Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
ταπεινή μου γνώμη είναι να εργαστείς σαν εξωτερικός συνςργάτης με δικό σου γραφείο...
δλδ.η χώρα μας πάσχει απο εξυπνάκηδες και ξερόλες που κοιτάνε να τα κάνουν όλα μόνοι τους.
ΟΜΩΣ. η συνεργασία με εξωτερικούς παράγοντες έχει αποδειχθεί πως με σωστή συνενόηση
και επαγγελματισμό μπορεί να αποφέρει πολύ καλά αποτελέσματα.
πιο αναλυτικά αυτό που θέλω να πώ είναι...
φτιάχνεις ένα πελατολόγιο και τους φτιάχνεις τα προγράμματα. τους τα σετάρεις πάνω στη μηχανή και χρεώνεσαι με το πρόγραμμα.
με μια καλή τιμή των 250 ευρώ στο πρόγραμμα μπορείς να βγάζεις μέχρι και τα πενταπλάσια για ένα αντικείμενο το οποίο έχει 5 εξαρτήματα με συνδεσμολογία.
με αυτό τον τρόπο απο τη πλευρά του ιδιοκτήτη της μηχανής, δημιουργείτε η ουσιαστική
λύση του προγράμματος, χωρίς να επιβαρύνει την εταιρεία του με ακριβοπληρωμένους
υπαλλήλους, οι οποίοι μπορούν να του ψήνουν το ψάρι στα χείλη και απο την άλλη να ξέρει ακριβώς το κόστος για το set του κάθε καινούριου αντικειμένου που σκέφτεται να
βάλει στην παραγωγή του.
με μικρές προβολές σε εκθέσεις κατασκευαστών μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό ξεκίνημα.
εγώ πρόπερσι είμουν στη διαδικασία για κάτι τέτοιο, αλλά οι υποχρεώσεις της δουλειάς μου δε μου το επέτρεψαν.
δυστηχώς ή ευτυχώς είμαι άτομο που ότι κάνω το κάνω ατομικά και έτσι το άφησα στην άκρη.
απο την άλλη όμως υπάρχει και το πρόβλημα του να μάθεις τη σχετική κωδικοποίηση της
κάθε μηχανής, για να μπορέσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά.
εγώ μέχρι στιγμή απο κώδικα g γνωρίζω την κωδικοποίηση 6 διαφορετικών εταιρειών που κατασκευάζουν τέτοια μηχανήματα για τον κλάδο μας.
αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομάτι.