Z4 DCT (01-03-11)
Kostas_1 (01-03-11)
Σε καποιες Βορειες περιοχες - χωρες, οι Ν54 δεν εφοδιαζονται με ψυγειο λαδιου. Αν παραπονεθει καποιος, τοτε η BMW του ζηταει να αποδειξει οτι ειναι απαραιτητο, αλλα οχι για χρηση πιστας. Αν πεισθουν, το τοποθετουν δωρεαν.
Αν δειτε, εμεις ανηκουμε στις ζεστες χωρες, οποτε καποια πραγματα ειναι στανταρ, οπως ενισχυμενα ψυγεια, ψυγεια λαδιου, intercooler κτλ. Αυτο ισχυει και στο group VW.
Αν βρεθει καποια ακρη με το θερμοστατη, ενδιαφερομαι κι εγω. Ακομη καλυτερα αν ειναι στους 85-95 βαθμους. Το 82 ειναι μαλλον χαμηλα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Kostas_1 (01-03-11)
Αρα λοιπον πρεπει να βρεθει η κεντρικη θερμοκρασια και τα ορια της (πχ 90+/- 5) και μετα αναλογα με τα αποτελεσματα, να βρεθει ο καταλληλος θερμοστατης.
Λοιπον ειδικα για το Γιαννη θα φτιαχτει ρυθμιζομενος θερμοστατης![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 01-03-11 στις 20:57
Κοροιδευε εσυ μουσιτσα......αλλα εγω την λυση θα την βρω και θαναι και μαμα....
Το ιδιο κανουν (και κατι καλυτερο) και τα after market oil coolers με πολυ περισοτερα λεφτα.....
Ευχομαι να απαντησει ο αραβας και να εχει και καλα νεα....εγω παντος για καλο και για κακο το εστηλα το mail και στην bmw germany......![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 01-03-11 στις 21:01
Kostas_1 (01-03-11)
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.