Να μη το ντυσεις γιατι δεν θα βγει ιδιο με του M. Ειχα ντυσει και φουσκωσει με gel 3mm (γιατι μετα βγαινει χαλια λεει ο μαστορας) του 316ti και δεν ηταν ιδιο με M3 τιμονι.
Δεν ξερω αν εγινα σαφης, αλλα... ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ Μ ΤΙΜΟΝΙ?
Νασο να χαιρεσαι το νεο σαλονι! Χρειαζομαι και εγω ντυσιμο ρε γαμωτο γιατι εχει φθαρει απο το μπες-βγες, εχει κατσει και λιγο του οδηγου, λιγοτερο του συνοδηγου.. θελει και βιολογικο τωρα που ειναι 1 μηνα ακαπνο μεσα..αντε να δουμε..
Μπαινει στους υποψιν ο Βρανακης![]()
EVERGET (02-03-11)
Οχι Φανη δεν εγινες σαφης
Για το απλο τιμονι να το κανεις Μ μαλλον εχεις δικιο,αλλα το Μ τιμονι ντυνεται τελεια εαν ο ταπετσερης το κατεχει.....,πουθενα ζαρες το δερμα!!!!!
Υ.Γ: τα χρωματα στις κλωστες ειναι δικη μου επιλογη(αν και η φωτο δεν τα αποδιδει σωστα),υπαρχουν και τα Original χρωματα.
PANOS-E60 (03-03-11)
Η εταιρια leder-reinhardt εχει τομαρια απο ολα σχεδον τα εργοστασιακα σαλονια της BMW.
Αγοραζεις οσο δερμα χρειαζεσαι και το πας στον ταπετσερη σου για ραψιμο.
Το φθαρμενο τιμονι το στελνεις εδω https://stores.ebay.de/Petersen-Proj...id=p4340.l2563,ή το φερνεις στην Πατρα.....![]()
Μπράβο Νάσο. Πανέμορφο έγινε!! Ο Βρανάκης είναι εγγύηση και ο Στελάρας πολύ καλός μάστορας.
Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό που λες για το τιμόνι και τη 3-χρωμία. Μου είχε φτιάξει στο παρελθόν δύο τιμόνια με Μ ραφές (στο Μ5 & στο Ε36) και δεν είχα προσέξει κάποια διαφορά.
ΥΓ: Μάλλον παραείσαι υποχόνδριος...![]()
EVERGET (03-03-11)