα?
    δεν το λενε. μηπως λενε και για τα πισω πλαινα τζαμια οτι θα εχουν και αυτα προβλημα ? σου βαζουν τα φυμε και σου λενε θα στεγνωσει με τον ηλιο!! και τα πισω αμα τα δεις καλα στην μεταξοτυπια φαινεται ξεκολημενο Κανονικα πρεπει πριν τα βαλεις να περασεις Black primer γυρω γυρω ολα τα τζαμια (τα πισω) ωστε οταν μπουν να μην φαινεται τιποτα!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP