Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: 1ο service x3!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-LAMIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο διαγνωστικο το εβαλαν να δουν τι καταγραφες ειχε? και να μηδενισουν χιλ και χρονο αλλαγης υγρων φρενων? σε ενημερωσαν για το τι ειδαν στο διαγνωστικο?
    Με τα χιλιομετρα που εχεις εκαναν oil service και τιποτα αλλο το inspection ισως ηταν "σχημα λογου" του τεχνικου.
    Το φιλτρο καμπινας το χρεωνουν κοντα στο πενηνταρικο, τσεκαρε ομως να δεις αν εχουν χρεωσει εργασια για την αλλαγη που ειναι ενα λεπτο δουλεια (τρια κλιπσακια).
    Σε εξειδικευμενο το oil servise κοστιζει εως (βαρια) 130 ευρω.( τουλαχιστο σε αυτα που εχουν εκπτωση στο φορουμ μας).
    Τα υγρα φρενων κοστιζουν 12 ευρουλακια, αυτοι ηθελαν 60 ευρω εργασια?
    Οταν κατεβει η σταθμη των υγρων φρενων... ειναι ενδειξη να κοιταξεις σοβαρα τα τακακια και οχι να συμπληρωσεις υγρα...
    Τεσπα παει τωρα οπως ειπες την επομενη αλλου...
    Γιάννη σε άλλο θέμα αναφέρεις για το εξειδικευμένο bMW Tsevas που για την αλλαγή υγρών φρένων σου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και αν και εχω κλεισει στη Athens car,ισως το ακυρώσω και το πάω εκεί. τι εχω να χασω ,ενα απλο oil service είναι. . το μόνο που δεν ξέρω και ισως μπορεις να βοηθήσεις ειναι αν έχουν εγκέφαλο και αν μπορουν να καλύψουν οτι ισως χρειαστεί με την εγγύηση. βεβαια θα τους ρωτήσω πρωτα...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spyrosK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη σε άλλο θέμα αναφέρεις για το εξειδικευμένο bMW Tsevas που για την αλλαγή υγρών φρένων σου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και αν και εχω κλεισει στη Athens car,ισως το ακυρώσω και το πάω εκεί. τι εχω να χασω ,ενα απλο oil service είναι. . το μόνο που δεν ξέρω και ισως μπορεις να βοηθήσεις ειναι αν έχουν εγκέφαλο και αν μπορουν να καλύψουν οτι ισως χρειαστεί με την εγγύηση. βεβαια θα τους ρωτήσω πρωτα...
    Εχουν τα παντα, οσο για την εγγυηση ολοι οι εξειδικευμενοι εχουν τις "συνεργασιες" με επισημους, οτιδηποτε χρειαστει θα καλυφθει απο την εγγυηση.

3. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

spyrosK (24-02-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP