-
Συνέβει το 2007. Είχα πάει σε μια μεγάααααλη κατακόκκινη αλυσίδα να πιάσω δουλειά, με καλέσανε και πήγα για interview.
Αφού περίμενα στο σαλονάκι με κεράσανε καφεδάκι, κάπνιζα ανέμελος και περίμενα την σειρά μου μπάς και πιάσω δουλειά.
Μπαίνει ένας πολύ καθως πρέπει οικογενειάρχης με όλη την σημασία της λέξης (χωρίς ειρωνία αυτά που λέω) και ζητάει τον διευθυντή.
Βγαίνει ένας τυπάς γύρω στα 25 τότε και του λέει ο φουκαράς πως το εμ πι θρί που χε αγοράσει χτες δεν το διάβαζε κανένας υπολογιστής και δεν πέρναγε με τίποτα τα τραγούδια μέσα.
Αφού ακολούθησε ο κλασικός διάλογος περί επιστροφής χρημάτων τον στέλνει πάλι στο κατάστημα να το αντικαταστήσει. Μόλις φεύγει ο άνθρωπος πατάνε κάτι γέλια οι κάριες στην υποδοχή λές και άκουγα γαλοπούλες, και λέει ο τύπος: "Είδατε ρε? Είμαι μάγκας? Τον ξαπόστειλα, θα ξανάρθει πάλι αύριο να μας ζαλίσει ο μλκας! Πάω να πιω τον καφέ μου μην με ξαναενοχλήσετε για τέτοιες μλκίες!"
Είχα μείνει κόκκαλο, δεν μπορεί ρε καραγκιόζη να σου έρχεται ο άνθρωπος και να σου μιλάει με όλο τον σεβασμό ενώ ηλικιακά είσαι γιός του και σου λέει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει, του ξαναδίνεις το ίδιο προιόν εις γνώση σου οτι ειναι ελλατωματικό και τον βρίζεις πίσω απο την πλάτη του? Ε άντε στα τσακίδια δηλαδή!
Και δεν έπιασα και δουλειά γκρρρρρρρρρρρρ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 02-03-11 στις 01:47
-
The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:
nikos1400 (02-03-11), Thomelef (02-03-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP