Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30

Θέμα: Fiat Punto Sporting ή αλλιως ο Πουντεας

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

οταν κοιταζα να παρω το πρωτο δικο μου αμαξι( 2000)...η πρωτη μου σκεψη ηταν ενα πουντακι,,μαλιστα ειχα βρει ενα, οπως μου αρεσε σε ενα θαλασσι -πρασινο( ναι τοτε μου αρεσε αυτο το χρωμα)...με λουκ gt..και θα το ειχα αγορασει...αν δεν ειχε οπως απεδειχθει ενα ατυχημα στο ιστορικο του! ωραια αμαξια..τιμια...σβελτα και φθηνα στην συντηρηση ..

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω Δημητρη απο το post δυο πραγματα μου εμειναν...
    οτι δεν πρεπει να τον πολυσυμπαθεις το γαμπρο σου...και οτι και τα προσθιοκινητα πανε μια χαρα στο στροφιλικι αν ξερεις να το πας

3. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (01-03-11), z3 2.2 (27-02-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να ΄σαι καλά βρε Δημήτρη, μας ταξίδεψες με το κείμενό σου!

Για να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος:

Ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο είχε η γυναίκα μου, σε γκρι χρώμα. Αν και ήμουν φανατικός γερμανόφιλος, το λάτρεψα. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η δύναμη και ο ήχος του 1.25 τότε καθώς και η όλη αίσθηση του αυτοκινήτου. Για να καταλάβεις πόσο ΄δικό μου΄το ένιωθα, στην πρώτη επέτειο της σχέσης μας πήρα ένα μπουκέτο λουλούδια για την ίδια και ένα ραδιοCD Alpine για το Punto.

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, το αυτοκίνητο αυτό θα ήταν το καθημερινό μου μέσο μετακίνησης αντί του Αstra. Δυστυχώς, το Puntάκι είχε άδοξο τέλος μπροστά από το νομισματοκοπείο όταν εμβόλισε ένα φορτηγό που έκανε παράνομα αναστροφή. Πίσω από το τιμόνι ήταν ο μπαντζανάκης μου, ο οποίος κατέβαινε με όσα τη Μεσογείων και καρφώθηκε στην καρότσα του. Ζήτω η κουλαμάρα.

5. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (27-02-11), z3 2.2 (27-02-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πούντο ήταν και για μένα πολύ μεγάλος σταθμός...ήταν το αμάξι που μέχρι σήμερα, μου
    έχει φάει τα περισόττερα λεφτά...το αποτέλεσμα με είχε δικαιώσει στο τέλος, μιάς και ήταν
    απο τα δυνατότερα της θεσσαλονίκης εκείνη την περίοδο...για να είμαι ειλικρινής, δεν θα με
    χαλούσε καθόλου να έπαιρνα πάλι ένα, για τις καθημερινές μου μετακινήσεις...ειδικά το GT,
    όπου για αυτό μιλάω, είναι απο τα πιο ξεσηκωτικά αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει ποτέ μου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω Δημητρη απο το post δυο πραγματα μου εμειναν...
    οτι δεν πρεπει να τον πολυσυμπαθεις το γαμπρο σου...και οτι και τα προσθιοκινητα πανε μια χαρα στο στροφιλικι αν ξερεις να το πας
    Ρε συ Γιαννη τον συμπαθω,αλλα δεν αντεχω με τιποτα τους ανθρωπους που φερονται ετσι σε ξενα αυτοκινητα.Ακομα και το παλιο δικο του,ενα 106 GTI διαλυθηκε εντελως απο την κακη χρηση και ελειπη συντηρηση.
    Αυτο μιας και δεν ηταν και δικο του θα επρεπε να το σεβαστει...αλλα τι λεω....(να δω το Saab που εχουνε πως θα καταντησει...)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ΄σαι καλά βρε Δημήτρη, μας ταξίδεψες με το κείμενό σου!

Για να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος:

Ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο είχε η γυναίκα μου, σε γκρι χρώμα. Αν και ήμουν φανατικός γερμανόφιλος, το λάτρεψα. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η δύναμη και ο ήχος του 1.25 τότε καθώς και η όλη αίσθηση του αυτοκινήτου. Για να καταλάβεις πόσο ΄δικό μου΄το ένιωθα, στην πρώτη επέτειο της σχέσης μας πήρα ένα μπουκέτο λουλούδια για την ίδια και ένα ραδιοCD Alpine για το Punto.
    Πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει ζησει με Punto Sporting και να μην το εχει λατρεψει.
    Πραγματικα ο ηχος του και το απιστευτο νευρο του μοτερ του σε εκανε να το γουσταρεις καθε μερα ολο και πιο πολυ!

Απ οτι βλεπω ολοι λιγο πολυ ειχαμε μια εμπειρια απο Πουντεα!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ τίμιο αυτοκινητάκι Μήτσο το πουντάκι εκείνης της εποχής.

Είχα το GT III του '98 στο ίδιο χρώμα με ΦΠΕ....= πύραυλος. Βέβαια δε θα ξεχάσω και γω αρκετές στιγμές τρόμου, με αποκορύφωμα εκείνη στο Μαλιακό όταν το πίσω μέρος ήθελε να περάσει το εμπρός με...200+ στο κοντέρ.

Μεγάλο ξενέρωμα η επόμενη γενιά όταν καταργήσανε το turbo και πήγανε στο τάφο το 1.8 ατμό που ποτέ δε κατάφερε να συγκινήσει κανέναν οδηγό.

Όσο για το Cinque που είχε η γυναίκα μου από καινούριο, έφτασε τα 260.000 χλμ πριν το δώσουμε χωρίς κανένα ουσιαστικο πρόβλημα.

Σήμερα με τον 1.4 T-Jet που φοράει το bravo ξαναζούμε εκείνες τις εποχές σε ένα σύγχρονο και ασφαλές (το ασφαλέστερο στη κατηγορία του) αμάξωμα.

FIAT RULEZ BABYYYY!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 27-02-11 στις 15:14

9. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

z3 2.2 (27-02-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βέβαια δε θα ξεχάσω και γω αρκετές στιγμές τρόμου, με αποκορύφωμα εκείνη στο Μαλιακό όταν το πίσω μέρος ήθελε να περάσει το εμπρός με...200+ στο κοντέρ.
    Eιδες!!! Ειναι αυτο που λεω οτι "κουρδιζει" !!!
    Οταν στριβεις ειναι σα να μαζευει ολες τις δυναμης της φυσικης στο σασι του και να τις κραταει εκει ασφαλεις.....αλλα μολις κανουν αυτες οι δυναμεις και του ξεφυγουν,μαυρο φιδι που σε φαγε!!!

Καραδοκει τρελη τετακουρα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακριβώς! Δεν είναι ότι πιο βολικό να κάνεις ανάποδο με τόσο κοντό μεταξόνιο. Μιλάμε για τύχη βουνό!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάμε για τύχη βουνό!
    ποσες "τυχες βουνα" ειχα με αυτο το αυτοκινητο !!!!χαχαχα
    ηταν το μοναδικο κακο που ειχε αυτο το αυτοκινητο.οτι καποια στιγμη θα στην εκανε και ασχημα πολυ
    φιλου μου GT εφερε καμια 10αρια τουμπες απο ακριβως αυτο το κουρδισμα σε μια διαδρομη προς τα Βιλια,εκεινη την εποχη

εχω ακομα την μπαρα θολων του στην αποθηκη μου,μιας και δεν εμεινε τιποτε αλλο απο το αυτοκινητο!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να καταλάβεις πόσο ΄δικό μου΄το ένιωθα, στην πρώτη επέτειο της σχέσης μας πήρα ένα μπουκέτο λουλούδια για την ίδια και ένα ραδιοCD Alpine για το Punto.

..... Πίσω από το τιμόνι ήταν ο μπαντζανάκης μου, ο οποίος κατέβαινε με όσα τη Μεσογείων και καρφώθηκε στην καρότσα του. Ζήτω η κουλαμάρα.
    Συμπερασμα:
    1.Μου εδωσες ιδεα για την 21 επετειο του γαμου μου(25-8-2011) να κανω δωρο στη γυναικα μου ενα μπουκετο λουλουδια και στο 50%του μπεμβε της,το αλλο 50% ειναι δικο μου(αφου ετσι ειναι γραμμενο λογο κοκκινων πινακιδων τριτεκνων)ενα μοτερ V10!!!

2.Γαμπροι και μπατζανακια ειναι σιδηροφαγοι!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-02-11 στις 16:42

14. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

strof (27-02-11)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP