-
σε καποια απο αυτα που λες συμφωνω, αλλα μην καταληξουμε παλι τη συζητηση στα λαμογια πολιτικους τις μιζες κλπ.
ετσι θα χασουμε το θεμα μας που ειναι τα διοδια.
συμφωνω οτι απο λαρισα εως θεσσαλονικη το κακο εχει παραγινει, το εχω γραψει αλλωστε ειναι γελοιο, αλλα μην ξεχναμε οτι γινεται μεγαλο και ακριβο εργο στην περιοχη που ειναι η παρακαμψη των τεμπων.
και τα δημοσια εργα-υποδομες ειθισται να τα πληρωνουν οι πολιτες και κατοικοι της εκαστοτε χωρας.
δεν γινεται να λεμε, θελω να χρησιμοποιω τα νεα εργα, θελω να συνεχιστουν, αλλα αρνουμαι να τα πληρωσω μεσου του φορου μου ή του αντιτιμου.
αυτο που ψαχνουμε εδω -εικαζω- ειναι αν οι οροι ειναι σωστοι και αν το αντιτιμο ειναι λογικο. που σε πολλες περιπτωσεις συμφωνω δεν ειναι. σε αλλες ειναι ομως.
αληθεια οποιος δεν θελει να πληρωνει τα νεα εργα γιατι δεν παει απο τους επαρχιακους δρομους που ειναι δωρεαν?
εγω πηγα περσι που τα τεμπη ηταν κλειστα και παρολο που εκανα παραπανω χρονο απολαυσα διαδρομες και ειδα μερη που αλλιως πιθανοτατα ποτε δεν θα εβλεπα.
ειναι ευκαιρια να γνωρισουμε την αλλη ελλαδα, αλλα οταν θελουμε δρομο ευρωπαϊκων προδιαγραφων δεν γινεται να τον εχουμε -φανταζομαι- δωρεαν.
-
The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:
E60_Arkadia (26-02-11), PANOS-E60 (26-02-11)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP