παρολο που πλεον ΔΕΝ περναω απο δρομους με διοδια,συνεπως δεν περναω απο τους σταθμους,εχω να πω κατι σημαντικο...
στη βουλη των ελληνων(ελληνας ειμαι και εγω,συνεπως ενα κομματι της με εκπροσωπει),με αποκαλεσαν τζαμπατζη....
εμενα,που απο τη φορολογικη μου σηλωση δεν κρυβω ουτε ενα ευρω (πολλα που ειναι θα μου πεις...),
εμενα που ακομα και να βγαλω διπλωμα οδηγησης,αναγκαστηκα να λαδωσω την δημοσια επιτροπη γιατι αλλιως δεν θα με περνουσαν..
εμενα που ακομα και για να μου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις σε ενα νοσοκομειο,αναγκαζομαι να λαδωσω τους δημοσιους υπαλληλους μηπως τελικα και γινουν σωστα,παρολο που δεν μπορω να κλεψω τις εισφορες απο το ΙΚΑ....δινονται κανονικοτατα!!
σε εμενα που προσπαθουν να μου κατεβασουν το μισθο για να με κανουν ανταγωνιστικο..δηλαδη αναλώσιμο...
εμενα που πλεον για να αγορασω τυρι,αγοραζω τη χειροτερη ποιοτητα για να πληρωσω λιγοτερα.
εμενα λοιπον με αποκαλεσε τζαμπατση ενας που απο ΕΜΕΝΑ βρισκεται εκει που βρισκεται.
ενας που δεν πληρωνει το λογαριασμο του κινητου του τηλεφωνου,που δεν πληρωνει ενοικιο,ηλεκτρικο ρευμα,θερμανση το χειμωνα,βενζινη για μετακινησεις...ενας που ανεβηκε σε πλοιο και αρνηθηκε να πληρωσει το κατωτατο εισητηρια,ποσο που εγω προσωπικα δινω πουρπουαρ στον ντιλιβερα τις ελαχιστες φορες που παραγγελνω.
και εννοειτε πως δεν ειμαι υπερ της αναρχιας,ουτε της εξουσιας...θελω να λεγομαι κυριος και συνεπως να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου.οπως και ολοι γυρω μου...αν καποιος δεν το κανει απαιτω να τιμωρειται παραδειγματικα και για τον ιδιο και για οποιον αλλον θελησει να το κανει...
αλλα οχι δεν προκειτε να πληρωσω διοδια για ενα δρομο που ειναι μεσα στη λακκουβα απο κακοτεχνιες...
για ενα δρομο που περναω πανω απο γεφυρα και το αμαξι πεταει ακομα και με 100 χιλιομετρα την ωρα(γαλλικος ποταμος θεσσαλονικη).
και το χειροτερο....οχι δεν πληρωνω διοδια οταν ο μισθος μου αυτπα εχει πλεον μειωθει,ενω με περιμενει νεα μειωση οταν ψηφιστει τελος παντων ολο το πραγμα,και οτιδηποτε υπαρχει γυρω μου εχει αυξηθει,απο τις παγιες δαπανες εως ακομα και οι βασικες αναγκες για τροφη-θερμανση και μετακινηση.
παρολα αυτα ολοι μας(βαζω και εμενα μεσα) δεν εχουμε αντιδρασει...και δεν εννοω με βια.ουτε οι αστυνομικοι που θα ερθουν στη διαδηλωση φταινε σε τιποτα..απλοι υπαλληλοι σα και μενα ειναι και αυτοι που το βραδυ τους περιμενιε η οικογενεια τους σπιτι...
ακου εκει..."μαζι τα φαγαμε"...και "τζαμπατζηδες"
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....